GIDA SEKTÖRÜNDE BİR İLK

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İçindekiler KabloTV nedir? Niçin KabloTV?
Advertisements

Kadın ve Bilişim Başarı Öyküleri Paneli
+ Daha Verimli Akıllı Bir Ev
Aviva Sigorta olarak, İngiliz sigorta grubu Aviva'nın bir üyesi ve dünyada 316 yıllık bir geçmişe sahip. Bugün İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Hollanda,
.com İletişimde Kökten Çözüm...
Serbestleşmeye doğru Türkiye’de Telekomünikasyon
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
MAKEDONYA T.C. Üsküp Büyükelçiliği-Ticaret Müşavirliği
İ.Ü. Kültür Evi (664 ada 34 parsel)
Firmalarımız. Firmalarımız İştiraklerimiz Arıdil Beton Kandıra Tesisi Arıdil Beton Kaynarca Tesisi Arıdil Beton Erenler Tesisi Arıdil Beton Arifiye.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Sinerjiturk SAVUNMA’08 M.Vecdi GÖNÜL Milli Savunma Bakanı 26 Aralık 2008 Antalya, Türkiye.
Müşerref Üstek.
Kadın ve Genç Girişimciler İçin En İyi Fırsatlar Better Opportunities For Young and Women Entrepreneurs.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
HOŞGELDİNİZ TANITIM SUNUMU 2. BÖLÜM Sections
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
GİRİŞİMCİLİK Ahmet AYDIN.
ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ
Pınarım Gıda Ltd. Şti.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
ÇALIŞMA RAPORU GİRİŞ KALİTE KONTROL FAALİYETLERİNİN DIŞ KAYNAK KULLANIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ HAZIRLAYAN : Hakan KORKMAZ.
2013 SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ. VERİMLİLİK ÖZKAYNAK YETERLİLİĞİ MADDİ DURAN VARLIK VERİMLİLİĞİ İŞ GÜCÜ VERİMLİLİĞİ TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ YAN.
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
GÜLOĞLU PLASTİK İnşaat yan sanayi ürünlerinde plastik sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 30.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği AVRUPA BİRLİĞİ İŞ GELİŞTİRME MERKEZLERİ (ABİGEM) Mustafa BAYBURTLU, TOBB AB Daire Başkanı 21 Eylül 2014.
KOBİ Komisyonu Abant Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı 22 Kasım 2014.
Dondurulmuş Gıda Sektörü
Savunma Sanayi Güvenliğinin Amacı Savunma Sanayi Güvenliğinin amacı, savunma sanayii kapsamında yapılan anlaşmalarda yer verilen ve doğrudan satın alma,
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
Öğrenci Adı Soyadı/Numarası
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
İ.Ü. TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GENEL ONARIMI İŞİ.
AVRUPA BİRLİĞİ HUKUKUNDA
YOZGAT BAYINDIRLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ
MONOGRAFİ 5:Getiri Ltd. Şir.’nin Haziran 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI 5-6 MART 2009 SAMSUN/TÜRKİYE.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Buğday Unu, Yumurta, Şeker, Hidrojene Bitkisel Yağ, Şerbet
Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
2015 YILI TÜRK SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
Pazarlama İlkeleri.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Türkiye Kadın Girişimci Dernekleri Platformu. Biz kimiz?  KAGİDER 2012 yılında Antalya’da Türkiye’nin farklı bölge ve illerindeki kadın girişimci derneklerinin.
dijitalmedyaajans Çünkü Dünyada 3,5 milyar insan internete bağlı yaşıyor.
Dış Cephe Çalışmaları ON-SE İNŞAAT (B.EVLER) PROJEYE UYGUN KALİTELİ MALZEME VE UYGULAMA.
( GÜZ DÖNEMİ İÇİN İNTÖRN MÜHENDİS ÖN-GÖRÜŞMELERİ)
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
Kredi Garanti Fonu - KGF
Sefa Şahin Konu: Yönetişim
BETONARME YAPILARIN PROJELENDİRİLMESİ DERSİ
DERS İÇERİĞİNİN TANITILMASI
SÜREÇ YÖNETİMİ İNŞAAT ŞİRKETLERİ İÇİN PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE YÖNETİMİ.
ANKARA YATIRIM TEŞVİKLERİ
TÜRKİYE TEKSTİL, ÖRME, GİYİM VE DERİ SANAYİİ İŞÇİLERİ SENDİKASI.
e-Fatura Uygulaması ile Pratik Hayatta Gelen Değişiklikler
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
Sunum transkripti:

GIDA SEKTÖRÜNDE BİR İLK GİRİŞİM ORTAKLIĞI GIDA SEKTÖRÜNDE BİR İLK

İnşaat yapı ve mimariden sonra , şimdi de gıda sektörünün öncü firmalarından biri olmayı hedefleyen ARSLAN Ltd.Şti. olarak gıda sektöründe başlatıcagımız ve araştırma, geliştirme çalışmalarında büyüyerek bir hedef kitleye ulaşabilmeyi firma olarak hedeflemekteyiz.

Bu araştırma ve yapılanma çalışmaları çerçevesinde Türkiye genelinde ortak ve ortakçılar aranmaktadır.Kârlı bir yatırıma girecek olan ARSLAN Ltd. Şti. şimdiden tüm ortak ve ortakçılarına başarılar diler. İLETİŞİM:05075799254 YUSUF ARSLAN