GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MEB bu sene Orta Öğretim Kurumlarına geçişte yeni bir sistem uygulayacağını, yeni sistemde SBS’nin kaldırılacağı ve yerine yeni bir sınav konmayacağını.
Advertisements

TEOG 2 1. Ortak Sınavlar, ülke genelinde olağanüstü haller ve özel durumlar dışında öğrencilerin öğrenim gördükleri okullarla, yurt dışında; KKTC ve Bakanlığımıza.
HOŞGELDİNİZ GÜNYÜZÜ ORTAOKULU.
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Modeli (TEOG)
GazipaŞa ortaokulu Rehberlik servisi
MEHMET EMİN YURDAKUL ORTAOKULU
TÜRK TELEKOM ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ
MUHAMMED YILDIRIM Psikolojik Dan ış man YENİ SINAV SİSTEMİ.
MARDİN-ARTUKLU REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
ÖĞRETİM YILI 8.SINIFLAR ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ ORTAK SINAVLARI ATKARACALAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) 2014
Yılı Ortaöğretime Geçiş Ortak Sınavları
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ. O eğitim öğretim yılında sadece 8. sınıf öğrencileri uygulanacak olan merkezi ortak sınavlara gireceklerdir. O 8.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ. MODELİN AMAÇLARI Öğrenci öğretmen ve okul ilişkisini güçlendirmek Sınav kaygısını sürece yayarak azaltmak.
MEB tarafından açıklanan YENİ SINAV SİSTEMİ Eğitim-öğretim yılında,  8.Sınıf öğrencilerine Kasım ve Nisan ayının sonunda, 6 dersten Merkezi.
Nizip Rehberlik ve Arastırma Merkezi – Rehberlik Hizmetleri Bölümü Ortaöğretime Geçiş Ortak Sınavları.
YENİ ORTA ÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Sema TÜRKMEN Rehber Öğretmen.
Özgül DEMİRTAŞ.
ORTAK SINAVLAR.
GKV ÖZEL OKULLARI.
Merkez atatürk ortaokulu EDA BİRCAN EDA BİRCAN (Okul Rehber Öğretmeni.
SINIF ÖĞRENCİLERİNİN SINAV SİSTEMİ (TEOG)
2013 TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş)
MERKEZİ SINAV SİSTEMİ 2014 İsabey Atatürk Ortaokulu & İlkokulu.
HAZIRLAYAN NURGÜL İZMİRLİ REHBER ÖĞRETMEN VE PSİKOLOJİK DANIŞMAN.
KİLİMLİ CUMHURİYET ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2013 ORTAK SINAV UYGULAMALARI.
SBS SİSTEMİ NASIL OLACAK?????. HANGİ DERSLERDEN SINAVA GİRİLECEK Türkçe Matematik Fen Bilgisi ve Teknoloji Yabancı Dil Din Kültürü ve Ahlak.
MERKEZİ SINAV SİSTEMİ 2014 TEOG
TEMEL EĞİTİMDEN ORTA ÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG)
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Aykut Yiğit Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi KASIM 2014 ? ? ?
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG)
REHBER ÖĞRETMEN. FAYDALI MI ? ZARARLI MI ? Yeni sistem amaçları HANGİ OKULDA GİRİLECEK PUANLAMA VE YAZILILAR NASIL OLACAK ? UYGULAMASI ÜCRET VERİLECEK.
ÇAKIR ORTAOKULU Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Eğitimin doğasında var olan değişim ve gelişime paralel olarak, ortaöğretime geçiş modelinin işlevsel, sürdürülebilir.
MEHMET HİKMET KAŞERCİ ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ SEMİNERİNE HOŞGELDİNİZ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YUNUS EMRE ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ.
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ UYGULAMASI. SINAVA GİRME ŞARTLARI 2 Ortaokul Öğrencilerinin Sınava Girme Şartları 2015–2016 eğitim ve öğretim yılında örgün ortaokulların.
Saliha SERDAR ---Cüneyt KILIÇ Rehberlik Öğretmeni ve Psi.Danışman
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Modeli (TEOG)
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
Adnan Menderes Ortaokulu Rehberlik Servisi Eylül 2013.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG)
e ğ itim - ö ğ retim yılından ba ş layarak 6 temel ders için 8. sınıfta ö ğ retmen tarafından dönemsel olarak yapılan sınavlardan bir tanesi.
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ 8.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME SUNUSU
ORTAK SINAVLAR (YAZILILAR) TEOG Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş
KAYMAKAM ÖZGÜR AZER KURAK
FEVZİ KUTLU KALKANCI ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ.
 eğitim öğretim yılında 8. sınıf olan öğrenciler uygulanacak olan merkezi ortak sınavlara gireceklerdir.  8. Sınıf öğrencileri merkezi ortak.
Temel eğİtİmden ortaöğretİme geçİş sInavI
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ TEOG 10 YIL NASIL GEÇTİ ? LİSEYE GEÇİŞ SİSTEMİ TAM 4 KEZ DEĞİŞTİ … 2004’ E KADAR LGS 2005’ E KADAR OKS 2007’ DE SBS.
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
TEMEL E Ğİ T İ MDEN ORTAÖ Ğ RET İ ME GEÇ İŞ BÜLENT ÇELİK BÜLENT ÇELİK (Rehberlik Uzmanı)
TEMEL ÖGRETIMDEN ORTA ÖGRETIME GEÇIS SINAVI Eğitim ve Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi.
eğitim - öğretim yılından başlayarak 6 temel ders için 8. sınıfta öğretmen tarafından dönemsel olarak yapılan sınavlardan bir tanesi ortak.
Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Modeli (TEOG) ORTAK SINAVLAR Rehberlik ve Araştırma Merkezi.
Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sistemi.
TAH İ R MERZE İ ORTAOKULU ESRA TEPELİ ESRA TEPELİ (Rehberlik Servisi) TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
Şükran Sinangil Psikolojik Danışman Yasemin Karakaya Ortaokulu 2013.
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)
8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
KAYMAKAM ÖZGÜR AZER KURAK
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) TEOG ile yerleştirileceklerdir.
Ortaöğretime Geçişte Yeni Uygulama
Selçuk yaşar alaybey ortaokulu EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI
ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Sunum transkripti:

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU TEOG II ORTAK SINAVLAR 2017 REHBERLİK SERVİSİ 2016-2017

Öğrencilerimiz sınavlara kendi okullarında girecektir. 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde öğrencilerin okula ulaşımları veliler tarafından sağlanacaktır. 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde öğrencilerimiz serbest kıyafet ile gelecektir. Sınav oturumları aralığında okul kantini hizmet verecektir. 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde okulda ders yapılmayacaktır.

SINAV UYGULAMASI Değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecektir. A-B-C-D kitapçığı olmak üzere dört çeşit kitapçık verilecektir. Her dersten 20 soru 40 dakika içinde cevaplandırılacaktır. Her dersin sınav aralığında 30 dakika ara verilecektir. Her sınav günü üç olmak üzere, iki günde altı oturum halinde yapılacaktır.

SINAV UYGULAMASI Sınav başlama saatinden itibaren ilk 20 dakika ve son 5 dakika salondan çıkamayacaklardır. Sınav oturumları aralığında öğrenciler okul kampüsü dışına çıkış yapamayacaklardır. Sınıf oturma düzeni ve kitapçık türü MEB tarafından belirlenecek ve gözetmen öğretmen atamaları (farklı okullardan) MEB tarafından gerçekleştirilecektir. Sınava geç kalan öğrenciler 15 dakikaya kadar sınav salonuna kabul edilecek, ancak bu durumdaki öğrencilere ek süre verilmeyecek. 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde öğrencilerimiz en geç 08.25 te okulda hazır bulunmalıdır.

SINAV UYGULAMASI Mazeret sınavı MEB tarafından belirlenen sınav merkezlerinde 20-21 Mayıs 2017 tarihinde yapılacaktır. Farklı sorular sorulacaktır. Kitapçıklar gözetmen öğretmenler tarafından toplanacak; Sınavdaki tüm oturumlar tamamlandıktan sonra isteyen öğrencilere verilecektir. Sınav için öğrencilerimiz herhangi bir başvuru yapmayacaktır ve ücret ödemeyecektir.

11.20-12.00 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi. ORTAK SINAV PROGRAMI 26 Nisan 2017 Çarşamba 09.00-09.40 Türkçe 10.10-10.50 Matematik 11.20-12.00 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi. REHBERLİK SERVİSİ 2016-2017

ORTAK SINAV PROGRAMI 27 Nisan 2017 Perşembe 09.00-09.40 Fen ve Teknoloji 10.10-10.50 T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 11.20-12.00 Yabancı Dil Sınavları GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ 2016-2017

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Ortaöğretime Geçiş Sınavına katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. REHBERLİK SERVİSİ 2016-2017