YARATICI İKİZLER SANAT VE TASARIM ATÖLYELERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Pilgerzell‘deki Florenberg okulumuza
Advertisements

TANIŞMA TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
TOPLUM DESTEK MERKEZİ (TODOMER)
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Öğrencilerin devamsızlıkları ile ilgili işlemlerde, 08/12/2004 tarihli ve sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim.
PROJE ORTAKLARIMIZ. PROJE ORTAKLARIMIZ Projenin Amacı Engellilerin sosyal yaşamın her alanında var olmasını sağlayacak tedbirler alarak toplumda ayrımcılığın.
Sayın Valimiz Halil İbrahim DAŞÖZ Sayın Valimiz: 251 Bin Dev Öğrenci Projesinin özünde “eğitim”, “başarı”, “hoşgörü”, “sevgi”, “mutluluk” ve “demokrasi”
MUZ LİFİ BOZYAZI’DA HAYAT BULUYOR
GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2014
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
HOBİLERİMİZ VE BİZ Kazanım: Hobilerin insan hayatındaki önemini belirtir. 11. Sınıf 26 nolu kazanım etkinliği.
İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından Küresel Turizm Merkezi İstanbul Mali Destek Programı kapsamında desteklenmekte olan “İstanbul’da Turizm Merkezlerinin.
YEREL YÖNETİMLERDE REKREASYON PROGRAM VE HİZMETLERİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ TOPLULUĞU
İrtibat ve Rezervasyon
YENİ TASARIM MÜZEKARTLAR Müzekartlar için yeni tasarım çalışmaları yapılmıştır.
OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ Şalpazarı Atatürk Ortaokulu
KEŞFET KENDİNİ PROJESİ
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
GÖNÜL ELÇİLERİ ENGELLİLERLE EL ELE PROJESİ (SODES) GÖNÜL ELÇİLERİ ENGELLİLERLE EL ELE PROJESİ (SODES)
ÇAPA İLKOKULU OKUL-AİLE BİRLİĞİ
SOSYAL VE KÜLTÜREL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ
75.YIL KARACAKILAVUZ CUMHURİYET ORTAOKULU EĞİTİMDE KÜLTÜREL ETKİ VE SOSYAL FARKINDALIK PROJESİ.
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
OCAKLAR MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ

MALATYA VALİLİĞİ KOORDİNASYONUNDA TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ MALATYA ŞUBESİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTE OLAN BU PROJE KALKINMA BAKANLIĞI TARAFINDAN SODES KAPSAMINDA.
T.C. Ağrı-Patnos SÜTLÜPINAR İLKOKULU
YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
EĞİTİM-ÖĞRETİM FAALİYETLERİMİZ
BALYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Miktat Ağaoğlu mesleki ve teknik lise
Onur TAT Yasin ARMUTÇU Dursun ÜLKER
l İstanbul‘un Şişli İlçesi’nde risk altındaki çocukların ve sosyal çevrelerine davranış bağımlılığı konusunda olumlu değişiklik yapmak.
Proje, İstanbul Kalkınma Ajansı (ISTKA)’nın Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Bilgi Odaklı Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı çerçevesinde desteklenmektedir.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
BİLİM VE TOPLUM PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI
AŞÇILIK KURSU.
ÜÇ TUTKU KİTAP KAHVE ÇİKOLATA FESTİVALİ. Şehrin Kalbindeki Üç Tutku İnsan yaşamında vazgeçilmez yerleri olan üç tutku, bir festival çatısı altında bir.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
BRİFİNG T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI
2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı Başvuru Sahibinin Adı KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ İŞBİRLİĞİYLE.
Demokratik Katılımın Güçlendirilmesi için Türkiye ve Avrupa’dan Savunuculuk ve Lobicilik İyi Örneklerinin Yaygınlaştırılması Projesi 3. Eğitim İzleme ve.
ADAY ÖĞRETMEN YETİŞTİRME SÜRECİ
GÜLNAZ İBRAHİM GÜNGÖR TARA KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ.
8. SINIF MERKEZİ ORTAK SINAVI Okul Müdürleri sınav başlamadan önce olumsuz bir durum olursa mutlaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne haber verilecek. Özelikle.
OKULUMUZU NE KADAR TANıYORSUNUZ ? Hangi öğrencilerimi yönlendirebilirim? Yönlendireceğim öğrencilerin özellikleri nasıl olmalı? Yönlendireceğim öğrencilerimin/velilerimin.
35 SODES Sosyal Destek Programı Sosyal Destek Programı (SODES): Yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, göç.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2011 Yılı Öğrenci Toplulukları ve Öğrenci Kursları İstatistikleri.
HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ
OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE GEZİ ALANLARI VE GÖZLEM
GENÇLERDE UYUM.
GEBZE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ
GÖRSEL SANATLAR DERSİ.
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
… Sınıf Öğretmeni.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
Müzede Yaratıcı Drama.
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI
MİMARLIK VE ŞEHİR PLANLAMA BÖLÜMÜ
Bilgilendirme Toplantısı
MÜZE EĞİTİMİ VE DÜNYADA MÜZE EĞİTİMİ UYGULAMALARI
OKUL AİLE BİRLİĞİ KERMESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ KERMESİ
Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİN TANITILMASI, YÖNLENDİRMESİ VE ALAN TANITIMI
Sunum transkripti:

YARATICI İKİZLER SANAT VE TASARIM ATÖLYELERİ

PROJE KÜNYESİ Projenin Adı: Yaratıcı İkizler Sanat Ve Tasarım Atölyeleri Sözleşme Kodu: TR10/14/GEN/0012 Proje Sahibi: Gaziosmanpaşa Belediyesi Proje Ortağı: Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı Proje Bütçesi: 457.585,00 TL. Proje Finansörü: İstanbul Kalkınma Ajansı Başlama Tarihi: 01.09.2014

18.11.2017 PROJENİN AMACI 10-25 yaş arasındaki engelli ve normal gelişim gösteren gençlerin ortak yaratıcı ve sosyal faaliyetlerle sosyalleşmelerini sağlamak ve bütünleştirici bir çalışma örneği sunmak YARATICI İKİZLER SANAT VE TASARIM ATÖLYELERİ PROJESİ YARATICI İKİZLER SANAT VE TASARIM ATÖLYELERİ PROJESİ

18.11.2017 HEDEF GRUP Gaziosmanpaşa’da yaşayan 10-25 yaşları arasındaki toplam engelli gençler, Gaziosmanpaşa’da yaşayan 10-25 yaşları arasındaki toplam normal gelişen gençler. Engelli öğrenciler 4 ay boyunca eğitim görmüş olup, birebir çalışma yapacağı normal gelişen öğrenci 1 ay boyunca çalışmalara katılacaktır. YARATICI İKİZLER SANAT VE TASARIM ATÖLYELERİ PROJESİ

FAALİYETLERİMİZ Fotoğrafçılık Atölyesi Tiyatro/Drama Atölyesi Folklor Atölyesi Grafiti Atölyesi El Sanatları ; Takı Tasarım Ahşap Boyama Özel Gün ve Nikah Şekeri Hazırlama Keçe Yapımı

Proje binamız ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ SANAT VE SPOR ATÖLYESİ

Sabah grubu 25 engelli 25 normal gelişen öğrenci ile birebir 5 atölye çalışması yürütülecektir. Öğrencilerimiz servis ile evlerinden alınarak atölye binasına getirilecek. çalışma bitiminde servisle okullarına/evlerine bırakılacaktır.

Öğlen grubu 25 engelli 25 normal gelişen öğrenci ile birebir 5 atölye çalışması yürütülecektir. Öğrencilerimiz servis ile evlerinden alınarak atölye binasına getirilecek. çalışma bitiminde servisle okullarına/evlerine bırakılacaktır.

SOSYAL FAALİYETLER Atölye çalışmalarının yanında öğrencilerle ilçemiz ve il düzeyinde geziler ( müze, sergi, fuar vs.) Doğa Gezileri,Piknikler 1. ve 2. dönem atölye çalışmaları sonunda sergiler ve Kermesler düzenlenecektir.

YAPILAN ÇALIŞMALAR

EL SANATLARI SERAMİK

EL SANATLARI- TAKI TASARIMI

FOTOĞRAFÇILIK

TİYATRO-folklor-DRAMA

YARATICI İKİZLER

DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER