PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yrd.Doç.Dr.Mustafa EVREN OMÜ Fen Bilimleri Enstitüsü
Advertisements

AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları PROGRAMI.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
Sarayköy Gazi İlköğretim Okulu
1 AVRUPA BİRLİĞİ HAYAT BOYU ÖĞRENME PROGRAMI (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ) (ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ)
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
Matematik 1 Takvim Nedir?.
2 dakikada hep beraber tus birikimi yapalım
2 dakikada hep beraber tus birikimi yapalım
Dünya hep dönüyor.
Çalıştay: Başbakanlık Uzmanları için DEA 13 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR Oturum 1 DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar.
ZAMANI ÖĞRENELİM.
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
20 Aralık ANKARA Erasmus+ ta Okul Eğitimi Destekleri.
GECE GÜNDÜZ Dünya’nın kendi ekseni etrafında dönmesiyle gece – gündüz oluşur.
Hedef ve Amaçlar Çocuklara mevsim ve ayları öğretmek,bunları sırasıyla sayabilme becerisini kazandırmak. Mevsimlerin hangi aylardan oluştuğunu kavratmak.
Comenius Programı Onur AYDEMİR
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI
Mevsim Şeridi
– 2012 DEĞERLENDİRME ÖĞRENCİ SAYILARI YıllarYeni Kayıt Toplam Öğrenci.
Çalıştay: Başbakanlık Üst Düzey Yöneticiler için DEA Oturum 2: DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar 14 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR.
SEÇMELİ YÖNETİM BİLİMİ DERSİ
ADEK BİŞKEK, Ana Görevler Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Raporunu (ADEK Raporu) yıllık hazırlayarak rektörlüğe sunmak (Takvim Yılı.
Okulumun dünü, bugünü, yarını…
KOÜ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK CERRAHİSİ ANABİLİM DALI STRATEJİK PLAN TASLAĞI
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE
TKY BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Öğretmenlerin Mesleki ve Kişisel Gelişimlerine Yönelik Çalışmalar
Nakit Bütçesi Uygulaması- 3
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
GELİŞİM İÇİN DEĞİŞİM PROJESİ”
Türkiye de Bir İlk “OKULUM DESTEKLENİYOR HAYALİM GERÇEKLEŞİYOR” OKUL GELİŞİM PROGRAMI Nisan 2010 Uygulama Toplantısı Mustafa YÜRÜK OGP Koordinatörü.
SAMSUN DEĞERLERİYLE BULUŞUYOR
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Bilgilendirme Toplantısı
ÇOCUK ANTRENMANINDA TEMEL HAREKET EĞİTİMİNİN ÖNEMİ
ZAMANI ÖĞRENELİM.
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
Adnan Menderes Ortaokulu Rehberlik Servisi Eylül 2013.
Eylül Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
Strateji Geliştirme Başkanlığı
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
Şubat Şubenin Kurumsal Kapasitesi 2. Personel Durumu 2. Araç Parkı Durumu 3. Bina ve Arazi Durumu 4. Hedefler ve Gerçekleşme SUNUM PLANI.
2016 AYLARA GÖRE MESLEK GRUPLARI YENİ KAYIT DAĞILIMLARI
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Öğr.Gör. Naci KANATLAR.
MEVSİMLER.
Bilgilendirme Toplantısı * Hastane hizmetlerimizden elde ettiğimiz gelir.
COMENİUS PROGRAMI OKUL ORTAKLIĞI PROJE BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
1 Türkiye’de Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı.
BAŞVURU VE HAZIRLIK SÜRECİ
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
YAZ DÖNEMİ SEMİNER ÇALIŞMASI
Strateji Geliştirme Başkanlığı
BALIKESİR EĞİTİMDE NİTELİĞİ GELİŞTİRME VE İZLEME PROJESİ
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
2014 Yeni Slayt Masa Takvimi
2017 AYLARA GÖRE MESLEK GRUPLARI YENİ KAYIT DAĞILIMLARI
ULUSAL ve AB HİBE PROGRAMLARI AB KOORDİNASYON MERKEZİ
2010 Aylık Takvim Bu şablonu, duvar takvimi olarak kullanmak için yazdırabilir veya kendi sununuza eklemek için herhangi bir ayın sayfasını kopyalayabilirsiniz.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
ERASMUS
2018 Yılında Uygulanacak Teşvikler ve Yapılacak Diğer Çalışmalar
2016 AYLARA GÖRE MESLEK GRUPLARI YENİ KAYIT DAĞILIMLARI
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Sunum transkripti:

PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER SAM-1 SH-1 PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR ZAMANLAMA (FAALİYET BAŞLAYIŞ-BİTİŞYILI) OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Öğrencilerin; temel, kişisel, sosyal ve kültürel gelişimlerini gerçekleştirmek amacıyla eğitime katıımlarını artırmak ve aldıkları eğitim proğramlarını okulu severek tamamlamalarını sağlamak. 1.sınıfa kayıtlı öğrencilerden Okul öncesi eğitim alan öğrenci oranı plan dönemi sonona kadar % 100 'e çıkarmak PG.1.1 1.sınıfa kayıtlı öğrencilerden Okul öncesi eğitim alan öğrenci oranı 2015 :60 Okul öncesi eğitimin önemi ve yaygınlaştırılmasına yönelik tanıtım faaliyetlerine öncelik verilecektir. F 1 :   ………………………………………………TL F 2 : F 3 :

SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR SAM-1 SH-1 PG.1.1 HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR ZAMANLAMA (FAALİYET BAŞLAYIŞ-BİTİŞYILI) OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Öğrencilerimizi, hayata ve bir üst öğrenime hazırlarken , yabancı dil becerilerini de geliştirerek uluslar arası hareketliliği artırmak. öğrenclerimizin İngilizce Dersi yıl sonu başarı puan ortalamalarını plan dönemi sonuna adar 80'e çıkarmak PG.1.1 Öğrencilerin İngiilizce Dersi yıl sonu başarı puan ortalamalar 2015 :70  Öğrencilerin yabancı dil becerilerini geliştirmeye yönelik kursların açılmasına,dil eğitiminde etkili donatım malzemelerinin teminine ve fiziki ortamların iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yapılacaktır. F 1 :   ………………………………………………TL F 2 : F 3 :

SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR SAM-1 SH-1 PG.1.1 HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR ZAMANLAMA (FAALİYET BAŞLAYIŞ-BİTİŞYILI) OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Öğrencilerimize, evrensel ölçülerde bilgi,donanım,beceri ve davranış kazandırarak, akademik başarılarını ve öğrenme kazanımlarını geliştirmek. 4.sınıf öğrenclerimizin yıl sonu başarı puan ortalamalarını plan dönemi sonuna adar 85'e çıkarmak PG.1.1 4.sınıf Öğrencilerinin yıl sonu başarı puan ortalamaları 2015 :75 Örencilerin bir üst öğrenime geçerken gerekli bilgi ve donanımları ile akademik başarılarını arttırmaya yönelik çalışmalara öncelik verilecektir. F 1 :   ………………………………………………TL F 2 : F 3 :

SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR SAM-1 SH-1 PG.1.1 HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR ZAMANLAMA (FAALİYET BAŞLAYIŞ-BİTİŞYILI) OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Öğrencilerimize, evrensel ölçülerde bilgi,donanım,beceri ve davranış kazandırarak, akademik başarılarını ve öğrenme kazanımlarını geliştirmek. Tüm sınıflarda öğrenci başına yıllk okunan kitap sayısını plan dönemi sonuna adar 25'e çıkarmak PG.1.1 Öğrenci başına okunan yıllık kitap sayısı 2015 :yıllık 12 kitap Öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmeye yönelik etkinlikler ile bu alandaki donanım ve fiziki koşulların iyileştirilmesine yönelik çalışmalara öncelik verilecektir. F 1 :   ………………………………………………TL F 2 : F 3 :

SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR SAM-1 SH-1 PG.1.1 HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER SORUMLU KİŞİLER KURULLAR KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR ZAMANLAMA (FAALİYET BAŞLAYIŞ-BİTİŞYILI) OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Öğrencilerimizi, hayata ve bir üst öğrenime hazırlarken , yabancı dil becerilerini de geliştirerek uluslar arası hareketliliği artırmak. plan dönemi sonuna kadar okulumuzda yönetici ,öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile en az 1 uluslar arası proje hazırlamak veya bir projeye ortak olmak. PG.1.1 Okulda hazırlanan veya ortak olunan uluslararası proje sayısı 2015 :0 Öğrenci ve öğretmenlerimizin Uluslararası hareketlilik programları ile AB projelerine katılımları özendirilerek desteklenecektir. F 1 :   ………………………………………………TL F 2 : F 3 :

SORUMLU KİŞİLER KURUL KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR SAM-1 SH-1 PG.1.1 HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER SORUMLU KİŞİLER KURUL KOMİSYONLAR BÜTÇE KAYNAKLAR ZAMANLAMA (FAALİYET BAŞLAYIŞ-BİTİŞYILI) OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK Etkin ve verimli işleyen bir kurumsal yapıyı tesis edebilmek amacıyla; beşeri, fiziki ve mali altyapı süreçlerini iyileştirmek. Okul Aile birliğinin kurum bütçesine katkı oranını plan dönemi sonona kadar % 90'a çıkarmak PG.1.1 Okul Aile birliğinin kurum bütçesine katkı oranı 2015 :70 Etkin bir Okul Aile Birliği ile kurum bütçesine olumlu katkılar sağlayacak faaliyetler düzenlenecektir. F 1 :   ………………………………………………TL F 2 : F 3 :