ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 29.05.2017.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Kadın ve Bilişim Başarı Öyküleri Paneli
Advertisements

Meriç Belediyeler Birliği
BÜMED Siyaset BUluşmaları _1
İŞ KANUNUNDA ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU VE EKONOMİK SOSYAL KONSEY AYŞE KÜÇÜK ZİYA AK MEHMET ÜSTBAŞ
Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
GAP GIDEM Projesi AB’nin mali desteği ile UNDP tarafından GAP BKİ ile işbirliği içerisinde yürütülmektedir GAP – GİDEM PROJESİ GİRİŞİMCİ DESTEKLEME.
TÜFAD BURSA ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 2011.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
“Kümelenme ve Uluslararasılaşma”
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
11 11 Mayıs 2012 YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRME KOORDİNASYON KURULU (YOİKK) ÇALIŞMALARI.
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
KOBİ GELİŞTİRME KOMİSYONU
TÜRKİYE-AB KATILIM SÜRECİ VE KADIN İSTİHDAMI I
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
Ostim Yönetim Kurulu Başkanı
KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi Ulusal Kıyaslama Sisteminin Oluşturulması Kümelerin İzlenme ve Değerlendirme Süreci 18 Ekim 2012 – Ankara.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
KAYSERİ SANAYİ ODASI ETKİNLİKLER HAZİRAN YABANCI KONUKLARIMIZ.
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU
ELMADAĞ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU ETKİNLİKLERİ HAZIRLAYANLAR AYFER YILDIZ NAGİHAN KARACA TÜLAY REÇBER.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI. Hannover Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biridir.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP)
ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 AĞUSTOS 2015 – 28 EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler Operasyonel Hizmetler Maddi Destekler.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
ARAŞTIRMA, GİRİŞİMCİLİK VE MESLEKLERİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ EKİM – KASIM – ARALIK 2015 DÖNEMI FAALIYETLERI.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
1 CONSUMER ACADEMY ‘CONSUMER ACADEMY’ TÜKETİCİ AKADEMİSİ Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü.
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
1 Altunkaya ÇAVUŞ Amasya MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
1 Osman Özdemir MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
ENGELLİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Kuruluş: 2003 Özürlüler Araştırma ve Uygulama Merkezi 2014 yılından itibaren Engelliler Uygulama ve Araştırma.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROJESİ (TOGP)-2 PROJE SONUNDA UZUN DÖNEM ETKİLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ 07/02/2008 – TOBB - ANKARA.
Abdulkerim ÇÖMÇE Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ankara – 2 Mayıs 2016.
T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti VERİMLİLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN.
1 Türkiye’de Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
( GÜZ DÖNEMİ İÇİN İNTÖRN MÜHENDİS ÖN-GÖRÜŞMELERİ)
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
KÜSİ Eylül 2016-Mart 2017 Dönemİ faalİyet brİfİngİ
ANKARA YATIRIM TEŞVİKLERİ
UZMAN VE DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU
TÜRKİYE’DE GİRİŞİMCİLİĞİN ÖZENDİRİLMESİ
Bakanlıklar ve Bakanlıklara Bağlı Kurum ve Kuruluşlar;   Adalet Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlikler Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı.
Sunum transkripti:

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 29.05.2017

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu 24 Nisan – 26 Mayıs 2017 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler Doc. Dr. İ.Hakkı ERASLAN tarafından “Kümelenme Stratejileri ve Kümelenme Yapılarının Ulusal, Bölgesel, Sektörel ve Firma Düzeyinde Etkileri” konulu bir sunum yapıldı. 26.04.2017

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Odamız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Mülteci Örgütü (UNHCR) ve Uluslararası Ortadoğu Barış Araştırmaları Merkezi (IMPR) işbirliğiyle, “Yabancıların İstihdama Katılımı ve Çalışma İzinleri Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. Toplantıda, ilimizde yaşamakta olan yabancı uyruklu kişilerin çalışma izinleri hakkında bilgi verildi, işveren ve çalışanların karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. 27.04.2017

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Türk Standarları Enstitüsü tarafından TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi 1.Gözetim Tetkiki yapıldı. 29.04.2017

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu 02.05.2017 tarihinde Personel toplantısı yapıldı ve Akreditasyon ile ilgili son üç aylık yapılan çalışmalar değerlendirildi.

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Sinerji Sosyal sorumluluk Derneği tarafından Odamız sponsorluğunda Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile "Yeni Dünya Düzeni" konulu söyleşi düzenlendi. 10.05.2017

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Odamız ve Omron Electronics firması işbirliğinde üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla “Endüstri 4.0 Semineri” düzenlendi. Seminerde Endüstri 4.0 kavramı sanayi üretimi üzerinde olası etkileriyle ilgili bilgilendirme yapıldı. 11.05.2017

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Odamız ve Kredi Kayıt Bürosu (KKB) işbirliğinde “Çek Kanunundaki Son Değişiklikler ve Karekodlu Çek Uygulaması” konulu bir seminer düzenlendi. Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürü Kasım Akdeniz’in katılımıyla düzenlenen seminerde “Karekodlu Çek” uygulaması ve Çek Kanunundaki değişiklikler anlatıldı. 16.05.2017

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Tüm Sanayici ve İşadamları tarafından Odamız ev sahipliğinde, Devlet Destekleri ve Hibeleri konusunda seminer düzenlendi. 18.05.2017

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Ege Bölgesi Sanayi Odası Kalite ve Akredite Sorumluları, oda kıyaslama ve iyileştirme çalışmaları kapsamında odamızı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. 23.05.2017

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Adana Kent Konseyi ve Argüden Yönetişim Akademisi işbirliğinde Odamız ev sahipliğinde, “Sivil Toplum Yöneticileri için İyi Yönetişim Eğitimi Tanıtım Toplantısı” düzenlendi. 24.05.2017

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Odamız tarafından, Ankara’da savunma sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmalara yapılacak ziyaret öncesinde organizasyona katılım sağlayacak üye firmalarımız ile toplantı yapıldı. 23.05.2017

STRATEJİK FAALİYETLERİMİZ

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Bölge firmalarımızın savunma sanayinde daha etkin bir rol alması amacıyla, Ülkemiz açısından stratejik öneme sahip Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi’nin önde gelen firmaları arasında yer alan Aselsan A.Ş., Makine Kimya Endüstri A.Ş. (MKE), Roket Sanayi Ticaret A.Ş. (Roketsan) ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. (TAI) firmalarına ziyaret organizasyonu gerçekleştirildi. Tedarikçi olma potansiyeli taşıyan 27 üye firmamızdan 45 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaret kapsamında savunma sanayi firmalarının satın alma süreçleri, ürün gamı ve standartları hakkında üye firmalarımız bilgilendirildi. 25-26 Mayıs 2017

ANKARA SAVUNMA SANAYİ FİRMALARINI ZİYARET ORGANİZASYONUNA KATILAN ÜYELERİMİZ Sıra Firma Adı 1 AD İMALAT PAZARLAMA MAKİNA İNŞAAT ELEKTRİK MONTAJ AYHAN DENİZ 2 ADOTEK OTOMASYON MÜHENDİSLİK MAKİNA İMALAT LTD. ŞTİ. 3 ALTEK YAPI MARKET SAN. TİC. LTD. ŞTİ 4 ANADOLU TALAŞLI İMALAT OTOMAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 5 BACAKSIZLAR MAKİNA YEDEK PARÇA İMALAT VE MOTOR YENİLEME SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 6 BARIŞ TEKNOLOJİK TESİSAT SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 7 BOMAK MAKİNA İMALAT ÇELİK KONST.MÜH.METARULJİ İNŞAAT TAAH.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. 8 BULANCAK TARIMSAL MEK.SUL.TAR.ÜRN.TUR.İNŞ.İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 9 CEYTECH MAKİNE SANAYİ VE TİC A.Ş 10 CTN MAKİNA MÜH.İNŞ.ÇELİK KONS.OTOM.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. 11 DOĞAN MAKİNA VE TRAKTÖR YEDEK PARÇA İMALAT LTD. ŞTİ. 12 ELMEK ELEKTROMEKANİK SAN.VE TİC. LTD.ŞTİ 13 EMRE MAKİNA YEDEK PARÇA İML. TİC. SAN. LTD. ŞTİ. 14 ERVO MAKİNA YEDEK PARÇA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 15 ESEN KARDEŞLER MAKİNA SAN.VE TİC. LTD.ŞTİ 16 GERMÜHENDİSLİK TAAHHÜT, PROJE, MONTAJ, NAKLİYE, TURİZM, İNŞAAT, İMALAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 17 GÜNEY ÇELİK HASIR VE DEMİR MAM. SAN. TİC. A.Ş. 18 İDEAL AV SPOR TURİZM İMALAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 19 KOCABEY MAKİNA SAN. YEDEK PARÇA HAFR. İNŞ. TAAH. VE GIDA MAD. TİC. LTD. ŞTİ. 20 MEKA HAVACILIK VE SAVUNMA SAN.TİC.LTD.ŞTİ 21 POLYAR MAKİNA SAN VE TİC LTD ŞTİ 22 PRODESIGN HİDROLİK OTOMASYON VE MEKANİK SİSTEMLERİ SAN VE TİC LTD ŞTİ 23 REMKA MAKİNE 24 SUNSAY MÜHENDİSLİK ENDÜSTRİYEL MALZEMELER SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. 25 TEK DİŞLİ İMALAT YEDEK PARÇA MAKİNE SANAYİ 26 TEKİNSAN MAKİNA İML.MON.İNŞ.ELEK.TEMZ.TURZ.TAAH.TİC.LTD.ŞTİ 27 TRANSFORMATÖR ELEKTROMEKANİK SAN.TİC.LTD. ŞTİ.

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP Türkiye) işbirliğinde yürütülen ve Türkiye’de Uygulamalı KOBİ Yetkinlik Merkezi kurulması amacını taşıyan “Model Fabrika” Projesi kapsamında yer alan fabrikalardan birinin Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde kurulması amacıyla Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerinin katılımlarıyla Odamızda toplantı düzenlendi. 04.05.2017

EĞİTİM FAALİYETLERİ 2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Kurttepe Meslek Lisesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri Etkinliğine stand ile katılım sağlandı. 26.04.2017 (Katılımcı : Sicil Personeli - Azizhan Dede )

Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tarafından Katılım Sağlanan Toplantılar T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Faruk Özlü’nün başkanlığında, Maliye Bakanı Naci AĞBAL, Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi’nin ve Ülkemizde faaliyet gösteren 12 Sanayi Odası Başkanının katılımıyla düzenlenen “Üretim Reform Paketi Toplantısı”na katılım sağlandı. 28.04.2017 (Katılımcı : Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Zeki Kıvanç ve Genel Sekreter Sn. Bora Kocaman)

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Adana Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından Adana Valisi Sn. Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında, Kıvanç Tekstil Fabrikasında düzenlenen “Adana İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Olağan Toplantısı” na katılım sağlandı. 04.05.2017 (Katılımcı : Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Zeki Kıvanç ve Genel Sekreter Sn. Bora Kocaman)

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen E-Ticaret Buluşmaları Etkinliğine Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Zeki Kıvanç konuşmacı olarak katıldı. 09.05.2017  

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Adana Bosna Kardeşlik Yardımlaşma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘’Pita Festivali’’ne katılım sağlandı. 13.05.2017 (Katılımcı : Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Zeki Kıvanç )

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu DSİ tarafından düzenlenen Adana İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılım sağlandı. 16.05.2017 (Katılımcı : Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Süleyman Baş)

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Avrupa Birliği Bakanı Baş Müzakereci Ömer Çelik, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Vali Mahmut Demirtaş’ın katılımlarıyla gerçekleşen Adana Yeni Müze Kompleksinin açılış törenine katılım sağlandı. 18.05.2017 (Katılımcı : Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Zeki Kıvanç )

Refleks Gazetesi tarafından düzenlenen “Lokomotif Ödülleri Töreni”ne katılım sağlandı. Törende Yılın İş Adamı Ödülü Kıvanç Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Zeki Kıvanç’a verildi. 22.05.2017 (Katılımcı : Meclis Başkanı Sn. İsrafil Uçurum ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Zeki Kıvanç katıldı.

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Adana Valisi Sn. Mahmut Demirtaş başkanlığında düzenlenen Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısına katılım sağlandı. 23.05.2017 (Katılımcı : Meclis Başkanı Sn. İsrafil Uçurum ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Zeki Kıvanç )

TOBB tarafından düzenlenen “73 TOBB tarafından düzenlenen “73. Genel Kurul Toplantısı” na katılım sağlandı. 24.05.2017 (Katılımcı : Meclis Başkanı Sn. İsrafil Uçurum, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Zeki Kıvanç, TOBB Delegeleri Sn. Mehmet Yalçın, Sn. Zahit Balbay, Sn. Feyzullah Öge, Sn. Zeki Bengül ve Genel Sekreter Sn. Bora Kocaman )

Genel Sekreterlikçe Katılım Sağlanan Toplantılar 2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Genel Sekreterlikçe Katılım Sağlanan Toplantılar   Çukurova Teknokent’in Genel Kurul Toplantısına katılım sağlandı. 17.05.2017 ( Katılımcı : Genel Sekreter Sn. Bora Kocaman ) Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen “Rekabetçi Sektörler Programı” ile ilgili proje konularının görüşüldüğü toplantıya katılım sağlandı. 18.05.2017 (Katılımcı : Genel Sekreter Sn. Bora Kocaman )

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde Ankara’da düzenlenen «Kapsayıcı Politika Diyaloğu Türkiye : 1.Kamu-Özel Sektör Yönlendirme Kurulu Toplantısına» katılım sağlandı. 27.04.2017 ( Katılımcı : Genel Sekreter Sn. Bora Kocaman )

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Küresel Rekabet İçin Ar-Ge ve İnovasyon Konferansına katılım sağlandı. 09.05.2017 ( Katılımcı : Genel Sekreter Sn. Bora Kocaman )

ODAMIZA YAPILAN ZİYARETLER   Tarih Ziyaret Eden Kişi/Kurum Adı Ziyaret Edilen Ziyaretin Konusu 24.4.2017 Adana Kayseri Erciyes Anadolu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Büyükkantarcı ve beraberindeki heyet Meclis Başkanlığı Nezaket

  Tarih Ziyaret Eden Kişi/Kurum Adı Ziyaret Edilen Ziyaretin Konusu 12.05.2017 Bosna-Hersek Ankara Büyükelçisi Bakir Sandovic ve beraberindeki heyet Yönetim Kurulu Başkanlığı Nezaket

6736 sayılı yasa ile ilgili bilgilendirme ziyareti   Tarih Ziyaret Eden Kişi/Kurum Adı Ziyaret Edilen Ziyaretin Konusu 12.05.2017 Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı Yönetim Kurulu Başkanlığı 6736 sayılı yasa ile ilgili bilgilendirme ziyareti

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle   Tarih Ziyaret Eden Kişi/Kurum Adı Ziyaret Edilen Ziyaretin Konusu 17.05.2017 SGK İl Müdürü Bilal Canbolat, Müdür Yardımcısı Ali Yıldız ve Sağlık Merkezi Müdürü Hasan Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle

  Tarih Ziyaret Eden Kişi/Kurum Adı Ziyaret Edilen Ziyaretin Konusu 17.05.2017 Çukurova Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Görevlisi Mehmet Karakılçık Yönetim Kurulu Başkanlığı Hidrojen Teknolojileri Sempozyumuna yapılan katkılardan dolayı Zeki Başkan'a plaket takdimi

2017 Mayıs Ayı Faaliyet Raporu   Tarih Ziyaret Eden Kişi/Kurum Adı Ziyaret Edilen Ziyaretin Konusu 17.05.2017 Çukurova Araştırma Geliştirme Platformu Yönetim Kurulu Başkanlığı Nezaket Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı Ali Arık   15.05.2017 Kosova Büyükelçisi Avni Spahiu Başkonsolos Rrahim Morina Konsolos Evren Fusha Yönetim Kurulu Başkanlığı Nezaket

Yönetim Kurulu Başkanlığı   Tarih Ziyaret Eden Kişi/Kurum Adı Ziyaret Edilen Ziyaretin Konusu  23.05.2017  Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann ve beraberindeki heyet Yönetim Kurulu Başkanlığı Nezaket

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 29.05.2017