FLORIDA YAZ OKULU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TANITIM OTURUMU Nuri A Başoğlu, Prof.Dr. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü.
Advertisements

TED ANTALYA KOLEJİ REHBERLİK HİZMETLERİ.
Maribor’da Erasmus.
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI
Esnek Yan Haklar
ERASMUS MACERASI Engin ALBAYRAK - Gökay GÜNEŞ
Nedir?. Genel Şartlar 1. Ders verme hareketliliği gerçekleştirilecek iki ülkeden en az birinin AB üye ülkesi olması gerekir. 2. Ders verme hareketliliğinden.
NASA.
NASA EĞİTİM PROGRAMI Aralık 2012 Manhattan Adası’nın güneyinde kalan kısımdadır. Aynı zamanda burası ticaretin ve politikanın merkezidir. NASA.
Topluluk Başkanı Yavuz Sultan Selim KAVRIK
Hazırlayan Yard.Doç.Dr. Cihan SEÇİLMİŞ
NASA. Nasa Eğitim Programı Apple Store, New York Apple’ın 5 th Avenue’daki görülmesi gereken dükkanıdır.
MATH MIDWAY AT MOMATH. + MATH MIDWAY AT MOMATH + Times Square (New York) New York City''nin büyük kan dola ş ımını sa ğ lamak için manhattan''da kesi.
( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin.
PAZARLAMA KARMA ELEMANLARI:
Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH)
EYLEM 2 AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı.
Küresel Kriz Sağlık Turizmimize Bir Fırsat Olabilir mi?
EV TURİZMİ KOMİTESİ.
ERASMUS.
Türkiye'de İş Yapmak Aşama Bir Pazara Sürüş Öncesi.
Model United Nation Educational Tour Boston, New York, Washington DC
LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE
Rüzgarlı şehir – Al Capone sehri 9 Million nüfus Spor ve sanat aktiviteleri.
HAFTA 8 OTEL MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ
Ahmet Hakan BAYRI İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Yambol.
DÖNEMİ ERASMUS YOĞUN DİL KURSLARI (EYDK) ERASMUS INTENSIVE LANGUAGE COURSES (EILC) Seval BOZ Uluslararası İlişkiler ve AB Birimi
HACI FAHRİ ZÜMBÜL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
HARMANCIK 75. YIL ÇOK PROGRAMLI LİSESİ Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi 2012.
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU
Aydın’dan 07.30’da servisle İzmir’e sonra İtanbul’a gittim.198tl İzmir İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti ücreti ödedim. 499 euro ile konaklama giriş-dönüş.
2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı AKYURT İLKOKULU TANITIM SUNUSU.
Vize, Oturma izni, Sağlık sigortası Giderler Şehir, ulaşım Üniversitenin sağladığı olanaklar Barınma Sosyal ortam, kültür REUTLINGEN.
Menderes Anadolu Lisesi Rehberlik servisi olarak Educatürk’ün 28 kasım Cuma günü Fuar alanında düzenlemiş olduğu Yükseköğretim tanıtım günleri etkinliğine.
İÇERİK overview Türkiye’de Uluslararası Öğrenciler
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
Uludağ Üniversitesi Gelen Öğrenciler Okt. Volkan KAHRAMAN
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
Oda Tipleri.
University of Pennsylvania English Language Programs.
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
BİLİM VE SANAT MERKEZİ Bilim ve Sanat Merkezi, İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim çağındaki özel veya üstün yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
PARİS EĞİTİM GEZİSİ (18 – 22 MAYIS 2016). Gezimizin amaçları Fransız dilini ve kültürünü pratikte öğrenmek. Tarihi yapıları, müzeleri ve Paris'in simgeleri.
YURTDIŞI ÜNİVERSİTE DANIŞMANLIK OFİSİ’NİN YAZ OKULLARI SUNUMUNA HOŞGELDİNİZ.
ERASMUS PROGRAMI Personel Eğitim Alma Hareketliliği Oryantasyonu
ERASMUS PROGRAMI Personel Ders Verme Hareketliliği Oryantasyonu
Click here to download this powerpoint template : White Floral Background Free Powerpoint TemplateWhite Floral Background Free Powerpoint Template For.
TERME MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA PROGRAMI 2
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
SUMMER Work and Travel Program 2012.
Mayıs 2016’ya Kadar Kayıt Yaptırın;
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
2. TEMA: YOLCU.
FUAR ORGANİZASYONU.
THOMAS COOK-2.
EVODAK Apart Konaklama Turizm Ltd.Şti.
TEMMUZ 2018 MOĞOLİSTAN TURU (I.Grup: 09 Temmuz – 17 Temmuz 2018 )
ULUSLARARASI TURİZM PAZARLAMASI
KAHİRE & NİL & LUXOR & HURGADA
İslam kültür ve medeniyetinde yönetim anlayışının esasları.
Sunum transkripti:

FLORIDA YAZ OKULU

HAPPY LANGUAGE EDUCATİON Uzun yılların birikiminden kaynaklanan tecrübe, Merkezimizin Abd de olması Güler yüzlü ve ilgili danışmanları, Müşteri memnuniyeti konusunda hassas, Eğitim ve yaşam şartlarında kalite, Hassas ve doğru rehberlik hizmetleri, Gelecekteki eğitim anlayışınıza yeni ufuk kazandırma.

PROGRAM TARİHLERİ 10 HAZİRAN 2017 24 HAZİRAN 2017

YAZ OKULU

DIL OKULU

Dil Okulu

Her yıl 600 yabancı öğrenci. Dünya standartlarında eğitim Kurs öğretmenleri Amerikalı hocalardan oluşuyor... Farklı kültür ve medeniyetten öğrencilerle birarada olacaksınız... Dil Kursunun ilk günü seviye belirleme sınavıyla başlayacak... Güney bölgesinin en güzel üniversitelerinden birisi olan valencia üniversitesinde eğitim. Her yıl 600 yabancı öğrenci. Saat 9 ile 12:30 arası dil kursunda olacaksınız... Program sonunda sertifikalarınız verilecek... Dökümanlar...

KONAKLAMA

Konaklama ve Yemekler

KONAKLAMA

Odalarımız üçer kişiliktir... Günlük oda temizliği ve temiz havlular... Yemeklerimiz Türk Aşçılar tarafından hazırlancaktır... Bize özel yemek salonu... Otelin güvenliği Amerikalı güvenlik şirketi tarafından sağlanacaktır... Şirketimize ait danışma masası otel girişinde hizmet verecektir...

TÜRK MUTFAGI

SOSYAL AKTİVİTELER Sosyal aktivitelerde bölünmüş gruplar... Yabancı rehber öğrenciler... Pratik yaparak dil becerilerini Geliştirme... Parklarda öğle yemekleri fast food...

NEW YORK Amerika’nin en yogun sehirlerinden olan New york ; Times Meydani, Central Park, Empire State, Ozgurluk Anıtı gibi gorulmeye deger yerlere sahiptir.

ORLANDO Floridanın parlayan yıldızı Güneş ışığı eyaleti Dünyanın eğlence başkenti Walt Disney Park, Universal Stüdyoları,Macera Adaları,Deniz Dünyası,NASA-Kennedy Uzay merkezi,konferans ve fuar merkezi… Helikopter Turu En Fazla turist alan şehir.(60 Milyon)

AKTİVİTELER

MİAMİ Güney Florida Dogal güzellikler Bot turu Timsahlarla safari

MIAMI

TİMSAHLARLA SAFARİ Bot Turu

AİLE PROGRAMLARI Ailece tatil yapma fırsatı Siz dil kursundayken aileniz diğer aktivitelere katılacak... Dil Kursuna kayıt olamayacak yaşta ailerlerde bu programa katılabilir... Kardeş indirimleri yapılacaktır...

ÜCRETLER 1. PAKET : 3800$ 2. PAKET : 3250$ 3. PAKET: 2720$

PAKET 1 DAHIL OLANLAR Saglık Sigortası Vize Masrafları New York/Orlando/Miami Valencia University Dil Okulu Otel Konaklama(4 Yıldız) Uç Ögün Yemek Ulaşım Park Yerleri Rehber Wifi DAHIL OLMAYANLAR Uçak Bileti Kişisel Harcamalar Eksetra Otel Masraflar Ekstra Bagaj Ücretleri Yurt Dışı Çıkış Harcı

PAKET 2 DAHIL OLANLAR Saglık Sigortası Vize Masrafları New York/Orlando/Miami Valencia University Dil Okulu Otel Konaklama(2 Yıldız) Uç Ögün Yemek Ulaşım Rehber Wifi DAHIL OLMAYANLAR Uçak Bileti Kişisel Harcamalar Eksetra Otel Masraflar Ekstra Bagaj Ücretleri Yurt Dışı Çıkış Harcı

PAKET 3 DAHIL OLANLAR Saglık Sigortası Vize Masrafları New York/Orlando/Miami Valencia University Dil Okulu Otel Konaklama(Yıldızsız) Kahvaltı Ulaşım Park Yerleri Rehber Wifi DAHIL OLMAYANLAR Uçak Bileti Kişisel Harcamalar Eksetra Otel Masraflar Ekstra Bagaj Ücretleri Yurt Dışı Çıkış Harcı

KAYIT Kayıt işlemleri... Depozito... Sözleşme... Kalan miktar... Kardeş indirimi...

VİZE Türkiye ofisimiz bütün resmi işlemleri takip edecektir... Vize için yaşı tutmayan öğrenciler ailesiyle birlikte vize görüşmesine gidecektir... Vize görüşmesi başarısız olan öğrencilerin yatırmış olduğu depozito geri ödenmeyecektir... Vizesi olan öğrenciler için ücretten herhangi bir indirim olmayacaktır...

GEZİ ÖNCESİ Gitmeye hak kazanan öğrencilerle oryantasyon programları yapılacaktır... Yaka Kartı Sim Kart ($50)

YOLCULUK New York / Orlando

İLETİŞİM ORLANDO: 2537 Maitland crosing way 12-305 ORLANDO –FL Tel +1 678 670 3431 TÜRKİYE: Istiklal Caddesi Mavi Han No:49/3, Taksım, 34430 Tel: 90 553 803 0958 www.happylanguageusa.com info@happylanguageusa.com

TEŞEKKÜRLER....