İç Giyim Ürünlerinde Mücevherler https://www.fantazicamasirlari.com https://tr.pinterest.com/fantazigiyim/ https://www.facebook.com/fantazicamasirlari/

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sevgili Güzin Abla; Harika bir hayatım oldu. Çok iyi ebeveynlere, eşe ve çocuklara, çok iyi bir eğitime sahibim. Ancak çok sevdiğim ve başarılı olduğum.
Advertisements

LAZER KAYNAĞIN AVANTAJLARI  Aynı ve farklı metaller kaynatılabilir,  Kaynakta ısı dar bir alanda yoğunlaştığı için malzemede atıklık en az seviyeye inmektedir,
ZEMİN AKSU TİCARET BİR KERVANCI KURULUŞUDUR.
Güney Afrika Cumhuriyeti
ÇİÇEKLİ BİTKİLER.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
TEKNOLOJİNİN GÜNLÜK HAYATIMIZDAKİ YERİ
YÜZEY TEMİZLİĞİ VE KAYDIRMAZ
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
AD :OĞUZ SOYAD :GÜLERER NUMARA:608 DERS:TÜRKÇE KONU:HİJYEN-TEMİZLİK.
Zeytincilikteki coğrafi işaretler. "belli bir niteliği, ünü ve diğer özellikleriyle, bir yöre, alan, bölge veya ülke ile özdeşleşmiş bir ürünü tanıtıp,
FLY VISIONNEDİR?FLY VISIONNEDİR? Flyvision, özel tasarım cihazları ile ürünleri yerçekimsiz ortamda havada asılı kalma ve hareket etme ilüzyonu yaratan.
PLASTiK MALZEMELERİN GERi KAZANIM YOLCULUĞU
BÖLÜM 7 MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
ÖZEL MERVE KOLEJİ MEHMET İNCE
GERÇEKLEŞEN DÜŞLER.
OZAN KAYA 156 3/A ARKADAŞLIK ÖDEVİ.
TÜRKLERDE EKONOMİ 1- İLK TÜRK DEVLETLERİNDE EKONOMİ
TEHLİKELİ ATIKLARIMIZI AYIRT EDELİM
BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ KATI ATIK YÖNETİMİ -ÇEVRE ve GERİ KAZANIM
ANITLARDA BOZULMAYA NEDEN OLAN ETKENLER
MADENCİLİĞE GİRİŞ.
!!!! "Bir maytap, ampulden daha parlak bir ışık verebilir ama onu sokağınızı aydınlatmak için kullanamazsınız. Çünkü; yeterince uzun süre yanmaz. Başarı.
MEKANİK SİSTEMLERİNİN TEMEL ELEMANLARI
TÜRKİYE DIŞ TİCARETİ (1.000 $)
.  -DEPREM AFETLER İNSANLARI NASIL ETKİLER?
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
HAYATIMIZI NASIL KOLAYLAŞTIRIRIZ ?. Telefon;çok kolay bir iletişim aracıdır.Günümüzde kullanımı oldukça fazladır ve kilometrelerce uzaktaki sevdiklerimizle.
TAKIM RUHU Berra ÖZTÜRK 6/D-136.
Mehtap İŞMARCI Görsel Sanatlar Öğretmeni
Bunu okumak sizi herhangi bir borç yükü altına sokmayacaktır.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
Pi Magic — İş Uygulamaları Yatay Çözümler Endüstri Çözümleri Yönetim.
ELEKTRİK ARK KAYNAK MAKİNESİ ÇALIŞMA TALİMATI
Bunu okursanız iyi olur. Bir şey kaybetmezsiniz....
BİLİNÇLİ TÜKETİCİ VE KAYNAKLARIMIZ.
Fen Bilimleri Evsel Atıklar ve Geri Dönüşüm
SUNUM / SUNUŞ.
Etkin Cami Halıları Temizliği. Türkiye’de Cami Zeminleri Birçok cami ve ibadethanede yer alan halılar; Tarihi Yüksek kaliteli, Uzun ömürlü ve Genellikle.
Gıda Endüstrisinde Kullanılan Ambalajların Sınıflandırılması
Büyük Beden Modelleri
ewa
TASARIM ÖĞELERİ.
KISA TANITIM İntessa Yapı Tasarım Islak Hacim ve Otel Banyo Ekipmanları olarak , Paslanmaz ve krom banyo aksesuarları, otel odaları için oda ekipmanları.
TBS’DE HİJYEN.
Ambalajlama.
Etiketleme.
H&M MARKA HİKAYESİ ERDEM OKTAY
KRİZ YÖNETİMİ VE SAMSUNG GALAXY NOTE 7 ÖRNEKLEMESİ
endüstriyel temizlik ürünleri
SANAT NASIL DOĞMUŞTUR ?.
VATKA Elbise, ceket, palto gibi giysilerin omuz kısmını desteklemek, istenen biçimi,formu vermek amacıyla kullanılır. Giysiye dikilerek monte edilir. Pamuklu,
DÜĞME NEDİR ? Düğme ; kapama ve süsleme amaçlı giysiye tutturulan üç boyutlu bir malzemedir ve giysiyi kapamak için bir ilikten geçirilir . Düğmeler ,
Konfeksiyon yardımcı malzemeleri
Kumaş Nedir?.
II. FEN BİLİMLERİ ARAŞTIRMA SEMPOZYUMU
PAZARLAMA İLETİŞİMİ (Pİ)
*SAYA YAPIMINDA KULLANILAN TAKVİYE MALZEMELERİ
GÜMÜŞHANE HAYME ANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Resimle İlgili Meslekler
  İnsan Sağlığı Üzerindeki Etkiler  Bitki Örtüsü Ve Hayvanlar Üzerindeki Etkiler  Malzemeler Ve Yapılar Üzerindeki Etkiler  Dünya Üzerindeki Uzun.
EÜT 252 ÜRETİM YÖNTEMLERİ YÜZEY İŞLEMLERİ.
Günümüzün yükselen trendi Girişimcilik, hayallerini gerçekleştirmek ve fark yaratmak isteyen bir çok yetenekli genç için,artık bir kariyer fırsatı olarak.
ISO Hijyen Uygulamaları
TÜRK DEVLETLERİNDE SANAT ANLAYIŞI. TÜRKLERDE SANAT İLK TÜRK DEVLETKERİNDE SANAT  ORTA ASYA TÜRK SANATININ TEMELİ İLK TÜRK DEVLETLERİNDE GÖRÜLEN ATLI.
YOKSA SİZ ONLARI HALA ÇÖP OLARAK MI GÖRÜYORSUNUZ ?
Sunum transkripti:

İç Giyim Ürünlerinde Mücevherler

mücevher kullanım alanı olarak süs eşyalarında kullanılır düşüncesi iç giyim ürünlerinde mücevherler şeklinde bir anda devrim yarattı. Özellikle eşler arasında görülen uyum sürecinde memnuniyeti en üst seviyeye çıkartması ile gecelerin aranılan iç çamaşır modelleri arasında yerini almıştır. Mücevher, kişinin kendisine ve karşısında olan kişiye gösterdiği incelik olarak düşünülmektedir. Bu düşüncede de her şekilde haklı yerini almaktadır.

Mücevherli İç Giyim Ürünleri Nelerdir? En bilindik mücevherli iç giyim modeli zincirler ve küçük halkalar ile süslenmiş olan iç çamaşır modelleri olmaktadır. Fakat zaman içinde gelişerek özel bir alan olan iç giyim sektörü, taşlar ve diğer değerli malzemeler ile süslenmiş şekli ile de kullanılmaktadır. Parlak boncuklar, zincirler, elmas görünümlü taşlar ve inci tarzı boncuklar ile iç giyim ürünleri ortaya çıkartılmaktadır. Bu tarz ünleri sevdiklerine hediye almak isteyen kişiler daha fazla tercih etmektedir. Fakat iç giyim ürünlerinde mücevherler kullanım esnasında görülen rahatlık ve kışkırtıcılıktan dolayı eşler arasında uyum sağlanmasında yararlı olmaktadır. Özel bir kişi olarak hissetmek istediğinizde kendinize yapabileceğiniz güzellikler başında bu alana sahip olan bir iç çamaşır satın almaktadır.

Mücevherli İç Giyim Ürünleri Nasıl Temizlenir? İç giyim ürünlerinde mücevher kullanılması ve bunun kısa zamanda yaygınlaşması beraberinde temizlik anlayışını da değiştirmiştir. Metalin paslanma özelliğinden ve sürtünme esnasında kumaşa zarar vermesinden dolayı temizlikleri ayrı önem kazanmıştır. Mücevherli olarak tasarlanmış olan iç giyim modelleri kısa süreli program ile yıkanması devamında ise kısa süreli bir kurutma yöntemi seçilmelidir. Kaynak :