OMAS OTOMATİK MEKTUP AYRIM SİSTEMİ #ONURKAYA KURTALAN MYO

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

KONTROL-BAKIM, DANIŞMANLIK ve TOPRAKLAMA ÖLÇÜM HİZMETLERİ
İ.Ü. Kültür Evi (664 ada 34 parsel)
Bilgi Sistemleri Dairesi Başkanlığı ORBİS Altyapı Projesi Faaliyetler
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM GENEL VELİ TOPLANTISI
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
altyapI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILI ÇALIŞMALARI
2011 YILI BAŞLICA ÇALIŞMALAR Sayılı “Ürünlere İlişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması Ve Uygulanmasına Dair Kanun” ve Yapı Malzemeleri Yönetmeliği.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
PTT : 3131 adet El Terminali Temini Projesi
TÜRKÇE / Özel İsimlerin Yazımı 1
Ne Öğreneceğiz? Adres bilgilerine sahip olmanın önemini öğreneceğiz. Evimizin yerini yön ve temel kavramları kullanarak bilinen yere göre tarif etmeyi.
MÜDÜRLÜĞÜ YILI YOZGAT BAYINDIRLIK VE İSKAN YOZGAT BAYINDIRLIK VE İSKAN FAALİYET RAPORU.
T.C. ULAŞTIRMA BAKANLIĞI KARA ULAŞTIRMASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ
YAŞADIĞIMIZ yer Sunan:Ege PEKGÖZ
HOŞGELDİNİZ. GÜNDEM 1- Başkanlık Divanının seçilmesi Faaliyet Raporunun okunması 3- 1 Nisan – 31 Aralık 2007 yılı gelir giderlerinin ibrası 4-
İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN TOPLANDIĞI TÜM MODÜLLERDE YAPILACAK İŞLEMLER
İnegöl OSB Ortak Atıksu Arıtma Tesisi
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
ATC Araç Takip Sistemleri
Temel Eğitim Genel Müdürlüğü
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi PORTAL.
Kıyı ve kumsallarımızda günübirlik tesis düzenlemeleri Köyceğiz-Dalyan Özel Çevre Koruma Bölgesi İztuzu kumsalı İlandan önce İlandan sonra
SIVILAŞTIRILMIŞ PETROL GAZLARI (LPG) PİYASASINDA UYGULANACAK TEKNİK DÜZENLEMELER HAKKINDA YÖNETMELİK 5 Haziran 2007 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede.
TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ ESENLER- İSTANBUL
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
Ödeme Talep Formu hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
E-Posta Hesapları.
İL STOK HAVUZU VE İHTİYAÇLARIN KARŞILANMASI 2009/45 SIRA NOLU GENELGE Hakan KARAGÖZ Şube Müdürü.
OKUL / KURUM BİLGİLERİ GÜNCELLENİRKEN; ADRES BUTONU, ADNKS’DA KAYITLI ADRES ALINARAK GÜNCELLEME YAPILMALIDIR. DOĞRU ÖRNEK 1: Merkez Mahallesi.
ATATÜRK KÖŞKÜ.
Araştırma-Geliştirme Destek Programı
TEOG tercih ve yerleştirme işlemleri Lise türleri
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
HAKEDİŞ. 3. BİRİM FİYAT TARİFLERİ VE ANALİZİ YAN GÖRÜNÜŞ.
Ar-Ge FAALİYETLERİNE İLİŞKİN VERGİSEL TEŞVİKLER
ÇİĞLİ BELEDİYESİ AMBALAJ ATIKLARI VE GERİ KAZANIM
E-Tebligat Nedir.
1. İSTATİSTİĞİN OKUL İÇİN ÖNEMİ Eğitim istatistikleri ile; Okulun doğru veriye ulaşıp kendilerini geliştirmelerine, başarının ve verimin arttırılması.
GAZİANTEP ECZACI ODASI. KEP Nedir-1 Kayıtlı elektronik posta, kısa adıyla KEP, en kısaltılmış tanımıyla tarafların, elekronik ortamda teknik ve hukuki.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
TAŞIMA ŞİRKETİ BÜROSU/ GÜMRÜKTE AYRILAN BÖLÜM
2016 YILI OKUL SÜTÜ PROGRAMI
İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN TOPLANDIĞI TÜM MODÜLLERDE YAPILACAK İŞLEMLER
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
SPK Lisans Türleri ve Lisanslama Sınavları
Ölüm Nedeni İstatistikleri. Ölüm Nedenleri İstatistiklerinin KULLANIMI 1.Ölümlülük modellerini yer ve zaman ayrımında açıklar, 2.Nüfus projeksiyonlarının.
EVRAK KAYIT SERVİSİ RESMÎ YAZIŞMALARDA UYGULANACAK ESAS VE USULLER HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararı :18/10/ /8125 Resmi gazete.
Gebze Teknik Üniversitesi Resmi Posta Gönderi Formu
Doç. Dr. Ali Çağlar ÇAKMAK Öğr. Gör. Bekir ÖZKAN
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 330/2015
TEKLİF KABULÜ SIRA NO: 383/2015
2017 Yılı Devam Eden Projeler
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
ANKARA BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ Piyasa Gözetim ve Denetim Şubesi
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Pimaş Açma - Pimaş Tıkanıklığı Açma - Tıkalı Pimaş Açma
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Okullarımızda FATİH Projesi 2
KEP-BORDRO HİZMETİ.
POSTA HİZMETLERİNDE ÖZELLEŞTİRME, REKABET VE REGÜLASYON BÜLENT ÖZBAYAT-SEÇKİN KESGİN.
Kargo Veritabanı Derviş AYGÜN.
2019 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI Bilgilendirme Sunumu
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ
Maddi Duran Varlıklar ve Amortisman
TEST.
1 / 491 / / 21 3 / 21 4 / 21 5 / 21 6 / 21.
Sunum transkripti:

→Şirketimizin tekelinde olan mektup postasının kabulünden teslimine kadar geçen süreçte, en çok zaman ve iş gücü ayrım işlemleri sırasında harcanmaktadır. Ayrımda geçen sürenin kısaltılması ve iş gücünden tasarruf edilerek gönderilerin daha kısa sürede alıcılarına ulaştırılmasını teminen; işlem trafiği yüksek olan İstanbul Hadımköy’de tesis edilmiş olan Avrupa Yakası Posta İşleme Merkezine Otomatik Mektup Ayrım Sistemleri alınarak tarihi itibarı ile hizmete verilmiştir. → Ayrımda geçen sürenin kısaltılması ve iş gücünden tasarruf edilerek gönderilerin daha kısa sürede alıcılarına ulaştırılmasını teminen; işlem trafiği yüksek olan İstanbul Hadımköy’de tesis edilmiş olan Avrupa Yakası Posta İşleme Merkezine Otomatik Mektup Ayrım Sistemleri alınarak tarihi itibarı ile hizmete verilmiştir. PTT

 İleri teknolojinin kullanıldığı bu sistemler, gönderi üzerindeki adres veya posta kodunu okuyarak il, ilçe, semt gibi veya dağıtıcı dağıtım sorumluluk alanı; cadde, sokak, bina gibi düzeyinde hızlı ayırım yapabilecek kapasitede olup saatte gönderinin 920 göze ayrımını yapabilmektedir.  Hizmet kalitemizin daha da artırılması maksadıyla 2012 yılı Yatırım Programı kapsamında; işlem trafiği yüksek olan Ankara, İstanbul Anadolu Yakası ve İzmir illerine Otomatik Mektup Sistemi alınması için tarihinde ihale yapılmıştır. PTT

 Yüklenici firma ile tarihinde imzalanan sözleşme gereğince ilgili firmaya makinelerin üretimi ve teslimi için 420 gün süre tanınmıştır.  2013 yılında Otomatik Mektup Ayrım Sistemlerinin üretim, montaj ve kurulumu tamamlanarak test çalışmaları başlamıştır yılı Haziran ayında sistemlerin muayene ve kabulü yapılarak hizmete verilmiştir.

 Söz konusu sistemin 24/06/2011 tarihleri arasında geçici kabulü yapılmış olup, 2011 yılı Eylül ayı içerisinde Kesin Kabulü yapılmıştır.  İstanbul Avrupa Yakası Posta İşleme ve Dağıtım Başmüdürlüğüne (AVPİD) kabul edilen gönderilerin otomatik olarak işleme ve ayrımlarını sağlamak amacıyla son teknoloji, saatte 150 bin adet gönderinin 920 cihet bazında ayrımını yapabilecek nitelikte

AVPİD İstanbul Avrupa Yakası Posta İşleme ve Dağıtım

AVPİD

Osman Tural, AA muhabirine PTT açısından 2011 yılını değerlendirdi, 2012 yılına ait hedeflerini açıkladı. Saatte 6 bin posta, torba ve kutularını otomatik ayıran akıllı konveyör sisteminin kurulumunu tamamladıklarını, saatte toplam 150 bin gönderiyi okuyarak cihet bazında 920 göze ayırım yapan otomatik mektup ayrım sistemi kurulumunu gerçekleştirdiklerini anlatan PTT Genel Müdürü, tüm bunların zamandan ve iş gücünden önemli tasarruflar sağladığını ifade etti. Saatte 6 bin posta, torba ve kutularını otomatik ayıran akıllı konveyör sisteminin kurulumunu tamamladıklarını, saatte toplam 150 bin gönderiyi okuyarak cihet bazında 920 göze ayırım yapan otomatik mektup ayrım sistemi kurulumunu gerçekleştirdiklerini anlatan PTT Genel Müdürü, tüm bunların zamandan ve iş gücünden önemli tasarruflar sağladığını ifade etti.

Bir sabah vakti erken Okula giderken Bir bakarım karşımda Postacı dolaşırken Bir sabah vakti erken Okula giderken Bir bakarım karşımda Postacı dolaşırken Sırtında çantasıyla Elinde mektuplarla Kapı kapı dolaşır Üzerinde tüm bakışlar Sırtında çantasıyla Elinde mektuplarla Kapı kapı dolaşır Üzerinde tüm bakışlar Herkes merak içinde Bize de var mı diye, Bazı evler şanslıdır Kimi başka sefere Herkes merak içinde Bize de var mı diye, Bazı evler şanslıdır Kimi başka sefere Acısı tatlısı var Özlemi, hastası var Her mektup başka alem Postacıda haber var Acısı tatlısı var Özlemi, hastası var Her mektup başka alem Postacıda haber var Mektup yaz mektup oku Budur bunun kuralı Postacı Mektup yaz mektup oku Budur bunun kuralı Postacı POSTACIYA MEKTUP VAR