Firma kaydı oluşturulmalı. Depo kaydı oluşturulmalı. Ürün birim kaydı oluşturulmalı. Ürün ambalaj şekli kaydı oluşturulmalı. Ürün için bir tanıtıcı kayıt.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Microsoft Access Bu program Microsoft program paketinin içerisinde yer alan; çok büyük miktarlardaki verilerin depolanabileceği veritabanı oluşturmamıza.
Advertisements

MEDULA-REÇETE PROVİZYON SİSTEMİ
İTS FAZ II UYGULAMASI HAKKINDA
Ile her şey daha kolay…. 2 Lütfen Kullanıcı Adı ve Parolanızı Giriniz Teknik *******
Restaurant Yönetim Sistemi
İLAÇ TAKİP SİSTEMİ T.C. Sağlık Bakanlığı, İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü İlaç Takip Sistemi Brimi.
DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin.
Sarnıç Depo Tanıtımı 9500 m2 kapalı alan.
Yazılımda Tria Farkı Eczanede İlk POS Kasa Uygulaması
EL TERMİNALLERİ PROJESİ
T.E.B.4.BÖLGE ADANA ECZACI ODASI ADANA ECZACI ODASI 14 MAYIS ECZACILIK BAYRAMI ETKİNLİKLERİNE HOŞGELDİNİZ “İTS-MEDULA-TEBEOS” 8 MAYIS 2010.
İTS (İlaç Takip Sistemi)
MODÜL 3 Ekipman Yönetimi.
Restaurant Yönetim Sistemi
MODÜL 3 Ekipman Yönetimi.
Satın alma ve stok yönetimi
Aynı Anda 3 ayrı satış fişi. Bir Müşteri işlemini yarım bırakıp başka bir müşteriye satış yapabilme 40 Ayrı Masa Hesabı -Tüm ürünleri masalara 2. satış.
M İ RONM İ RON İ HALE BAZLI LOJ İ ST İ K YAZILIMI Yazılım Kapsamındaki Süreçler.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
Bütünleşik Dökümhane Çözümü
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
Ödeme talep formu hazırlanırken dikkat edilecek hususlar. Yatırımcı (Çiftçinin) Adı Soyadı Bu belgenin tarihi fatura ve uygulama sözleşmesindeki tarihten.
ADVERS ETKİ BİLDİRİM FORMU
Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında lider, önce ve yenilikçi olmayı kendisine vizyon edinmiş olan AIBIS; Türkiye, Almanya ve Suudi Arabistan’da.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
Örnek: EK-5 Piyasaya süren için doldurulmuştur.
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
2009 / 23 Sayılı Genelge 2009 / 45 Sayılı Genelge 2009 / 63 Sayılı Genelge 2010 / 37 Sayılı Genelge 2010 / 49 Sayılı Genelge.
Access’te İlişki Kurma
ETİKET BİLGİSİ
VERİTABANI ve YÖNETİMİ
=>SES BİLGİSİ
ATIK AMBALAJ BİLDİRİMİ DOLDURMA NİĞDE Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
Sınıf Oturma Planı.
EKS PROJESİ ( Elektronik Kartlı Sayaç )
Veritabanı Yönetim Sistemleri
E-Fatura.
Veteriner Ecza Deposu Sorumlu Yönetici Eğitim Toplantısı
Veteriner Ecza Deposu Sorumlu Yönetici Eğitim Toplantısı
ALISVERiS YAPARKEN NELERE DiKKAT EDERSiNiZ ?
Liquor Store Database Design Kafkas DUMAN. İş Kuralları  Tekel bayiinde yanlızca sigara çeşitleri, içecek satışı yapılmaktadır.  Bayiideki ürünler kayıtlı.
KİTAP SATICISI Samet METE İŞ KURALLARI Kitap kaydı oluşturulmalıdır. Her kitabın adı, ISBN kodu, yazarı, türü, yayınevi, basım tarihi, baskı.
TAREKS VE TSE UYGULAMALARINDA GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ YÖNÜNDEN BAKIŞ AÇISI
MEDULA-REÇETE PROVİZYON SİSTEMİ KAREKODLU REÇETE İŞLEM ADIMLARI
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ Mehmet Naci DEMİRÇİ VERİTABANI.
TEMİZLİK FİRMASI VERİTABANI ALT YAPISI OLUŞTURMA ALİ İHSAN ÖZ
Chapter 8 Vollmann, Berry, Whybark, Jacobs
İŞ KURALLARI  Çalışanların sisteme kayıtlı olması gerekmektedir.  Her bir çalışan sisteme kullanıcı adi ve şifresi ile login olarak girmelidir.  Satışı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
Garanti Bankası’nın Paramatiklerinden, Banka Kartınız Olmadan Ödeme Yapabilirsiniz. Bu İşlemi Yaparken Herhangi Bir Ücret Ödemezsiniz, Besaş’ın Hesap.
Veri Tabanı Ve Yönetimi Vize Ödevi
DENGELİ BESLENMENİN İNSAN SAĞLIĞINA ETKİLERİ
DEPOLAMA KURALLARI Depolama Aşamasında Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Ürünün, doğru ürün sıcaklık aralıklarında depolanması sağlanmalıdır.
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
LOGO ÜRÜN GRUBU İHRACAT E-FATURA SÜRECİ
“e-fatura”
TESLİM ALMA (TESELLÜM)
ÖĞRENCİ BUTİĞİ İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
Yerli Direkt Malzeme Fatura Kontrol Süreci
E-iskonto.
ECZANEDE İLAÇ VE İTRİYAT SİPARİŞİ
Sunum transkripti:

Firma kaydı oluşturulmalı. Depo kaydı oluşturulmalı. Ürün birim kaydı oluşturulmalı. Ürün ambalaj şekli kaydı oluşturulmalı. Ürün için bir tanıtıcı kayıt olmalı. Ürünler ambalajlarına göre gruplanabilmeli. Ürünün depo bilgisi tutulmalı. Ürünün son kullanma tarihi takip edilebilmeli. Stok bilgisi tutulmalı. Ürünler stoka fatura bilgisi ile girmeli. Faturayla giren ürünler için bir parti numarası oluşturulmalı. Ürünler depo içinde ve depolar arası hareket edebilmeli. Ürün bölünebileceği en küçük ambalaja bölünmeli. Ürün bölme işlemi stok hareketi olarak görünmeli. Ürünler fatura ile depodan çıkmalı.