OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 212 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 9 Fen Laboratuarı Sayısı :0 BT(Bilgisayar) Sınıfı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
+ Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi. + Sunum İçeriği Eğitim Fakültesi Tarihçesi Eğitim Fakültesinin Şu Anki Durumu Öğrenci/Öğretim Elemanı Sayısı.
Advertisements

REHBERLİK VE VE KİŞİSEL GELİŞİM MERKEZİ MERKEZİ. ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM.
Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi ( HASAL) eğitim-öğretime 4 Haziran 1984’te 108 öğrenciyle başladı.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
Okulumuz Çalılıöz Mahallesi 423. Sokak No:35’de yer almaktadır. Okulumuz tam gün eğitim yapmakta olup toplam 6 şubemiz ve 65 öğrencimiz bulunmaktadır.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
KENDİMİZİ TANIMAK MESLEKLERİ TANIMAK MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ SEÇMEK İSTEDİĞİM MESLEKLER HAKKINDA NERELERDEN BİLGİ ALABİLİRİM.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. MERKEZ ZÜBEYDE HANIM MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2.
AKKUŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2016.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 42 Öğrenci Sayısı : 597 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 21 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar)
OKULUMUZ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 26 Öğrenci Sayısı : 139 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı : 3 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 32 Öğrenci Sayısı : 857 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 37 Öğrenci Sayısı : 1051 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı Sayısı :
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 40 Öğrenci Sayısı : 820 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
KTÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 1. SUNUM AKIŞI TarihçeMisyonVizyonFakülte YönetimiSon Birkaç Yıla Ait Tavan ve Taban Puanları Bölümlerde Mevcut Öğrenci.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 6 Öğrenci Sayısı : 211 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 46 Öğrenci Sayısı : 825 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 27 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
TED Üniversitesi Alt Başlık Tarih:.
BENDİ MAHİ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ILGAZ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
MÜHENDİSLİK ve MİMARLIK FAKÜLTESİ
ENGELSİZ ÜNİVERSİTE FAALİYET RAPORU
İMKANLARIMIZ Okulumuzda 9 derslik, 235 aktif öğrenci vardır.
DARICA ÜLKÜN YALÇIN ANADOLU LİSESİ
GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘ü’
GÖLCÜK İMAM HATİP ORTAOKULU
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
YAYGIN EĞİTİM Yaygın Eğitim: Örgün eğitim sistemine hiç girmemiş
ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR ANADOLU LİSESİ
KONU:OKULUMUN TARİHİ SUNUSU
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
GEBZE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ
BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ. BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ.
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KOCAELİ-GEBZE ÖZEL YENİ UMUT TEMEL LİSESİ
KAYNAŞTIRMA EĞİTİMİ.
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
Mehmet zeki obdan ilkokulu
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Sağlık Bilimleri Fakültesi
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘r’
ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ. ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ.
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘f’
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
Eğitim-öğretim Yılı Bandırma Rehberlik Araştırma Merkezi
NEŞET YALÇIN ANADOLU LİSESİ
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
EĞİTİME GİRİŞ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Isparta Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, orta öğretim kurumlarından mezun öğrencilerin 2 yıl süreyle eğitim-öğretim gördükleri, Ön lisans diploması.
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİM PROGRAMI HAZIRLAMA PLANI (1)
Sunum transkripti:

OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 212 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 9 Fen Laboratuarı Sayısı :0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :0 Atölye-İşlik Sayısı : 1 Spor Salonu :0 Kütüphane :1 Konferans Salonu :0 Kantin/yemekhane:1 Rehberlik servisi: 1 Ders Başlama ve Bitiş Saati : Öğretim Şekli : Tam Gün Pansiyon Durumu: Yok Telefon : Fax : WEB Adresi : http//:ziyagokalpktml.meb.k12.tr Adres : Beylikbağı Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi No: 75 Gebze/Kocaeli YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 3 km, İl Merkezine 41 km Ulaşım : Belediye Otobüsleri ve Halk Otobüsleri Yerleşim Yeri Bilgisi : Merkez

OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1991 yılında Ziya Gökalp ilköğretim okulu olarak Gebze Beylikbağı Mahallesinde Eğitim-Öğretime açılmıştır. Bina mahallenin ihtiyacına cevap veremediğinden yeni bir okul binası yapılarak ilköğretim okulu İl Genel Meclisi ilköğretim okulu olarak bu binaya taşınmıştır. Küçük ve yetersiz olan eski bina bahar yarıyılında Ziya Gökalp Lisesi olarak faaliyete girmiştir – 2014 Eğitim Öğretim yılının başında Ziya Gökalp Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak ismi değişmiştir Eğitim Öğretim yılında ise Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ismi değişmiştir. Okulumuz halen yetersiz olan bu binada Çocuk Gelişimi ve Genel liseden kalan sınıfları ile eğitim-Öğretime devam etmektedir. Ortalama otuz kişilik sınıflarıyla Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hizmet vermektedir. Ayrıca okulumuzun öğrencilerin her dersle ilgili kaynaklara ulaşabildiği kütüphanesi bulunmaktadır. Okulumuz, Gebze'nin merkezine toplu taşıma araçları ile 15 dakikalık mesafededir. Toplu taşıma araçlarının yol güzergâhı okulumuzun önünde geçmektedir. Kısaca ulaşım sorunu yoktur.

İDARİ BÖLÜM

REHBERLİK SERVİSİ

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ATÖLYESİ

KÜTÜPHANE varsa fotoğraf eklenecek

SINIFLARIMIZ

OKULUMUZ

BÖLÜMLERİMİZ Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Erken Çocukluk Eğitimi Dalı Erken Çocukluk Eğitimi Dalı

TANIM: Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı altında yer alan erken çocukluk eğitimi ve özel eğitim dallarının yeterliliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. AMACI:Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı altında yer alan mesleklerde sektörün ihtiyaçları,bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli mesleki yeterlilikleri kazanmış nitelikli meslek elemanları yetiştirmektir. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Erken Çocukluk Eğitimi Dalı

EĞİTİM-ÖĞRETİM ORTAMLARI VE DONANIMLARI Programın uygulanabilmesi için Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı standart donanımları ve mesleklerin gerektirdiği ekipmanlar sağlanmalıdır. MESLEĞİN GEREKTİRDİĞİ ÖZELLİKLER Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında okumak isteyenlerin; alan bilgisine sahip görme, işitme problemi olmayan Türkçeyi doğru kullanan, görgü kuralarını bilen ve uygulayan, fiziksel,zihinsel ve ruhsal yönden sağlıklı olan, el ve parmaklarını ustalıkla kullanabilen, yaratıcı, araştırıcı, gelişime açık, iletişim becerisine sahip, ekip çalışmasına uygun, hoşgörülü, iş disiplinine sahip, planlı, organizasyon yapabilen, pratik, problem çözme becerisine sahip, sabırlı kimseler olmaları gerekir. Bu elemanların ayrıca çocuğun kişisel özelliklerinin ve yeteneklerinin ortaya çıkmasına yardımcı olması gerekir.

BAŞARILARIMIZ BAŞARILARIMIZ MEZUNLARI YERLEŞME ORANI SAYISI YÜZDELİK ORANI TOPLAM YERLEŞEN23% YILLIK10% YILLIK12%22.6 AÇIKÖĞRETİM1%1.8

BAŞARILARIMIZ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKUL ADIYERLEŞEN ÖĞRENCİ SAYISI TIP FAKÜLTESİ0 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ3 EĞİTİM FAKÜLTESİ0 İKTİSADİVE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ3 FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ2 İLETİŞİM FAKÜLTESİ2 MESLEK YÜKSEKOKULU12 AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ1.

GENÇLİK HAFTASI GENÇ ERKEKLERDE FUTSALL İLÇE 3.LÜĞÜ TÜRKİYE DEĞERLER EĞİTİMİ HİKAYE YARIŞMASINDA İLÇE 2.LİĞİ BAŞARILARIMIZ