2 adet 260 Amper cnc hassas plazma kesim makinası / tezgahı ile 65mm kalınlığında karbon çelik, 100 mm kalınlığına kadar paslanmaz çelik, 30 mm kalınlığına.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
LAZER İLE KESME Lazer ışınının elde edilmesi kolaylaştıktan sonra uygulama alanları da artış göstermiştir. Endüstriyel alanda kullanımı kaynak, kesme ve.
Advertisements

Aşındırıcı su jeti ile işleme
Mastarlar.
Doç. Dr. Hüseyin UZUN – Kaynak Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı
İMAL USULLERİ KAYNAK TEKNOLOJİSİ BÖLÜM 5 KESME. Esası? Oksijen saflığının etkileri? Kesme üfleci ve çalışma şekli? Yüzey kalitesi değerlendirmesi?
Kaynak işlemi sırasında ;
SACLARIN VE PROFİLLERİN ŞEKİLLENDİRİLMESİ
Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi /38 Doç. Dr. Hüseyin UZUN – Kaynak Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı 1 TIG KAYNAK TEKNİĞİNDE ELEKTROD SEÇİMİ.
İNŞAAT TEKNOLOJİSİ UYGULAMALARI I
PAS PAYI ELEMANLARI Son yıllarda, “paspayı” olarak adlandırılan, donatı örtü tabakasının kalınlığının bazı ülkelerde (örneğin Almanya’da) 4-5 cm’ye kadar.
PLASTİK ŞEKİL VERME YÖNTEMİ
Graf Teorisi Pregel Nehri
1.CNC OXY-PLAZMA 260 A HASSAS KESİM AÇILI KAFA AJAN X:12000 Y:3000 Z:200.
 Basınç, bir yüzey üzerine etkide bulunan dik kuvvetin, birim alana düşen miktarıdır. Katı, sıvı ve gazlar ağırlıkları nedeniyle bulundukları yüzeye.
FATİH MERCAN GÖKSU İ.Ö.O 5/B SINIFI ÖĞRENCİSİ SİLİFKE/MERSİN
KAYNAK TEKNİKLERİ VE UYGULAMALARI
HOŞGELDİNİZ TIG KAYNAK TEKNİĞİNDE ALTERNATİF AKIM KULLANIMI K K ayna
1 of 14 BİR ÜRETİM UYGULAMASI. 2 of 14 ASKERİ MOTORLAR TİCARİ MOTORLAR 11 FARKLI PARÇA KONFİGÜRASYONU AFT SHAFTS.
TEMELLER.
Karşılaştırma Tablosu PFAFF ® creative ™ Serisi. 2 Kasnak ünitesi ölçüsü360x350260x200240x150 Opsiyonel kasnak ünitesi260x200360x350/260x200 Dahili INSPIRA.
Page 7-1 Freze tezgahları ve Frezecilik. Page 7-2 Öğr.Grv.Kubilay ASLANTAŞFreze Tezgahları ve Frezecilik Freze tezgahının Tanımı: Frezeleme işleminde.
TOBB MEYBEM Bilgilendirme Toplantısı
DÜNYANIN YAYI BURADA YAYKUL YAY ve KLİPS SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Seraların sınıflandırılması
PROJE TABANLI ÖĞRENME ATÖLYESİ
DÜZLEM Ölüdeniz Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Ölüdeniz, çok güzel bir turizm beldesidir. Ölüdeniz, durgun deniz yüzeyi özelliği ile bilinir. Ölüdeniz’in.

İMAL USULLERİ PLASTİK ŞEKİL VERME
AMAÇ Bu faaliyette verilen bilgiler doğrultusunda, uygun ortam sağlandığında, alçı şekillendirmede kullanılan pim çeşitlerini tanıyarak, teknik resim kurallarına.
MAC KARBON REFRAKTERLER
DAİRESEL TESTERE KULLANIM TALİMATI
Konfeksiyon Yardımcı Malzemeleri
ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YARATICILIK VE SANAT EĞİTİMİ
KOL AĞZI TEMİZLEME TEKNİK ÇALIŞMALARI
Ağ İşletim Sistemleri Öğr. Gör. Arif DAŞ.
Hazırlayan : Burcu TÜLÜCÜ
CEYLANLI İLKOKULU ERİŞEBİLİRLİK SUNUSU
Baskı Devre Kartının Üretilmesi
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ
TEKNİK RESİM GÖRÜNÜŞ (12. HAFTA).
PİSAGOR ALAN BAĞINTISI
TEKNİK RESİM KESİT ÇIKARMA.
CNC KESİM MAKİNESİ ÇALIŞMA TALİMATI
*Tıraş çeşitleri Kıvırma Tıraşı Yakma Tıraşı Bindirme Tıraşı
*SAYA NEDİR ? Ayakkabının modeline göre çıkarılmış olan, ıstampalar yardımı ile kesilen deri parçalarına uygulanan tıraşlama, kıvırma, yapıştırma.
‘AHŞAP OYUNCAK YAPIMI VE AHŞAP BOYAMA KURSU’
KESİTLER VE KESİT GÖRÜNÜŞLER
Takım Tezgahları İnsan gücü ile çalışan ilk tezgahlardan günümüz modern imalat sektörüne kadar geçen süre zarfında takım tezgahları oldukça büyük bir değişim.
MEZUNİYET TEZİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
PİM VE PERNO BAĞLANTILARI
MAKİNE ELEMANLARI DERS SLAYTLARI
CİSİMLERİN GÖRÜNÜŞLERİNİ ÇIKARMA
ZTM321 MAKİNE ELEMANLARI 10.hafta
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Optik Disk & Optik Sürücüler CD – DVD - Blu-ray Disk & Sürücüler
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
EBSCOadmin Genel Bakış
SABİT DİSKLER.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
PROKTOLOJİK MASA KONT PM
Eşleştirme Programı World Wide Mating Service (WMS)
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
İMALAT İŞLEMLERİ II Doç.Dr. Mustafa Kemal BİLİCİ Eposta:
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
MAK-404 Takım Tezgahları Tasarımı
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TÜRKÇE EĞİTİMİNİN ÖNEMİ
Protezleri oluşturan bağlantı parçaları 9. Hafta
Otomatik & Manuel Toz Boya Uygulama Cihazları
Sunum transkripti:

2 adet 260 Amper cnc hassas plazma kesim makinası / tezgahı ile 65mm kalınlığında karbon çelik, 100 mm kalınlığına kadar paslanmaz çelik, 30 mm kalınlığına kadar alüminyum, 30 mm kalınlığa kadar bakır (prinç) sac, levha, platine kesim yapılmaktadır. Cnc plazma sac kesim makinası / tezgahı nın otomatik torç yükseklik kontrolü sayesinde dalgalı saclarda dahi kesim yüksekliğini otomatik koruyarak cnc lazer kesim kalitesine yakın çapaksız kesim yapmaktadır.

CNC PLAZMA KESİM 3000*6000 mm – 1 adetCnc plazma sac kesim makinesi /tezgahı markalama özelliği sayesinde, kesilen sac parçaların üzerine markalama ile poz numaralarını yazma , numaralandırma, isimlendirme, montaj çizgilerini belirleme, sac büküm çizgilerini belirleme gibi işaretlemeler yapılabilmektedir.   Cnc oksijen kesim / kesme ile 300 mm kalınlığına kadar sac, platine kesilebilmektedir.Ayrıca cnc punch pres & plazma kesim makinası / tezgahı ile cnc punch kesim in üstün kesim kalitesinin ve zımbalama hızının yanında, kombine çalışan 130 Amper kjiellberg marka hifocus cnc hassas plazma kesimiyle sizlerin karmaşık, perforeli parçalarınızı hızlı, en az fireyle, ekonomik kesim imkanı sunuyoruz. Kesilecek parçaların çizimleri CAD/CAM programlarımızın auto-nesting özelliği sayesinde sac plakanın yüzeyine en az fireyle yerleştirilmektedir.

Üretimhanemizde ; Dkp, hrp, karbon çelik Paslanmaz çelik Alüminyum levha Bakır levha Prinç levha Platin kesimi Plasma kesim / kesme ile Petek kiriş kesimi Platform ızgaraları kesimi Ankraj plakaları kesimi Flanş kesimi  Makine dişlileri kesimi Kazan aynası delikleri kesimi Merdiven omurgaları kesimi Fason Sac plakanın yüzeyi kesilerek yazı ve rakam yazılabilmekte Sac malzemeden harf ve rakam kesilebilmekte Dekoratif desen kesimi, kalın sac malzemeden kaynaksız yekpare ferforje kesimi yapılmaktadır