Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CNC KESİM MAKİNESİ ÇALIŞMA TALİMATI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CNC KESİM MAKİNESİ ÇALIŞMA TALİMATI"— Sunum transkripti:

1 CNC KESİM MAKİNESİ ÇALIŞMA TALİMATI

2 CNC tezgâhında çalışırken; tarafınıza verilen, yapılan işlemin gerektirdiği lens kalınlığına göre ayarlanabilen, oluşan radyasyonu algılayıp otomatik olarak kararan yüzünüzü ve gözlerinizi koruyan uygun başlığı mutlaka kullanınız.

3 Çalışma esnasında oluşan radyasyondan ve de kıvılcımlardan vücudunu korumak için tarafınıza verilen iş tulumunu ve amacına uygun iş önlüklerini mutlaka giyiniz ve yardımcılarına giydiriniz.

4 Çalışma esnasında açığa çıkan duman ve gazları solumayın ve kendinizi korumak için uygun maskenizi kullanınız. Makinenin orjinalinde bulunan veyahut sonradan ilave edilen hiç bir koruyucuyu çıkarmayınız.

5 Tarafınıza verilen kişisel koruyucular herhangi bir şekilde zarar görür veyahut işlevini başka nedenlerle yapamaz duruma gelir ise İş Sağlığı Ve Güvenliği (İSG) ekibini bilgilendirerek depodan yenisinin verilmesini talep ediniz.

6 Makine çalışır durumda iken hiç bir şekilde çalışma mahallini terk etmeyiniz.
Elektrik kesilmelerinde jeneratörün devreye girmesini bekleyin bu süreç içinde çalışma sahasında kimsenin olmadığından emin olunuz.

7 Makinenin, çalışır vaziyette iken hiç bir parçasına tamir, bakım vb amaçlı da olsa müdahale etmeyiniz. Çalışır vaziyetteki makine etrafında operatör, operatör yardımcısı ve yetkili personel dışında hiç bir personelin bulunmamasına dikkat ediniz.


"CNC KESİM MAKİNESİ ÇALIŞMA TALİMATI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları