BOĞAZLAYAN HALK EĞİTİM MERKEZİ INSTITUTUL POSTLICAL PHOENIX htttp://www.institutphoenix.ro/ NEWHAM COLLEGE OF FURTHER.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yazdırma: Yazıcınız bizim yazıcılarımız gibi yazdırmayabilir; bu nedenle birkaç deneme baskısı yaptığınızdan emin olun. Hizalama yeterince doğru olmuyorsa,
Advertisements

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Building Mutual Trust Between the Labour Market and Education Panel Session.
Bu Proje Avrupa Birliği ve T ü rkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir ” CIVIL SOCIETY DIALOGUE EU – TURKEY CHAMBERS PARTNERSHIP GRANT.
AKTS ve DE Etiketleri Müracaatları için Program Bazında Yapılacak Çalışmalar Hazırlayanlar:Dr. Ali Osman KURT Dr. Nesrin KENAR Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi Projesi Improving.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. House of Lifelong Learning and Quality Assurance Thomas Gruber German Reference.
Ar-Ge Projelerinde Üniversitelerden Akademik Danışmanlık Alınması KoçSistem 9 farklı Ar-Ge projesinde, ulusal ve uluslararası 13 farklı üniversiteden 14.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENMEYİ İSTİYORUM, FAKAT... BENİM STİLİM NE? Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi.
Engelliler İçin Teknoloji Destekli Eğitim Ali Ekrem ÖZKUL 17 Mayıs 2010 Ankara ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMLERİNİN YAPILANDIRILMASI VE İŞLEYİŞİ TOPLANTISI.
Küçük Grup Eğitimi Şifa Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Eğitici Eğitimi Kursu Eylül 2015 / 281.
ADIYAMAN FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU SUNAY AKIN OYUNCAK KÜTÜPHANESİ.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Öğrendiklerinizin aktif bir seçicisi olmak.
Avrupa Birliği Yaşamboyu Öğrenme Proğramı Grundtvig Learning Partnership Project.
UNI-SET Toplantı Notları
Learning to learn network for low skilled senior learners FARKLI ÖĞRENME STİLLERİ! Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi stilimle öğrenme. Developed.
Learning to learn network for low skilled senior learners Hayat Boyu Öğrenme Toplumu Learning to Learn Training 21. Yüz Yılda Öğrenme Developed with the.
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
2016 Dünya Sağlık Günü Diyabeti (şeker hastalığını) Yenelim! Dr Pavel Ursu Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Temsilcisi.
Page  1 BUCAK MEHMET CADIL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ COMENIUS PROJE TANITIMI.
Yaparak yaşayarak öğrenme. Motivasyon ve yöneltme Learning to Learn Training Amaç ve yetenek Developed with the support of the EU Leonardo da Vinci Programme.
UZAKTAN EĞİTİM Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Seminerleri / 231.
Grundtvig Öğrenme Ortaklığı “A Step Towards Elderly People (STEP)” “Yaşlılara Doğru Bir Adım Projesi” Dr. Halis YEŞİL Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü.
ULUBATLI HASAN PRIMARY SCHOOL (ULUBATLI HASAN İLKÖĞRETİM OKULU) BERGAMA, İZMİR TURKEY.
Elke HOFFMANN & Engin YILMAZ Hessenkolleg- Wetzlar / Almanya İzmir Özel Fatih Koleji / Türkiye Grup Çalışması ve e-Twinning: Metodlar ve Sonuçları / Grup.
Nesilleri Bir Araya Getiren Bir Proje: “Hayat Boyu Öğrenmenin Bir Vasıtası Olarak Kuşaklar Arası Aile Öğrenimi” GRUNDTVIG ÖĞRENME ORTAKLIKLARI
Kayna ş tırma Uygulamaları ve Ö ğ retmen Yeterlilikleri: Ö ğ retmenler Yeti ş tirilmeli mi? Geli ş tirilmeli mi? Doç.Dr. Hasan Gürgür Bu çalı ş ma Türkiye.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Bilinçsiz zihnimiz Developed with the support.
Yrd. Doç. Dr. Nuray Ç. Dedeoğlu İlköğretim Matematik Eğitimi
TOPLUM İÇERİSİNDE TIP EĞİTİMİ (Topluma Dayalı Tıp Eğitimi – TDTE) Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Seminerleri / 171.
Tıp ve Sağlık Kuruluşlarında Bilgi Yönetimi. Giriş Akademik tıp ve sağlık bilimleri kuruluşları, hastaneler, sağlığa ilişkin çeşitli dernek ve kuruluşlar.
TEMEL İŞLEVLERİNE GÖRE REHBERLİK
GRUNDTVIG Yetişkin Eğitimi ve Yaşam Boyu Öğrenme.
GRUNDTVIG LEARNING PARTNERSHIPS A Project Bringing Generations Together: “ Inclusive Intergenerational Family Learning as a Tool For Lifelong.
Learning to learn network for low skilled senior learners Her yerde ve her şekilde öğrenme Öğrenmeyi Öğrenme Eğitimi Developed with the support of the.
LITERARY TRANSLATION 2 Week 5. In-class translation workshop.
Grade 8 Unit 7 Bilginbakterim.com.
TRAIning Transversal Supporting Career Development And Research
Multi-purpose center for adult education in clean environment
Bu nedenle kızlar çareyi, dikkatleri üzerlerine çekecek davranışlardan, soru sormaktan, tartışmalardan, karar verme süreçlerine katılımdan kaçınmakta bulurlar.
Erasmus+ KA1 Projesi: Gelişim İçin Hareketlilik
NOT VERME VE MEZUNİYET.
Ergun, S.1, Koçak, S.1, Devrilmez, E.1, Tek, T.1
BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ. BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ.
2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
FINLAND EDUCATION SYSTEM I am talking about the Finnish education system today.
PIRLS (The Project of International Reading Language Skills-Uluslararası Okuma Becerileri Projesi) Yrd. Doç. Dr. Ömer Kutlu.
MBT-303 Özel öğretim yöntemleri-ı
Yrd. Doç. Dr. Ömer Kutlu BAŞARI TESTLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ
ETwinning Nedir?. Türkiye’de 81 ilin katılımıyla yürütülen 1.Projemiz.
İZMİR ÜNİVERSİTELERİ PLATFORMU DÖNEMİ ÇALIŞMALARI
Türkiye HBÖ Eylem Planı ( )
We are pleased to welcome you to the opening ceremony of
Bologna Sürecinde Öğretim Perspektifi
Test Geliştirme Süreci
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
EK YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
EK YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
İSTATİSTİK II Hipotez Testleri 3.
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN
öneriler Sınıfların tüm öğrencileri içerecek biçimde düzenlenmesi
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Eğitimde Ölçülen Bilişsel Özelliklere İlişkin Sınıflamalar
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN
2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Öz, Akran ve Grup Değerlendirmeleri
Sunum transkripti:

BOĞAZLAYAN HALK EĞİTİM MERKEZİ INSTITUTUL POSTLICAL PHOENIX htttp:// NEWHAM COLLEGE OF FURTHER EDUCATION htttp:// FRAUNEN COMPUTER ZENTRUM BERLIN e.V. htttp:// BOĞAZLAYAN HALK EĞİTİM MERKEZİ INSTITUTUL POSTLICAL PHOENIX htttp:// NEWHAM COLLEGE OF FURTHER EDUCATION htttp:// FRAUNEN COMPUTER ZENTRUM BERLIN e.V. htttp://

Based oc cooperation between adult educational institutions in Turkey Romania, Great Britain and Germany, a Grundtvig Leraning Partership AELAE is implemented to improbe the access to e learning methods for those groups which are currently to a large extent excluded from these provisions. The partership is targeted at paricularly vulnerable groups, such as… (each parter has to explain) The participating institutions share knowledge and experiencesabout both the advantages and disadvantages of existing e- learning methods in adult education and about different curricula for the training of digital competences Trainers, manegers and learners from the partner institutions visit the training centres of the partner organsiations. The focal point is on the use of e- learning methods for groups with special needs in adult education and on the introduction of specific e- learning methods into existing training activities Various workshops for trainers, learners and manegers of the participating institutions take place and a comparative study on e- learning will be created. Based oc cooperation between adult educational institutions in Turkey Romania, Great Britain and Germany, a Grundtvig Leraning Partership AELAE is implemented to improbe the access to e learning methods for those groups which are currently to a large extent excluded from these provisions. The partership is targeted at paricularly vulnerable groups, such as… (each parter has to explain) The participating institutions share knowledge and experiencesabout both the advantages and disadvantages of existing e- learning methods in adult education and about different curricula for the training of digital competences Trainers, manegers and learners from the partner institutions visit the training centres of the partner organsiations. The focal point is on the use of e- learning methods for groups with special needs in adult education and on the introduction of specific e- learning methods into existing training activities Various workshops for trainers, learners and manegers of the participating institutions take place and a comparative study on e- learning will be created. AELAE is Financed by the EU – Programme “Lifelong Learning” (Grundtvig)

BOĞAZLAYAN HALK EĞİTİM MERKEZİ INSTITUTUL POSTLICAL PHOENIX htttp:// NEWHAM COLLEGE OF FURTHER EDUCATION htttp:// FRAUNEN COMPUTER ZENTRUM BERLIN e.V. htttp:// BOĞAZLAYAN HALK EĞİTİM MERKEZİ Proje Ortakları BOĞAZLAYAN HALK EĞİTİM MERKEZİ INSTITUTUL POSTLICAL PHOENIX htttp:// NEWHAM COLLEGE OF FURTHER EDUCATION htttp:// FRAUNEN COMPUTER ZENTRUM BERLIN e.V. htttp:// BOĞAZLAYAN HALK EĞİTİM MERKEZİ Proje Ortakları

Türkiye Romanya Büyük Britanya ve Almanya’dan yetişkin eğitim kurumlarının işbirliği üzerine kurulan Grundtvig Öğrenme Ortaklığı projesi AELAE, (YEEÖA) eğitim olanaklarına ulaşmada zorluk yaşayan hedef grupları elektronik öğrenme metotlarına ulaşımı geliştirmek amacıyla yürütülmektedir. Proje dezavantajlı gruplara öncelik vermektedir. Katılımcı kuruluşlar yetişkin eğitiminde var olan elektronik öğrenme metotlarının avantajları ve dezavantajları ile farklı müfredatlar arası kıyaslamalar aracılığıyla bilgi ve deneyim paylaşımı gerçekleştirmektedir. Ortak kuruluşlardan eğitimci idareci ve öğrencilerin ortak kuruluşları ziyaret etmeleri öngörülen projede, odak noktası elektronik öğrenme metotlarının yetişkin eğitiminde özel ihtiyacı olanlar olarak belirlenmiştir. Proje kapsamında ortak kuruluşların eğitimcileri, idarecileri ve öğrencileri için birçok çalışma yapılması ve bir karşılaştırma raporunun oluşturulması amaçlanmaktadır. Eğitim ve Kültür Hayat Boyu Öğrenme Programı Türkiye Romanya Büyük Britanya ve Almanya’dan yetişkin eğitim kurumlarının işbirliği üzerine kurulan Grundtvig Öğrenme Ortaklığı projesi AELAE, (YEEÖA) eğitim olanaklarına ulaşmada zorluk yaşayan hedef grupları elektronik öğrenme metotlarına ulaşımı geliştirmek amacıyla yürütülmektedir. Proje dezavantajlı gruplara öncelik vermektedir. Katılımcı kuruluşlar yetişkin eğitiminde var olan elektronik öğrenme metotlarının avantajları ve dezavantajları ile farklı müfredatlar arası kıyaslamalar aracılığıyla bilgi ve deneyim paylaşımı gerçekleştirmektedir. Ortak kuruluşlardan eğitimci idareci ve öğrencilerin ortak kuruluşları ziyaret etmeleri öngörülen projede, odak noktası elektronik öğrenme metotlarının yetişkin eğitiminde özel ihtiyacı olanlar olarak belirlenmiştir. Proje kapsamında ortak kuruluşların eğitimcileri, idarecileri ve öğrencileri için birçok çalışma yapılması ve bir karşılaştırma raporunun oluşturulması amaçlanmaktadır. AELAE is Financed by the EU – Programme “Lifelong Learning” (Grundtvig) Eğitim ve Kültür Hayat Boyu Öğrenme Programı AELAE is Financed by the EU – Programme “Lifelong Learning” (Grundtvig)