Learning to learn network for low skilled senior learners Hayat Boyu Öğrenme Toplumu Learning to Learn Training Ne kazanıyoruz? Developed with the support.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Mutluköy İlköğretim Okulu
Advertisements

KENDİNİ TANIMAK NEDİR ACABA?
© 2011 IFRS Foundation 1 IFRS for SMEs Konu 2.5(b) Test ve Tartışma Varlıklar Bölümler 14 &15.
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri.
Bireysel Çalışma Teknikleri
Yazdırma: Yazıcınız bizim yazıcılarımız gibi yazdırmayabilir; bu nedenle birkaç deneme baskısı yaptığınızdan emin olun. Hizalama yeterince doğru olmuyorsa,
Değerler Eğitimi Özgüven.
DRAMA 1.HAFTA EĞİTİMDE DRAMA Hazırlayan: Dr. Uğur Altay MEMİŞ.
Neil Thompson Güçlenme: Gerçeğe Dönüştürmek. Güç Güç hakkında yanlışlar Bir ‘Sıfır toplamlı’ kavram olarak güç Hepsi ya da hiçbiri olarak güç Gerekli/zorunlu.
Araçlar ve Kabuklar ile Esnek ve Serbest Öğrenme Ortamları Simon B., Nösterer D. 19 Aug 2013 Antalya, Turkey.
Uluslararası Gençlik Ödülü yaş arasındaki gençlerin katılabilece ğ i, onların bireysel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen gönüllülük.
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN ÖNEMİ
Yaşam Boyu Öğrenme Prof. Dr. Ali ŞEN.
TEMEL İZCİLİK BİLGİLERİ
AkçanSA Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu
Member of Consortium This project is co-financed by the European Union and the Republic of Turkey Düşük Sıcaklık Güç Üretimi Section 14.
Beş Aşamalı Mesleki Rehberlik ve
SERBEST ETKİNLİK SAATİ UYGULAMALARI
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu DİPLOMA EKİ PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI (KAZANIMLARI) DİPLOMA EKİ EĞİTİM SEMİNERİ Dönemi Bologna Sürecinin Türkiye’de.
Evrim Suna ARIKAN Özlem YAŞAR UĞURLU
EĞİTİCİ OYUNCAKLAR.
Bu Proje Avrupa Birliği ve T ü rkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir ” CIVIL SOCIETY DIALOGUE EU – TURKEY CHAMBERS PARTNERSHIP GRANT.
Avrupa’da Fen Eğitimi için Topluluk Murat YATAĞAN
İNGİLİZCE WANT, WOULD LIKE
SÜLEYMAN DEM İ REL PRIMARY AND SECONDARY SCHOOL. GENERAL INTRODUCTION SCHOOL DIRECTORY, TEACHERS AND OTHER STAFF CLASSROOMS PARTS OF THE SCHOOL GALLERY.
SERVING WATER TO A THIRSTY PERSON Bu Proje AB Tarafından Finanse edilmektedir. This Project is funded by European Union. Responsibility for the information.
YALVAÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GATHER TOGETHER FOR BETTER "Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir. Ancak burada.
This project has been funded with support from the European Commission UK01-KA This publication [communication] reflects the views only.
This project has been funded with support from the European Commission UK01-KA This publication [communication] reflects the views only.
This project has been funded with support from the European Commission UK01-KA This publication [communication] reflects the views only.
This project has been funded with support from the European Commission UK01-KA This publication [communication] reflects the views only.
This project has been funded with support from the European Commission UK01-KA This publication [communication] reflects the views only.
This project has been funded with support from the European Commission UK01-KA This publication [communication] reflects the views only.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENMEYİ İSTİYORUM, FAKAT... BENİM STİLİM NE? Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Öğrendiklerinizin aktif bir seçicisi olmak.
Learning to learn network for low skilled senior learners FARKLI ÖĞRENME STİLLERİ! Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi stilimle öğrenme. Developed.
Learning to learn network for low skilled senior learners Hayat Boyu Öğrenme Toplumu Learning to Learn Training 21. Yüz Yılda Öğrenme Developed with the.
Yaparak yaşayarak öğrenme. Motivasyon ve yöneltme Learning to Learn Training Öğrenmede yetişkinleri ne güdüler? Developed with the support of the EU Leonardo.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Gölgede kalmış yeterliliklerinizin farkında.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Hafıza performansınızı geliştirmek Developed.
Learning to learn network for low skilled senior learners HAYAT BOYU ÖĞRENME TOPLUMU Learning to Learn Training ÖGRENME KÜLTÜRÜ Developed with the support.
Learning to learn network for low skilled senior learners Hayat Boyu Öğrenme Toplumu Learning to Learn Training Bir Fırsat Olarak Öğrenme Developed with.
Yaparak yaşayarak öğrenme. Motivasyon ve yöneltme Learning to Learn Training Amaç ve yetenek Developed with the support of the EU Leonardo da Vinci Programme.
ICFCY-MedUse - On the job learning by using ICF-CY in Social Paediatrics İşlevsellik, Yetiyitimi ve Sağlığın Uluslararası Sınıflandırılması -Çocuk ve Genç.
Elke HOFFMANN & Engin YILMAZ Hessenkolleg- Wetzlar / Almanya İzmir Özel Fatih Koleji / Türkiye Grup Çalışması ve e-Twinning: Metodlar ve Sonuçları / Grup.
KİŞİSEL BAŞARI TEKNİKLERİ
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Bilinçsiz zihnimiz Developed with the support.
We just want to have the peace for our world Dünyamız için sadece barış istiyoruz.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Developed with the support of the EU Leonardo.
AVRUPA BİRLİĞİ GUNDTVİG ÖĞRENME ORTAKLIĞI ‘ALTIN ÇOCUKLAR ALTIN EBEVEYNLER’ PROJESİ EUROPEAN UNION GRUNDTVIG LEARN PARTNERSHIP GOLDEN PARENTS FOR GOLDEN.
Yaparak yaşayarak öğrenme. Motivasyon ve uyum Learning to Learn Training Motivasyon nedir ve neden ona ihtiyaç duyariz? Developed with the support of the.
ENGELLİLER VE SPOR  Bilindiği gibi spor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam için gerekli bir uğraştır ve tüm insanlar için önemlidir. Ancak sporun, engelli bireyler.
Learning to learn network for low skilled senior learners Her yerde ve her şekilde öğrenme Öğrenmeyi Öğrenme Eğitimi Developed with the support of the.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENME KABİLİYETİMİ VE YAKLAŞIMIMI BİLME Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi stilimle.
BOĞAZLAYAN HALK EĞİTİM MERKEZİ INSTITUTUL POSTLICAL PHOENIX htttp:// NEWHAM COLLEGE OF FURTHER.
Partnership for the Future United Nations Development Programme Programme funded by the European Union UNDP-PFF Nasıl Web Sitesi Sahibi.
MUNZUR WATER Bu Proje AB Tarafından Finanse edilmektedir. This Project is funded by European Union. Responsibility for the information and views set out.
EĞİTİMDE YARATICI DRAMA
ÇOCUK EĞİTİMİNDE TEKNOLOJİNİN KULLANIMI
MEDYA VE ÇOCUK
Mutluköy İlköğretim Okulu
Tatmin edilmemiş işgücü, tatmin edilmemiş müşterinin anahtarıdır
FINLAND EDUCATION SYSTEM I am talking about the Finnish education system today.
We are pleased to welcome you to the opening ceremony of
Yaratıcılık Ne Kadar?....
BİLL GATES Şule Eslem ÖZTÜRK NUN OKULLARI Prep-A.
1 EĞİTİMDE YARATICI DRAMA EĞİTİMDE YARATICI DRAMA.
KODLAMA ÖĞRETİMİ Hayal Et– YARAT - PAYLAŞ
Sunum transkripti:

learning to learn network for low skilled senior learners Hayat Boyu Öğrenme Toplumu Learning to Learn Training Ne kazanıyoruz? Developed with the support of the EU Leonardo da Vinci Programme This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

learning to learn network for low skilled senior learners Bu dersin sonunda … Öğrenmeden ne yarar sağlayacağımızı Öğrenmenin günümüz dünyasını nasıl değiştireceğini öğreneceğiz.

learning to learn network for low skilled senior learners Öğrenme – Ne kazanıyoruz? Cümleleri aklınıza gelebilecek bir çok örnekle tamamlayın: Dil öğrenmek ………………… yardım eder. Teknolojiyi öğrenmek……………………….. yardım eder. Yeni beceriler edinmek ……………………………. yardım eder. Sanat öğrenmek………………………. yardım eder. Sporları öğrenmek ………………………………….. yardım eder Ne öğrendiğimiz önemli değil, Hep kazanacağız..

learning to learn network for low skilled senior learners Dil öğrenmek….. Seyahat etmeye, okumaya, Kültürleri tanımaya Yeni arkadaşlar edinmeye Yeni beceriler geliştirmeye Yeni işler edinmeye Yardım eder …… Seyehat…

learning to learn network for low skilled senior learners Teknolojiyi öğrenmek…………… Özgürce iletişim kurmaya, bilgilenmeye, İşte rekabete, Yurt dışından arkadaşlar edinmeye ………. yardım eder. Yeni arkadaşlar edinmek

learning to learn network for low skilled senior learners Yeni beceriler öğrenmek………………. Daha iyi işler edinmek, Terfi etmeye, Meslektaşların tarafından takdir edilmeye, işinden tatmin olmaya, Gelecekten daha çok emin olmaya, Daha fazla para kazanmaya, Çalışmaktan keyif almaya, Başkalarına yardım etmekten memnun olmanıza yardımcı olur. ……. Daha çok para kazan

learning to learn network for low skilled senior learners Sanat öğrenmek…. Yaratıcılığınızın ve hayal gücünüzün farkında olmanıza, Enerjinizi pozitif bir şeylere dönüştürmenize, Farklı bir şekilde ifade edebilmenize, Başka insanlarla iletişim kurmanıza, ……. yardım eder. Farklı bir ifade şekli bul.

learning to learn network for low skilled senior learners Sporları öğrenmek….. Enerjik olamnıza ve sosyal kontaklar kurmanıza, Sağlıklı ve pozitif olmanıza, Kendinize güven duymanıza, Takım ruhunu geliştirmenize Rekabetçi olmanıza, ……. yardım eder. Kendinize güvenin.

learning to learn network for low skilled senior learners Öğrenmenin yararları Öğrenme insanların kariyerine ve kişisel gelişimine yön verir. Daha iyi bir eğitim almamıza iş sahibi olmamıza ve is alanında daha rekabetçi olmamıza yardımcı olur.. Öğrenme sağlıklı beyinlere sahip olmamıza, sağlıklı yaşamamıza ve daha üretici ve anlamlı bir hayat sürmemize yardımcı olur. Hayata ve iş yaşantımıza eğlence getirir.Öğrenme insanların sınırları aşmasına yardımcı olur. Öğrenmenin sosyal ilişkilerimizde, kendimize olan güvenimizde, mücadeleci olmamızda olumlu etkileri vardır. Öğrenme insanların sınırları aşmasına yardım eder.

learning to learn network for low skilled senior learners Sonuç! öğrenmenin sınıfta olması gerekmiyor. Bir çok beceriyi eğlenirken de edinebiliriz. Öğrendiğimiz sürece kazanırız. – yeni bir beceri, bilgi, bağlantılar, bir tecrübe, bir fikir ya da sadece olumlu bir duygu. Öğrendiğiniz en son şey nedir? Dilekler!

learning to learn network for low skilled senior learners Derste öğrendiklerimiz Hayatınız boyunca öğrendiklerinizi, becerilerinizi ve niteliklerinizi ve başardıklarınızı düşünün. Öğrenme bir yatırımdır.