PERFECTINTER.NET SUNUMLAR içinde Türk. NEDEN ÜYE sadık PERFECTINTER.NET OLUNMALI? çünkü: 1 - PerfectInter.net (PI), alışveriş ve diğer hizmetleri gitmek.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SLIDEPLAYER.COM.TR Size sunuyoruz
Advertisements

SLIDEPLAYER.COM.TR Size sunuyoruz
SLIDEPLAYER.BIZ.TR Size sunuyoruz
POWEPOINT KISIM I
MS OFFICE Access 2013.
Bilgilerimi sunuyorum
Windows Live Messenger’dan Skype’a Geçiş
Asama 1 • Bazı uyarlamak için ses gerekir. Neyse ki, bu ses ekli iki ses- sadece formatları ve video formatları ile çalışır. Burada transkripsiyonları.
Tarayıcınızı açıp, web sayfası adresinizi giriniz. (1) Sayfa düzenleyebilmeniz için “Giriş” bağlantısına tıklayınız. Giriş yaptıktan sonra sayfaların içeriğini.
KLAVYE KULLANIMI.
BLOG KULLANIM REHBERİ.  Giriş yapmadan blog üzerine bilgi ekleyemeyeceğinizi unutmayın. Açılan sayfada ilk önce kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
1.Adım: Birime havale edilen evraklar seçeneği seçilir.
KLAVYE KULLANIMI.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Bilgi işlem Daire Başkanlığı
WORD ÖZET WORD’ü başlatmak için; Görev Çubuğu’ndan Başlat + Programlar + Word Yeni paragrafa başlarken ENTER tuşu kullanılır.
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
İleti çubuğunda Düzenlemeyi Etkinleştir'i tıklatın,
İGOOGLE EBRU KAYA İGOOGLE NEDİR?  iGoogle özelleştirilebilir bir ana sayfadır.  iGoogle, üst bölümünde bir Google arama kutusu, alt bölümünde.
Profesyonel sunu hazırlama
Microsoft Office Word 2010 Bireysel Öğretim Sunumu
İleti çubuğunda Düzenlemeyi Etkinleştir'i tıklatın,
ÖĞRENME FAALİYETİ 3. PARAGRAF DÜZENLEME.
BDEM105 Ünite 5: Word
Prof. Dr. Hüner Şencan İstanbul Ticaret Üniversitesi
Microsoft Power Point Dersi
Windows 8 Öğr. Gör. Hüseyin GÜNEŞ –
MODÜL 2 – BT Ekipmanlarını Kurma ve Kullanma
EXCEL DE VERİ TABANI (DATABASE) İŞLEMLERİ
Profili ve gizlilik ayarlarını güncelleştirme j ardından kursu başlatmak için F5 tuşuna basın veya Slayt Gösterisi > Baştan'ı tıklatın. İleti çubuğunda.
WordPress ile iTEC Öğretmen Bloğu
HOŞGELDİNİZ…. HOŞGELDİNİZ… POWERPOİNT İLE… PowerPoint genellikle iş ya da okul için sunumlar hazırken kullanılır. Ancak PowerPoint çok daha eğlenceli.
GİRİŞBÖLÜMÜNÜ ANLATMA
BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ
ETwinning Twinspace Kullanımı Nisan 2014.
Windows 3-B Çevirme'yi kullanma.:Windows 3-B Çevirme, aralarında hızlı bir şekilde dönmenizi sağlamak için pencerelerinizi üç.
POWER POİNT SUNU HAZIRLAMAK
Temel yazIM İşlemlerİ Microsoft Office Word 2007.
Efekt uygulamada pratik yollar 1
Oturum aç butonuna tıklayın.
Microsoft EXCEL (1).
Üsküdar Halk Eğitim Merkezi Eczane Çalışanlarının Eğitimi Bilgisayar Dersi Ayşenur Buyruk
5 Dakikalık Sesli Sunum Kaydı
VLC MEDİA PLAYER.
Microsoft EXCEL (1).
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
© 2012 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Kişi ekleme Kişiler listeniz iletişiminizi basitleştirir ve sizin için en önemli kişilerin uygunluğunu.
SEVCAN TOPÇU TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ-2. 1.Word2010 Üstbilgi ve Altbilgi Tanımı 2.Word2010 Üstbilgi ve Altbilginin Yararı ve önemi 3.Word2010 Üstbilgi.
Dyned sunusu.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Konferans yönetim sistemi EasyChair. Bu ekrandaki açıklamalardan ne anlıyorsunuz?
Temel Bilgisayar Teknolojileri
FARE VE KLAVYE ÖĞR. GÖR. A. ÇAĞLAR ERKAN.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
ITEC115 - BİLGİSAYARA GİRİŞ ITEC190 - HUKUK İÇİN BİLGİSAYAR
ELEKTRONİK TABLOLAMA PROGRAMI: EXCEL
DİLOVASİ TEKNİK LİSE VE Ç.P.L POWER POİNT 2003 ÖĞRETMEN= KÜRŞAT KUŞ =
KURTKÖY TİCARET MESLEK LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
::: Soru Numarası Seçin :::
Koleksiyon Yönetimi Başlık Sayıları ve Listelerin İndirilmesi
EBSCOhost Sonuç Listesi
PowerPoint'e Hoş Geldiniz
EBSCO E-Kitaplarda Arama
INTERNET nedir? Bu slayda şirket ambleminizi eklemek için
başlık anlatım Kırmızı arka plan üzerinde resimlerle SmartArt grafiği
Şirket Broşürünüz Burası misyon bildirimi için uygun bir yer
Sosyal medya resim şablonu
1 EXCEL DE VERİ TABANI (DATABASE) İŞLEMLERİ Excel de bir veritabanı oluşturulabilir veya başka programlarda (Access gibi) oluşturulmuş olan Veri Tabanları.
Sunum transkripti:

PERFECTINTER.NET SUNUMLAR içinde Türk

NEDEN ÜYE sadık PERFECTINTER.NET OLUNMALI? çünkü: 1 - PerfectInter.net (PI), alışveriş ve diğer hizmetleri gitmek için para kazanmak için birçok fırsatlar sunmaktadır, PI ile / ve hisse sadık üyelerinin önemser tek şirkettir. 2 - PerfectInter.net kullanıcıların ihtiyaç tüm internet için birçok imkan sunuyor. Yukarıda sözü edilen tüm olanlardır SONSUZA DEK ÜCRETSİZ! Sen özgür PI önemli bir nedeni attı için bir üye olmak, ama sen burada bulabilirsiniz sunumlar ve diğer bilgileri izlemek sonra PerfectInter.net geliyor bizim destek göz, sonsuza PI üyesi kalmak için diğer nedenler bol bulabilirsiniz Anadil!

İsmim Ionel Petrut Patrascioiu ve ben PerfectINTER.net desteği ile bir yolculuğa rehberiniz olacaktır. Ben 2011 Aralık ayında PerfectInter.net bir üyesiyim. Ben onlardan faydalanmak için teklif tüm PerfectInter.net ve tesisleri karşılamak için yardımcı olacaktır. Soru, öneri, vb. ile bana ulaşın: Skype - Benim Kimliği: petrut04 PowerPoint sunumları tüm çapalar ve bağlantıları etkin ve sunumda tüm bilgilerden faydalanmak için üzerlerine tıklayınız davet ediyoruz! Tadını çıkarın!

Sayın Ziyaretçi! Apart Romen dilini sunma vb sunumlar, blog yazılarını, şeklinde Mükemmel internet hakkında bilgileri görmek için fırsat var. İngilizce ve Rusça. Bu nedenle ben kapsamlı ve çeviri programı ücretsiz ve ne olursa olsun kullandığınız tarayıcı, yüklü olması gerekmez çeviri GoogleTranslate kullanmanızı öneririm.GoogleTranslate İki olası durum vardır: 1 - İnternette mükemmel yaptı PowerPoint sunumu yükledi Internet bloglarında Perfect Çeviri ilanı, özelliklehttp://wazzub.perfectinter.net/

1 - PI hakkında sunumlar çeviri için Adımlar PowerPoint yüklü GoogleTranslate ile 1 - tıklayaraklistesiyle ilgili PowerPoint sunumları bir sunum seçin PerfectInternet Onları bağlamak. 2 - Aşağıda GoogleTranslate adresi ekleyerek için yeni bir sekme ( yeni pencere ) açın Arama çubuğuna : 3 -bulunan PowerPoint sunumundakopya metnintüm metni seçin Farenin sol tuşuna basılı tutarakdüğme sol tarafına basın. 4 - Metin kopyalama ve orada metin ve solkutusuna yapıştırın sonratüm alanı sayfa GoogleTranslate metnini seçin. 5 -metinde ( Türk )dili seçinsağ tarafta tercüme edilecektir. 6 -ilk slayt izlemeye başlamak ve daha sonraçeviri GoogleTranslate görmek için geçiş İkinci slayt izlemeye devam ve sonra tekrar açın ve her şeyin GoogleTranslate böylece ayrıca başka bir sekmesinden geçerek sizesunumunsonuna ulaşana kadar. Adımlar aşağıdakivideoda tıklayarak iyi görülebilir :

2 - yüklü PI hakkında bir ilanı çeviri için Adımlar bir bloghttp://wazzub.perfectinter.net/ GoogleTranslate ile 1 - sonra PerfectInternet hakkında bir yazı seç Onun bağlantıya tıklayarak listesinde sunumlar Aşağıda GoogleTranslate adresi ekleyerek için yeni bir sekme ( pencere ) açın Tarayıcınızınarama çubuğunda. : 3 -Fareninsol düğmesinigönderme tutmatüm metni seçin. 4 - Tüm metni kopyala vesayfa GoogleTranslate sol tarafındakiboşluğa takın dili seçin hangimetin içinde. 5 -sağda uzayda metni ( Türkçe ) tercüme edilecekdili seçin. 6 - ilanıyla bir paragraf bakmaya başlayan ve daha sonra GoogleTranslate ana sayfa görünüme geçiş sağda çeviri ve sonra tekrarlayın :ikinci paragraf ilanıyla bakmak daha sonra bakmak bu nedenlesağ tarafının çeviri veiki pencereleri anahtarlama devam yazı okuyun. Bu adımlartanıtımı görebilmen için aşağıdakilinke tıklayarak en iyi görülebilir onlara :

Jump to slide Use T key ÖNERİ Bir bağlantıyı açmak için bir slayt sunumu bırakırsanız, nereye slayt numarası (kenar portcalie at) azalma görmek için aşağıdaki uygun düğmeye tıklayın. Sunum dönüş sunumun ilk slayt ile başlar.. Aynı slaytta almak için tekrar uygun düğmeyi tıklatın ve sonra aynı numara gitmeden önce kapalı slayt ve vermek düşmüştür slayt bulmak için fare işaretçisi sol veya sağa hareket ettirinaynı slaytta almak için üzerine tıklayın.

GALAXIA PerfectInternet Izleyin Tüm sunumlar fırsatlar ve "yıldızlı" onlara sunduğu olanakları PerfectInternet içerir. Bunun için ilk önce "yıldız" Perfect Internet Galaxy (PI) bilmeniz gerekir. Onlar aşağıda! Tıklayın - PI tüm "yıldız" PI canlı görmek için logo ve kendi ya da bir açıklaması Zaten diğer slayta tüm "yıldız" PI Galaxy anahtarını biliyorsanız! PIPI -Logo "yıldız" el canlı her "yıldız" görmek için! !

Erişmek için aşağıdaki düğmelere tıklayın © sunumlar PerfectInter.net listesi