Ekoloji evden başlar. Çevrenin korunmasına yönelik küresel bir mücadele devam ederken bizler kendi evlerimizde EKO-yaklaşım prensiplerini uygulamaya başladık.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Hasta Başı Test Cihazı(POCT) Kullanım,Temizlik,Kalibrasyon Talimatı
Advertisements

EKO-ETİKET TÜRKİYE Evren Goralı 2011.
SÜT SAĞIM EKİPMANLARININ TEMİZLİĞİ
doğal dengeyi bozmadan, çevreyi kirletmeden nesilden nesile sağlık
Petra Clean - Zeynep Yüksel
BİR DÜNYA İŞ ! BİR ,DÜNYA İŞİ.
STEWARDİNG DEPARTMANI EĞİTİM
YENİ DOĞAN BEBEĞİN ÖZELLİKLERİ
Give our planet a hand and save the next generation
Elazığ İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği
MAKYAJ MALZEMELERİNİN
SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ÜRÜN SERİSİ.
I.BÖLÜM TEMİZLİK MADDELERİ.
REMOLENT HAIR PRODUCTS TRIPLE.
TEMİZLİK MADDELERİNİN KİMYASI
Basiscreme 85 g.
Bölüm-1 Temizlik Malzemeleri.
EVİMİZDE KULLANDIĞIMIZ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAĞLIMIZI TEHDİT EDİYOR
KOZMETİKLERDEKİ TEHLİKE
İKTİSAT Enerji Tasarrufu - Enerji Tüketimi ve Çevre Sorunları -
TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ÜRÜN EĞİTİMLERİ.
MUTFAK GÜVENLİĞİ ON ADIM GÜNEY MARMARA AŞÇILAR DERNEĞİ ON ADIMADA
-Sabun ve deterjan -Kir nedir, nasıl temizlenir? -Çamaşır sodası
BİYOKÜTLE.
ALIŞVERiŞ REHBERiMiZ ALIŞVERiŞTE NELERE DiKKAT EDELiM?
1. Saf maddeler Kömür, pirinç, tuz, toprak ve cam kavanoz gibi maddeleri katı madde;süt, zeytinyağı, gaz yağı, meyve suyu gibi maddeleri ise sıvı ; soluduğumuz.
9.SINIF KİMYA BÖLÜM-5 HAYATIMIZDA KİMYA.
Hayatımızda Kimya Temizlik Maddeleri.
YEDİNCİ HAFTA Deterjanlar, asitler ve temizleme tozları. 1.
HASTANELERDE KULLANILAN DEZENFEKTANLAR
Temiz su kendi etkinliğimiz Temiz temizleyici. Deterjanların kullanılması sularımızı oldukca kirletmektedir.bizde bu yüzden kirletmeyen doğal ürünlerle.
Kİmya Temizlik Maddeleri.
DETERJAN NEDİR Petro-Kimya ürünlerinden elde edilen, temizleme ve arıtma gibi işlemlerde kullanılan, toz, sıvı ya da krem şeklinde olabilen kimyasal maddelere.
TEMİZLİK KİMYASALLARININ VERDİĞİ ZARARLAR
KOKU FİLTRE SİSTEMİ.
GIDA KATKI MADDELERİ LEZZET MADDELERİ.
MR WIPES FORMÜLLERİ YENİLENİYOR !
T.C SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ
I. Evsel atıklar Günlük hayatta ve sanayide kullanılan milyonlarca çeşit madde vardır. Bu maddelerin büyük çoğunluğu bir süre kullanıldıktan sonra fiziksel.
TEMİZLİK ÜRÜNLERİ. TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Ev, hol, mutfak, banyo ve salonlardaki tüm parke, fayans, duvar, yer karoları gibi.
 Doğal her yapıdaki saç renginin çeşitli kimyasal maddeler ve yöntemlerle daha açık renge boyanmasıdır.
Fen Bilimleri Evsel Atıklar ve Geri Dönüşüm
İstanbul Tuzla Organize Sanayi bölgesinde, kendi binasında faaliyet gösteren üretim tesisimiz, 6000 m2 alandan oluşmaktadır. Üretici.
Etkin Cami Halıları Temizliği. Türkiye’de Cami Zeminleri Birçok cami ve ibadethanede yer alan halılar; Tarihi Yüksek kaliteli, Uzun ömürlü ve Genellikle.
Kuru Halı Temizliği
ewa
Temizlik Malzemeleri. Temizlik Malzemeleri(1) Bedenimiz, kullandığımız araç-gereçler ve yaşadığımız mekanlar zamanla kirlenir. Kir, suda çözünmeyen, yağ.
Deterjan, “temizleyici” anlamına gelir. Bu ad altında piyasaya sürülen ürünlerde, sabundakine benzer şekilde, bir ucu hidrofil, diğer ucu hidrofob olan.
Temizlik Malzemeleri (1) Bedenimiz, kullandığımız araç-gereçler ve yaşadığımız mekanlar zamanla kirlenir. Kir, suda çözünmeyen, yağ ve benzeri maddelerin.
2017
MUTFAK İÇİN TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON PLANI
EKOLOJİK (= ORGANİK) TARIM TANIMI, İLKELERİ
Laboratuvar Güvenliği ve Temizliği
KURU TEMİZLEME SİSTEMİ
Bitkisel Lifler Genel Özellikleri
KİR ÇEŞİTLERİ.
SODYUM KARBONAT Na 2 CO 3. Sodyum karbonat halk arasında çamaşır sodası olarak da bilinen kimyasal bir üründür. Formülü Na 2 CO 3 olan bu kimyasal bir.
Çamaşır ve bulaşık makinenizi tam dolduğunda çalıştırın. Koyu renk çamaşırlarınızı düşük sıcaklıkta yıkayın. Temizlik malzemesi olarak, durularken daha.
Kazancınıza Kazanç Katacak Yeni Ürünleri Tanımaya Hazır mısınız?
TEMİZLİK MADDELERİ. Pek çok temizlik ürünü çeşidi vardır.Sabun ise eskiden beri temizlikte kullanılmaktadır. Günümüzde ise ; sabun, kireç giderici, yağ.
EKOLOJİ.
-Sabun ve deterjan -Kir nedir, nasıl temizlenir? -Çamaşır sodası -Çamaşır suyu.
GIDA VE PERSONEL HİJYENİ DERSİ
ORGANİK TEMİZLİK ÜRÜNLERİ
Sunum transkripti:

Ekoloji evden başlar

Çevrenin korunmasına yönelik küresel bir mücadele devam ederken bizler kendi evlerimizde EKO-yaklaşım prensiplerini uygulamaya başladık bile.

Doğal, etkili, güvenli deterjanlar ve temizlik ürünleri. Greenpin Ev ekolojisi

Ekolojik açıdan temiz olan bir dünyada yaşamak ister misiniz? O zaman kendi evinizden başlayın!

3 ŞARTI ÇEVRE DOSTU TEMİZLİĞİN

Yüzey Aktif Maddeler (temizleyici, yıkayıcı ve çözücü maddeler) bitkisel olmalıdır. Hayır: fosfatlara, sülfatlara, klorüre, koku verici ve renk verici maddelere Evet: doğal yağlar ve bitki ekstrelerine 1. KURAL Sadece bitkisel olan Yüzey Aktif Maddeler

Rus Tıp Bilimleri Akademisi Merkezi Klinik Hastanesi tarafından gönüllüler üzerinde yapılan deneyler sonucunda doğrulanmıştır. EKO KONSANTRE YÜZEY TEMİZLEYİCİ ve EKO BULAŞIK DETERJANI için geçerlidir. Deterjanların/temizlik ürünlerinin bileşenleri alerjiye ve cilt tahrişlerine yol açma yeteneği açısından değerlendirilmelidir. Hayır: üzerinde test yapılmamış maddelere Evet: alerji ve cilt tahrişlerine yol açmayan temizliğe 2. KURAL Alerji ve cilt tahrişlerine yol açmayan temizlik*

Deterjan bileşenleri biyolojik olarak bozunabilmekle birlikte çevre için zararlı olmamalıdır. Hayır: doğaya zarar veren sert kimyasal maddelere Evet: asıl üretimin yan ürünleri olan doğal bileşenlere 3. KURAL Çevreye saygı

NE İÇİN? Greenpin EKO Konsantre Yüzey Temizleyici yerler aynalarcamlar mobilyalarkaro taşları duvarlar mutfak araba

NE İÇERİR? Greenpin EKO Konsantre Yüzey Temizleyici %100 bitkisel Yüzey Aktif Maddeler buğday kepeği pancar şeker köknar, mazı, sedir, vanilya ve palmiye yağları

Zararlı maddeler içermez. Durulama gerektirmez. Her türlü yüzeyler için uygundur. Antistatik etkiye sahip. Ellerde cilt kuruluğuna yol açmaz. Greenpin EKO Konsantre Yüzey Temizleyici Avantajları nelerdir?

Greenpin EKO Konsantre Yüzey Temizleyici Uygulama kılavuzu: Günlük temizlik ve yer temizliği için: ml (1-2 kapak) 5 litre su ile karıştırın. Durulama gerektirmez. Mutfak yüzeylerinin temizliği için: ml (1-2 kapak) 1 litre su ile karıştırın. Durulama gerektirmez. İnatçı kirler için konsantre formda kullanın (su ile durulanması veya ıslak bez ile silinmesi tavsiye edilir).

NE İÇİN? Greenpin EKO Bulaşık Deterjanı bulaşıklar

Greenpin EKO Bulaşık Deterjanı NE İÇERİR? %100 bitkisel Yüzey Aktif Maddeler Hindistan cevizi yağı çerimoya nane, palmiye ve portakal yağları buğday kepeği pancar

Greenpin EKO Bulaşık Deterjanı Etkili bir şekilde yağlarla mücadele eder. Hoş olmayan kokuları ortadan kaldırır. Fazla köpüklenmemesi su tasarrufu sağlar. Ellerinizi korur. Avantajları nelerdir?

Su tasarrufu sağlar! Orta seviyede köpüren bir ürün olduğundan durulanması için az miktarda su gerektirir. Greenpin EKO Bulaşık Deterjanı

Greenpin EKO Bulaşık Deterjanı Kullanma kılavuzu: Çeşmede bulaşıkları yılamak için üzerinde ürünün 1-2 damlası olan nemli bir sünger yardımıyla bulaşıklarınızı yıkadıktan sonra durulayın. Bulaşıkları bir kap içinde yıkamak için ürünün 3 damlasını 5 litre su ile karıştırıp bulaşıklarınızı yıkayın, sonra temiz su ile durulayın.

Satıştan elde edilen fonların bir kısmı «World Around You» projesinin hayırsever vakfına çevre dostu faaliyetlerinin desteklenmesine yönelik iletilmektedir. Ekoloji evden başlar

Benim evim – benim dünyam!