Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ÜRÜN EĞİTİMLERİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ÜRÜN EĞİTİMLERİ."— Sunum transkripti:

1 TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ÜRÜN EĞİTİMLERİ

2 EAU ECARLATE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ
1851 yılında Fransa’da Eau Ecarlate markasıyla faaliyete başlayan Spotless firması, 150 yılı aşan tecrübesi ve geliştirdiği yenilikçi ürünlerle, Avrupa’da temizlik kategorisinin en güçlü firmalarından biri olmuştur.

3

4 PAS LEKELERİ İÇİN UZMAN LEKE ÇIKARICI-621010
TÜKETİCİNİN DİKKATİNE: Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Sadece yıkanabilir tekstil ürünlerinde kullanınız. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Cildi korumak amacıyla ellerin ürünle uzun süre temasından kaçınınız. Kullandıktan sonra ellerinizi bol suyla yıkayınız. Gözlerle temas halinde, derhal bol su ile yıkayınız ve bir uzmana danışınız. Yutulması durumunda ürün ile birlikte doktorunuza başvurunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. Nerede Kullanılır? Pas lekelerini çıkarmak için idealdir. Nasıl Kullanılır? Leke üzerindeki fazlalıkları bir bıçak yardımıyla alınız. Ürünü leke üzerine döküp, masaj yapar gibi yayınız. 15 dakika bekletiniz. Ilık su ile ovuşturarak yıkayınız. İnatçı lekeler için leke çıkana kadar tekrarlayınız ve 1 saat bekledikten sonra çamaşır makinesinde yıkayınız. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

5 KAN LEKELERİ İÇİN UZMAN LEKE ÇIKARICI-621011
Nerede Kullanılır? Kan, vücut salgıları, yumurta ve süt lekelerini çıkarmak amacıyla kullanılır. TÜKETİCİNİN DİKKATİNE: Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Sadece yıkanabilir tekstil ürünlerinde kullanınız. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Cildi korumak amacıyla ellerin ürünle uzun süre temasından kaçınınız. Kullandıktan sonra ellerinizi bol suyla yıkayınız. Gözlerle temas halinde, derhal bol su ile yıkayınız ve bir uzmana danışınız. Yutulması durumunda ürün ile birlikte doktorunuza başvurunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. Nasıl Kullanılır? Leke üzerindeki fazlalıkları bir bıçak yardımıyla alınız. Ürünü leke üzerine döküp, masaj yapar gibi yayınız. 15 dakika bekletiniz. Ilık su ile ovuşturarak yıkayınız. İnatçı lekeler için leke çıkana kadar tekrarlayınız ve 1 saat bekledikten sonra çamaşır makinesinde yıkayınız. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

6 ÇİM LEKELERİ İÇİN UZMAN LEKE ÇIKARICI-621012
TÜKETİCİNİN DİKKATİNE: Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Sadece yıkanabilir tekstil ürünlerinde kullanınız. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Cildi korumak amacıyla ellerin ürünle uzun süre temasından kaçınınız. Kullandıktan sonra ellerinizi bol suyla yıkayınız. Gözlerle temas halinde, derhal bol su ile yıkayınız ve bir uzmana danışınız. Yutulması durumunda ürün ile birlikte doktorunuza başvurunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. Nerede Kullanılır? Çimen lekeleri, çamur, toprak, kil, kalıp ve deodorant lekelerini çıkarmak için idealdir. Nasıl Kullanılır? Leke üzerindeki fazlalıkları bir bıçak yardımıyla alınız. Ürünü leke üzerine döküp, masaj yapar gibi yayınız. 15 dakika bekletiniz. Ilık su ile ovuşturarak yıkayınız. İnatçı lekeler için leke çıkana kadar tekrarlayınız ve 1 saat bekledikten sonra çamaşır makinesinde yıkayınız. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

7 MÜREKKEP LEKELERİ İÇİN UZMAN LEKE ÇIKARICI- 621004
TÜKETİCİNİN DİKKATİNE: Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Sadece yıkanabilir tekstil ürünlerinde kullanınız. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Cildi korumak amacıyla ellerin ürünle uzun süre temasından kaçınınız. Kullandıktan sonra ellerinizi bol suyla yıkayınız. Gözlerle temas halinde, derhal bol su ile yıkayınız ve bir uzmana danışınız. Yutulması durumunda ürün ile birlikte doktorunuza başvurunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. Nerede Kullanılır? Tükenmez kalem, keçeli kalem, tahta kalemi, mürekkep, boya kalemi ve tebeşir lekelerini çıkarmak amacıyla kullanılır. Nasıl Kullanılır? Leke üzerindeki fazlalıkları bir bıçak yardımıyla alınız. Ürünü leke üzerine döküp, masaj yapar gibi yayınız. 15 dakika bekletiniz. Ilık su ile ovuşturarak yıkayınız. İnatçı lekeler için leke çıkana kadar tekrarlayınız ve 1 saat bekledikten sonra çamaşır makinesinde yıkayınız. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

8 YAĞ LEKELERİ İÇİN UZMAN LEKE ÇIKARICI-621005
TÜKETİCİNİN DİKKATİNE: Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Sadece yıkanabilir tekstil ürünlerinde kullanınız. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Cildi korumak amacıyla ellerin ürünle uzun süre temasından kaçınınız. Kullandıktan sonra ellerinizi bol suyla yıkayınız. Gözlerle temas halinde, derhal bol su ile yıkayınız ve bir uzmana danışınız. Yutulması durumunda ürün ile birlikte doktorunuza başvurunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. . Nerede Kullanılır? Yağ, tereyağı, sos, mayonez, salata sosu ve diğer sos lekelerinin çıkartılmasında kullanılır. Nasıl Kullanılır? Leke üzerindeki fazlalıkları bir bıçak yardımıyla alınız. Ürünü leke üzerine döküp, masaj yapar gibi yayınız. 15 dakika bekletiniz. Ilık su ile ovuşturarak yıkayınız. İnatçı lekeler için leke çıkana kadar tekrarlayınız ve 1 saat bekledikten sonra çamaşır makinesinde yıkayınız. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

9 RENKLİ LEKELER İÇİN UZMAN LEKE ÇIKARICI-621006
TÜKETİCİNİN DİKKATİNE: Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Sadece yıkanabilir tekstil ürünlerinde kullanınız. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Cildi korumak amacıyla ellerin ürünle uzun süre temasından kaçınınız. Kullandıktan sonra ellerinizi bol suyla yıkayınız. Gözlerle temas halinde, derhal bol su ile yıkayınız ve bir uzmana danışınız. Yutulması durumunda ürün ile birlikte doktorunuza başvurunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. Nerede Kullanılır? Meyve, sebze, reçel, renkli soslar, çay, kahve ve diğer şekerli içecek lekelerinin çıkartılmasında etkilidir. Nasıl Kullanılır? Leke üzerindeki fazlalıkları bir bıçak yardımıyla alınız. Ürünü leke üzerine döküp, masaj yapar gibi yayınız. 15 dakika bekletiniz. Ilık su ile ovuşturarak yıkayınız. İnatçı lekeler için leke çıkana kadar tekrarlayınız ve 1 saat bekledikten sonra çamaşır makinesinde yıkayınız. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

10 TÜL BEYAZLATICI-621007 Nerede Kullanılır?
Tülleri temizlemek, beyazlatmak, sarılaşma ve grileşmeyi gidermek amacıyla kullanılır. TÜKETİCİNİN DİKKATİNE: Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Sadece yıkanabilir tekstil ürünlerinde kullanınız. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Cildi korumak amacıyla ellerin ürünle uzun süre temasından kaçınınız. Kullandıktan sonra ellerinizi bol suyla yıkayınız. Gözlerle temas halinde, derhal bol su ile yıkayınız ve bir uzmana danışınız. Yutulması durumunda ürün ile birlikte doktorunuza başvurunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. Nasıl Kullanılır? Tüllerinizi çamaşır makinenize yerleştiriniz. Normal yıkamalar esnasında kullandığınız deterjanı makinenizin deterjan bölümüne boşaltınız. Ambalaj içinde bulunan paketlerden bir tanesini makinenizin yumuşatıcı gözüne boşaltınız. 30°C sıcaklıkta, hassas programda yıkayabilirsiniz. Daha iyi bir sonuç için tüllerinizi nemliyken asınız. Tüllerinizi derinlemesine temizler ve beyazlatır, sarılaşma ve grileşmeyi giderir. Tül Beyazlatıcı ambalajında bulunan her 3 paketten 1 tanesi ile yaklaşık 20 m² tül yıkanabilir. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

11 MAKİNE YAĞI İÇİN UZMAN LEKE ÇIKARICI-621009
TÜKETİCİNİN DİKKATİNE: Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Sadece yıkanabilir tekstil ürünlerinde kullanınız. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Cildi korumak amacıyla ellerin ürünle uzun süre temasından kaçınınız. Kullandıktan sonra ellerinizi bol suyla yıkayınız. Gözlerle temas halinde, derhal bol su ile yıkayınız ve bir uzmana danışınız. Yutulması durumunda ürün ile birlikte doktorunuza başvurunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. . Nerede Kullanılır? Boya, katran ve gres lekelerini çıkarmak amacıyla kullanılır. Nasıl Kullanılır? Leke üzerindeki fazlalıkları bir bıçak yardımıyla alınız. Ürünü leke üzerine döküp, masaj yapar gibi yayınız. 15 dakika bekletiniz. Ilık su ile ovuşturarak yıkayınız. İnatçı lekeler için leke çıkana kadar tekrarlayınız ve 1 saat bekledikten sonra çamaşır makinesinde yıkayınız. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

12 RENKLİLER İÇİN UZMAN LEKE ÇIKARICI-621014
Nerede Kullanılır? Renkli çamaşırlarınızın üzerindeki her türlü inatçı lekeyi çıkarmada 20°C’de etkilidir. Çamaşırların ilk günkü canlılıklarını koruyarak etkili bir temizlik yapar. ÖNERİLER: Etiket üzerindeki talimatlara uyun. Çamaşırlarınızın üzerinde lekenin kurumasına ve güneş ışığına maruz kalmasına izin vermeyin. İpek çamaşırlar üzerine ve kumaşın metal parçalarına (düğme gibi) direkt uygulamayın. Ürünü yıkama yapmadan önce kumaşınızın görünmeyen bir yerinde deneyiniz. Ürün leke ile temas ettiğinde bir miktar köpürebilir, bu normaldir. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor. Ürün detayları 2 slide’dan oluşmaktadır.

13 RENKLİLER İÇİN UZMAN LEKE ÇIKARICI-621014
TÜKETİCİNİN DİKKATİNE: Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Sadece yıkanabilir tekstil ürünlerinde kullanınız. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Cildi korumak amacıyla ellerin ürünle uzun süre temasından kaçınınız. Kullandıktan sonra ellerinizi bol suyla yıkayınız. Gözlerle temas halinde, derhal bol su ile yıkayınız ve bir uzmana danışınız. Yutulması durumunda ürün ile birlikte doktorunuza başvurunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. Nasıl Kullanılır? Çamaşır makinenizi her zamanki şekilde çamaşırlarınızla doldurup, deterjanını koyup ayarlayın. Leke Çıkarıcınızdan 60 ml ölçek topuna koyun. Makinenizin tamburu içine, çamaşırlarınızın orta yerine ölçek topunu yerleştirin. Enerji tasarruflu, düşük sıcaklıkta yıkamaya başlayın. İnatçı lekeler için : Leke çıkarıcınızdan 90 ml kullanın. Ürünü leke üzerine direkt uygulayın, gerekirse masaj yapar gibi ovun ve maksimum 5 dakika bekledikten sonra makinenizde uygun programda yıkayın. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

14 YENİDEN BEYAZLATICI JEL-621015
Nerede Kullanılır? Grileşmiş, sararmaya yüz tutmuş beyaz çamaşırların zarar görmeden lekelerinin çıkarılmasında ve ilk günkü beyazlıklarına kavuşmasına yardımcı olur. 30°C’de etkilidir. Elde yıkamada ve çamaşır makinesinde kullanılabilir. ÖNERİLER: Ön yıkama yapmayın. Kuru temizleme tavsiye edilen kumaşlarda kullanmayın. Makinenizi aşırı doldurmayın. İpek ve keten kumaşlar üzerine direkt kullanmayın. Kumaşın metal parçalarına (düğme gibi) direkt uygulamayın. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor. Ürün detayları 2 slide’dan oluşmaktadır.

15 YENİDEN BEYAZLATICI JEL-621015
Nasıl Kullanılır? Çamaşır makinenizi her zamanki şekilde çamaşırlarınızla doldurup, deterjanını koyup ayarlayın. Yeniden Beyazlatıcı Jel’den 4 kapak (120 ml), makinenizin tamburu içine, çamaşırlarınızın orta yerine dökün. Bekletmeden bir an önce yıkamayı başlatın. 30°C’de etkilidir. Elde yıkama için: Yeniden Beyazlatıcı Jel’den 3 ölçek (90 ml), 4 litre su içine ekleyin. Çamaşırlarınızı maksimum 5 dakika suya daldırın ve bekletin. Daha sonra bol su ile durulayın. İnatçı lekeler için ürünü direkt çamaşır üzerinde döküp, maksimum 5 dakika bekletin ve hemen yıkayın. TÜKETİCİNİN DİKKATİNE: Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Sadece yıkanabilir tekstil ürünlerinde kullanınız. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Cildi korumak amacıyla ellerin ürünle uzun süre temasından kaçınınız. Kullandıktan sonra ellerinizi bol suyla yıkayınız. Gözlerle temas halinde, derhal bol su ile yıkayınız ve bir uzmana danışınız. Yutulması durumunda ürün ile birlikte doktorunuza başvurunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

16 LEKE ÇIKARICI SÜNGER 3+1- 621017
Deterjansız temizler Nasıl Kullanılır? Duvar, kapı, pencere ve diğer yüzeylerdeki inatçı kir ve lekeleri kolayca temizler. Yüzey temizleyicisi veya deterjan kullanmadan süngeri çok az nemlendirerek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çevre dostudur. Kalem, kir, boya ve benzeri lekelere karşı etkilidir. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

17 TABLET ÇAMAŞIR SUYU-42 ADET 621018
KULLANIM YERLERİ : Temizlik amaçlı : Tuvalet (W.C.) Klozetin içine 2 pastil atıp 15 dakika bekleyin. Ev tipi çöp bidonları: 1 litre su için 2 pastil gereklidir. 10 dakika bekleyin. Fayans, buzdolabı, mutfak yüzeyleri: 2 litre su için 1 pastil yeterlidir. Bulaşık makinesi : Kirlilik derecesine bağlı olarak 1 ya da 2 tablet yeterlidir. Makinenizi boş olarak kısa programda çalıştırın. Ayda 1 kez yapılabilir. Çamaşır beyazlatma amaçlı: Çamaşır makinenizin ön yıkama bölmesinde 1 pastil yeterlidir. Nerede Kullanılır? Beyazlatma ve temizlik amacıyla bir çok yüzeyin temizliğinde sıvı çamaşır suyu gibi kullanılabilir. Etkili, pratik ve güvenlidir. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor. Ürün detayları 2 slide’dan oluşmaktadır.

18 TABLET ÇAMAŞIR SUYU-42 ADET 621018
DİKKAT! Benzer ürünlerle ve asitlerle birlikte kullanmayınız. Tehlikeli klor gazı açığa çıkar. Görme engelliler için tehlike uyarıları ürün üzerinde kabartma alfabesi şeklinde uygulanmıştır. Çocuk kilidi mevcuttur. TÜKETİCİNİN DİKKATİNE: Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Cildi korumak amacıyla ellerin ürünle uzun süre temasından kaçınınız. Kullandıktan sonra ellerinizi bol suyla yıkayınız. Gözlerle temas halinde, derhal bol su ile yıkayınız ve bir uzmana danışınız. Yutulması durumunda ürün ile birlikte doktorunuza başvurunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

19 KOLAY ÜTÜ SPREYİ ÖNERİLER: Çamaşırınızı ütülemeden spreyi kullanınız. Spreyi önce çalkalayınız ve 45° açıyla 20 cm uzaklıktan nemli/kuru çamaşırınızın üzerine sıkınız. Çamaşırlarınızı düzleştirerek ütüleme sürenizi kısaltır. Uyarılar: Yıkanabilir tüm çamaşırlar için uygundur. ( Kuru temizleme gerektiren ürünler için uygun değildir.) Kullanımdan önce ürünün görünmeyen bir yerinde test ediniz. Ürünün püskürtme problemi olması durumunda kapağını ılık suda yıkayınız. Gözlerle temas halinde, derhal bol su ile yıkayınız ve bir uzmana danışın. Yutulması durumunda ürün ile birlikte doktorunuza başvurunuz. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

20 SODASAN TEMİZLİK ÜRÜNLERİ
Organik Temizlik Ürünleri Konusunda uzman Sodasan firması 1993 yılında Almanya’da kurulmuştur. Yaklaşık 20 yıldır organik deterjan ve temizlik ürünleriyle Avrupalı tüketicilerin güvenini kazanmıştır. Sodasan ürünleri katkı maddesi, koruyucu, koku ve parfüm içermez. Yüksek kaliteli organik bitkisel yağlardan imal edilmiştir. Saf uçucu bio-yağlar kullanılmıştır, doğal koku verir. Hiçbir enzim, boya veya koruyucu madde içermez.

21 ORGANİK BEYAZLATICI VE LEKE ÇIKARICI- 625003(500 gr)
Aktif oksijen etkili ve hijyenik leke çıkarıcı özelliği vardır. Saf uçucu bio-yağlar kullanılmıştır, doğal ve hoş koku verir. Hiçbir enzim, boya veya koruyucu madde ve kapalı klor çamaşır suyu içermez. Beyaz çamaşırlarda; meyve, yemek lekeleri nedeniyle renk değişikliği ve salmaları önler. Bulaşık makinelerinde destek ürün olarak kullanabilir (kahve ve çay lekeleri için). Kullanım : 35 g ( yaklaşık 1,5-2 yemek kaşığı) kadar toz yeterlidir. Aksi takdirde etkisini kaybeder. Bulaşık makinesi için: 15g = yaklaşık ½ yemek kaşığı kullanımı yeterlidir. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

22 ORGANİK BEYAZLATICI VE LEKE ÇIKARICI- 625003 (500 gr)
Uyarı: Yutulduğu takdirde tehlikelidir. Ciltte iritasyon (tahriş) oluşturabilir. Gözde ciddi iritasyon oluşturabilir. Solunum yollarını (tahriş) edebilir. Güvenlik uyarısı: Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın! YUTMA DURUMUNDA: Kendinizi iyi hissetmezseniz ZEHİR MERKEZİ veya doktorunuzu arayın. CİLDE TEMAS DURUMUNDA : Bol su ve sabunla yıkayın. SOLUMA DURUMUNDA: Temiz havaya çıkartın. GÖZE TEMAS DURUMUNDA: Birkaç dakika temiz su ile yıkayın. Lens varsa çıkarın ve yıkamaya devam edin.

23 ORGANİK YUMUŞATICI 625002(750 ml)
Kolay temizlik ve yumuşak çamaşır etkisi sağlar. Yüksek kaliteli organik bitkisel yağlardan imal edilmiştir. Bio Aloe Vera katkılıdır. Çamaşırlardan gereksiz atıkları uzaklaştırır. Özellikle hassas ciltler için tavsiye edilmektedir. Saf uçucu bio-yağlar kullanılmıştır, doğal ve hoş bir koku verir. Giysi ve kumaşlardan deterjan kalıntılarının arındırılmasını sağlar. Yıkanan çamaşırlarınızın buruşma etkisini azaltır ve ürünlerinizin daha kolay ütülenmesini sağlar. Kullanım: Çamaşır makinesinin gözüne 40 ml ( bir kapak) eklemeniz yeterlidir. Elde yıkamada 20 ml ( yarım kapak) kullanın. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

24 ORGANİK SIVI ÇAMAŞIR DETERJANI- Hassas Ciltler 625001(1,5 l)
Yünlü ve ipek dışında tüm kumaşlara her ısıda uygulanabilir. 30 dereceden 95 dereceye kadar sıcaklıklarda kullanılabilir. Tamamen doğal içeriğinin yanında asıl farkı özel hassas içeriğe sahip olmasıdır. Bu özelliği ile bebekler ve çocuklar için ideal bir üründür. Çok lekeli çamaşırlarda Sodasan Çamaşır Suyu Tozu ile birlikte kullanılması tavsiye edilir. Saf uçucu bio-yağlar kullanılmıştır, doğal koku verir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Hiçbir enzim, boya ve koruyucu madde içermez. Kullanım: Her 4 kg lik çamaşıra 1,5 kapak kullanılması yeterlidir. Daha kirli çamaşırlarda bu miktarı artırınız. Ayrıca suyun sertliğine göre de miktarı artırmak gerekebilir. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

25 ORGANİK TOZ ÇAMAŞIR DETERJANI- 625000 (1,2 kg)
Renklilerde ve beyazlarda kullanıma uygundur. 40 – 95 derece arasında etkili temizlik sağlar. Ürün içeriği su sertliğini azaltıcı, paslanmayı geciktirici, renk soldurmayı önleyici özelliğe sahiptir. Çok lekeli çamaşırlarda Sodasan Organik çamaşır Suyu Tozu ile birlikte kullanılması tavsiye edilir. Konsantre üründür. 1 kutu ile 22 yıkama yapılabilir. Kullanım: 4 kg çamaşıra 80ml – 100 ml tozu çamaşır deterjan gözüne ekleyin. Su sertliği ve daha fazla çamaşırda miktarı arttırın. Sodasan Yumuşatıcı ile kullanımı tavsiye edilmektedir. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor.

26 ORGANİK TOZ ÇAMAŞIR DETERJANI- 625000 (1,2 kg)

27 ORGANİK GENEL YÜZEY TEMİZLEYİCİ- KONSANTRE 625004 (500 ml) (Pompa + yedek sprey şişesi ile birlikte)
Organik, konsantre ve ekonomik bir üründür. Etkin yağ çözücü özelliği ile evinizin genel temizlik problemini çözer. Doğal meyve yağları, taze bir koku ve yoğun bir renk verir. Şeker bazlı yüzey aktif maddesi, yağ ve zor lekelere karşı etkili bir temizleme özelliği sağlar. Kullanım: Sodasan Portakallı Temizleyici, bütün yüzeyleri temizler. İnatçı kirleri de çıkarır. Dozaj: Normal kirlenme söz konusu olduğunda 10 litre suya 1 püskürtme (= 3 ml) karıştırmanız yeterlidir. Bu şişeden litreden daha fazla temizleme çözeltisi çıkar. BB Krem = Blemish Balm / Avrupa markaları Beauty Balm olarak tanımlıyor. Dikkat: Ürün bir konsantredir. Çocukların eline geçmemelidir. Ürünün cilt ile temas etmesi halinde hassasiyet oluşumu mümkündür. Ciddi göz hasarı tehlikesi. Ürün önerilen uygulama konsantrasyonunda tehlikeli değildir.

28 Organik Sıvı Bulaşık Deterjanı- Nar Özlü
Sodasan bulaşık deterjanının cilt dostu bir formülasyonu vardır. Hassas ciltler için tercih edilir. Konsantre olduğu için aynı zamanda ekonomiktir. Kullanım : Bulaşık deterjanından ufak bir damla damlatmanız yeterli olacaktır.

29 Hassas Ciltler için Bulaşık Deterjanı
Anti-alerjik olmasından dolayı özellikle hassas ciltler için Önerilir. Elde bulaşık yıkamada derinlemesine temizlik sağlar. Konsantre olduğu için aynı zamanda ekonomiktir. Kullanım : Bulaşık deterjanından ufak bir damla damlatmanız yeterli olacaktır.

30


"TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ÜRÜN EĞİTİMLERİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları