Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ÜRÜN SERİSİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ÜRÜN SERİSİ."— Sunum transkripti:

1 SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ÜRÜN SERİSİ

2 Saç dökülmesine karşı ürünler

3 Saç Dökülmesi İçin Serum
Aktif Bileşenler PATENTLİ FORMULASYON KAPILARINE İÇERİKLİ: Saç kaybını önlemek için saçlı deri üstünde güçlendirici etkisi ile 4 bitkinin orijinal karışımı: (African Kigelia, Sage (Salvia sclarea), Sinamon, Ginkgo Biloba)

4 SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLEYİCİ SERUM
AKTİF BİLEŞENLER: African Kigelia : Saç Dökülmesine asıl neden olan alfa-redüktoz enzimini bloke eder. Sage (Salvia sclarea): Anti-oksidan etkisi saçlı derinin yatışmasını sağlar. Cinnamon: Arındırıcı özelliği sebum salınımını düzenler. Ginkgo Biloba: Saç köklerinde kan dolaşımı sirkülasyonunu uyararak, saçın fizyolojik olarak canlanma ve büyümesini sağlar.

5 Saç Dökülmesini Önleyici Serum
Aktif Bileşenleri Aktif bileşen Kapilarine saç dökülmesine neden olan faktörleri ortadan kaldır: 5-alfa-redüktoz enzimini bloke eder. saç köklerinde kan dolaşımını uyarır. saçın doğal yaşam döngüsünü düzenler. saçlı deriyi arındır ve sebum (yağlanma) oluşumu engeller. tüm bu etkenlerin bir araya gelmesiyle: saçın fizyolojik olarak canlanmasını sağlar. saçı daha güçlü ve dayanıklı kılar.

6 Saç Dökülmesini Önleyici Serum
Aktif bileşenleri : Aktif bileşen Kapilarin’in etkisini arttırmak üzere ek olarak Nettle ve Hot Pepper bitki özlerinin güçlü tonik etkisi sağlayan karışımından faydalanılmıştır. Hot Pepper : güçlendirici ve kan dolaşımını uyarıcı Nettle: saçtaki mineral kaybını giderici ve arındırıcı

7 Kullanımı : Güçlü tedavi : 3 ampul x hafta x 1 ay +
2 ampul x hafta x 45 gün Bakım : 1 ampul x hafta en az 1 ay için Aşamalı destekleme tedavisi için : En az 1 ay için hafta boyunca dönüşümlü 1 Saç kaybını önleyici ampul tedavisi+ 1 Destekleyici ampul tedavisi

8 SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ŞAMPUAN
Vitamin PP içermektedir Hem kafatası derisini hem de saçı titizlikle temizler Stimüle etkisine sahip Deriyi, serumun emilimi için hazırlar Sık kullanım için uygundur 300 ml Şampuan

9 Saç dökülmesine karşı Ampul & Saç dökülmesine karşı Şampuan
İÇİN YAPILMIŞ KLİNİK TESTLERİNİN SONUÇLARI Bağımsız Test Kuruluşlarınca Yapılmıştır

10 Test raporu GÖNÜLLÜLER TEST
20 (10 Erkek + 10 Kadın) – YAŞ maskülin androgenetik alopesi (HAMILTON çizelgesinin II & III basamağı) ve feminen a.a. (LUDWIG çizelgesinin I & II basamağı) ile birlikte TEST Evre 1 (ön test): KERAMINE H Saç dökülmesine karşı şampuan ile birlikte kafatası derisini şampuanlanması (x 10 gün) Evre 2 (test): ilk 30 gün için, şampuanlandıktan hemen sonra, 3 defa x hafta 1 ampul uygulaması; Daha sonra takip eden 45 gün için 1 ampul iki defa x hafta.

11 DEĞERLENDİRME ÇEŞİDİ :
ENSTRÜMENTAL ETKİ TESTİ KLİNİK SAÇ DÖKÜLMESİ SEBUM KEPEK İRİTASYON KONU SAÇ DÖKÜLMESİ - HACİM YAĞLI Saç ELEKTROSTATİK KAŞINTI KOLAY TARAMA YANMA - PARLAKLIK

12 NUMBER OF HAIR EXCTRACTED(average) t= Zaman

13 OBJEKTİF KLİNİK DEĞERLENDİRME
SAÇ DÖKÜLMESİ SEBUM KEPEK TAHRİŞ

14 KİŞİSEL DEĞERLENDİRME
SAÇ DÖKÜLMESİ YAĞLI Saç KAŞINTI YANMA

15 KİŞİSEL KLİNİK DEĞERLENDİRME
hacim elektrostatik kolay tarama parlaklık

16 KH saç dökülmesi ürünlerinin etkisi
SONUÇ KH saç dökülmesi ürünlerinin etkisi değerlendirilen gönüllülerin %90’ında çekme testinde saç kopması sayısında önemli azalma (p<0.001); değerlendirilen gönüllülerin %80’inin tarafsız olarak değerlendirilmesinde saç dökülmesinde önemli azalma(p<0.01); olayların %80’inin kişisel olarak değerlendirilmesinde, saç dökülmesinde önemli azalma (p<0.001).

17 Daha fazla ürün özellikleri
SONUÇ Daha fazla ürün özellikleri değerlendirilen gönüllülerin %70’inde sebumda önemli azalma (p<0.01). objektif olarak değerlendirilen gönüllülerin %100’ünde kepekte önemli azalma (p<0.05) vakaların %60’ında saç hacminde önemli artış (p<0.05). vakaların %60’ında saçın kolay taranmasını sağlayan saç yumuşaklığında önemli artış (p<0.01).  vakaların %80’inde saç parlaklığında önemli artış(p<0.01).

18 SONUÇ Ürünlerin genel değerlendirmesi Saç dökülmesinde, sebum ve kepekte azalma ile ilgili klinik değerlendirmelerin temelinde, KH ürünleri üstüne geliştirilen testler; değerlendirilen testler KH ürünlerinin yeterli genel etkisinin onaylamıştır.

19 … sözünü tutar !


"SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ÜRÜN SERİSİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları