Şirket Profili Kırk iki yıllık bir aile geleneğinin şirketleşmiş son halkası olan firmamız, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu güvenle çalışmakta.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İZİN İRTİFAK İŞLERİ SIKÇA SORULAN SORULAR
Advertisements

AKDENİZ HARİTA İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
TANITIM DOSYASI.
Firma Tanıtım Sunumu.
6.HAFTA Yrd.Doç.Dr. H. EYLEM POLAT
PLN.4444 Mesleki Uygulama Esasları
İNŞAAT ÇEVRE MADENCİLİK MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
T.C. DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2010 YILI FAALİYET RAPORU.
Devam eden projeler… "Swissotel Residence Bodrum Hill" isimli otel Turgut Reis'te olacak. Çağdaş Holding'in yatırımcı olacağı proje 2014'te tamamlanacak.
MEKÂNSAL PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İmar Planlama Dairesi Başkanlığı
EŞME BELEDİYESİ KEMERKENT TOPLU KONUT PROJESİ
GÖREVLERİMİZ  Görev kapsamındaki kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin taşıyıcı sistemi ile zemin mekaniği mühendislik hesaplarını ve her.
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
KURUMUMUZCA YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER;
KISMİ İSTİSNALAR Kültür ve eğitim amaçlı istisnalar (17/1) - İlim, fen, güzel sanatlar, tarımsal amaçlı teslimler (a) - Tiyatro, konser salonu, kütüphane.
AMACIMIZ: Dim Barajı ile deniz arasındaki alanın yönetim planının çıkarılması, turizm alanında daha fazla yararlanmak, denizden içeriye doğru 1 km’lik.
Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
ARDA EVCİMEN HİDROLİK STAJI
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
ESKİŞEHİR İL ÖZEL İDARESİNİN 2008 YILI FAALİYET RAPORU SUNUMU
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ
OKUL / KURUM BİLGİLERİ GÜNCELLENİRKEN; ADRES BUTONU, ADNKS’DA KAYITLI ADRES ALINARAK GÜNCELLEME YAPILMALIDIR. DOĞRU ÖRNEK 1: Merkez Mahallesi.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Gayrimenkul sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından biri olan ZETAŞ İNŞAAT 1992 yılında anahtar teslimi,konut restorasyonu, projelendirme.
ÇANAKKALE.
Kiralık Ticari Alan. Konum - Yenibosna’da Ana Caddede, Hava Alanı’na 5 dk. mesafede - TEM ve E-5 karayollarına çok yakın - Basın Ekspres Yolu Yenibosna/Sefaköy.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Tunalı Hilmi Caddesi No: 95 Kiralık Daire
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
İNCEK MİNAPARK “BÜYÜLEYİCİ MOGAN GÖLÜ MANZARASI VE YEMYEŞİL BAHÇELERİYLE HUZUR DOLU YAŞAM İÇİN …”
VAZİYET PLANI A BLOK B BLOK T BLOK ALAN BİLGİLERİ ARSA ALANI: 10700m2
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
İSTANBULDAKİ Çöp depolama alanlarININ DÖNÜŞTÜRÜLMESİ
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
Prefabrikasyon Yapım Teknikleri
MANİSA AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ Aralık 2015.
2015 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
FAMAŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ..
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
TANITIM DOSYASI.
GENEL DEĞERLENDİRME VE FIRSATLAR
T.C. BURSA VALİLİĞİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 2006 YILI YATIRIM PROGRAMI (1. DÖNEM)
Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti
İnsanlar ve yönetim ARDA KIRTASİYE. Yerel yönetimler İnsanların beslenme,barınma ve sağlık gibi temel ihtiyaçları vardır.İnsanlar bu ihtiyaçlarını karşılamak.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Yüzüncü Yıl Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
2017 Yılı Devam Eden Projeler
ARACILIK VE DANIŞMANLIK
Sağlam Temeller İnşaa Eder
ENTEGRE KATI ATIK T.C. OSMANİYE KATI ATIK BERTARAF VE ALTYAPI
2017 Yılı Devam Eden Projeler
KARİYER TURİZM SULUCA TATİL KÖYÜ.
İnşaat Mühendisliği Bölümü
Aracı Şehirler MEWA Bölgesel Forumu 22/09/2017 Nevşehir
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘p’
EVODAK Apart Konaklama Turizm Ltd.Şti.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
İŞİN ADI: Nizip İlçesi Yağmursuyu Projesi Uygulama Projesi İDARE: Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü TARİH: 2015 ( 2 ay) İŞİN.
BAYAR TEKNİK 1.
2018 Yılı Devam Eden Projeler
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
2018 Yılı Devam Eden Projeler
ŞİRKET PROFİLİ Nida İnşaat, 1985 yılında güncel projeler üretmek üzere çalışmalarına başlamıştır. İlk kurulduğu yıllarda grup şirketlere ait sanayi ve.
2018 Yılı Devam Eden Projeler
SONUÇLANAN İHALELER
Sunum transkripti:

Şirket Profili Kırk iki yıllık bir aile geleneğinin şirketleşmiş son halkası olan firmamız, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu güvenle çalışmakta olan firmamız yüklendiği gerek kamu gerek özel sektör projelerini sorunsuz bir şekilde bitirmiş olmanın haklı gururu içindedir. Yüklenmiş olduğu tüm inşaatlarında hem uzman personeli hem de bilgi birikimi ile çalışmalarına devam etmektedir. SUNYA İNŞAAT TURİZM TİCARET AŞ.bugüne kadar taahhüt etmiş olduğu bütün işleri üstün kalitede ve zamanında bitirmiş, işverenlerle anlaşmazlık yaşanmamasına büyük bir özen göstermiştir. Bu nedenle inşaat sektöründe en köklü ve güvenilir firmalardan biri olma yolunda hızla ilerlemektedir. SUNYA İNŞAAT TURİZM TİCARET A.Ş.

İş Alanlarımız AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ YAPIM İŞLERİ DÜNYA BANKASI PROJELERİ YAPIM İŞLERİ KATI ATIK DÜZENLİ DEPOLAMA SAHALARI YAPIM İŞLERİ BARAJLAR, GÖLETLER ATIK SU ARITMA TESİSLERİ YAPIMI İŞLERİ JEOLOJİK VE JEOFİZİK ETÜDLERİN YAPIMI İŞLERİ ZEMİN SONDAJI VE SU SONDAJI YAPIMI İŞLERİ DUBLE YOLLAR YAPIM İŞLERİ TÜNELLER, SANAT YAPILARI YAPIM İŞLERİ KÖPRÜLER, TRAPEZ KANALLAR YAPIM İŞLERİ GEOTEXTİL VE GEOMEMBRAN KAPLAMALAR HDPE, KORUGE VB. BORU DÖŞEME İŞLERİ

İş Alanlarımız İSALE HATLARI YAPIM İŞLERİ KONDİVİ, DİP SAVAK, DOLU SAVAK YAPIMI İŞLERİ KABA İNŞAAT İŞLERİ İNCE İNŞAAT İŞLERİ KAT KARŞILIĞI KOMPLE İNŞAAT İŞLERİ PREFABRİK BİNA YAPIMI İŞLERİ SU DEPOLARI YAPIMI İŞLERİ YANGIN HİDRANTLARI, YANGIN HATLARI DÖŞEME İŞLERİ GERİ DEVİR HATTI VE GERİ DÖNÜŞÜM HATLARI YAPIM İŞLERİ OG. ENH. TRAFO MERKEZİ KURULUMU İŞLERİ ÇEVRE AYDINLATMA TESİSLERİ, PARATONER TESİSLERİ KURULUMU GÖZLEM KUYULARI YAPILMASI İŞLERİ

İş Alanlarımız FOSSEPTİKLER, ATIK PİL ÜNİTELERİ YAPIMI İŞLERİ SAHA BETONLARI YAPIMI İŞLERİ BAKIM, ONARIM VE TADİLAT İŞLERİ KİLİT PARKE TAŞ DÖŞENMESİ VE KALDIRIM YAPIMI İŞLERİ KOOPERATİF, SİTE VE TOPLU KONUT YAPIMI İŞLERİ DOĞAL TAŞ DÖŞENMESİ İŞLERİ PARK BAHÇE YAPIMI VE BAKIMI İŞLERİ PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İŞLERİ HER TÜRLÜ PROJELENDİRME İŞLERİ

Bitirdiğimiz İşlerimiz Kuşadası Katı Atık Düzenli Depolama Sahası Taşeronluğu –Avrupa Birliği Projesi Çanakkale Katı Atık Düzenli Depolama Sahası Taşeronluğu – Avrupa Birliği Projesi Gelibolu Katı Atık Düzenli Depolama Sahası Taşeronluğu – Dünya Bankası Projesi Çorum Şendere Barajı Beton İşleri Taşeronluğu – Çorum İl Özel İdare Projesi Karayolları Duble Yol Sanat Yapıları Taşeronluğu - İl Özel İdare Projesi Çan Köylere Hizmet Götürme Birliği Köprü Ve İsale Hattı Yapımı – Çan Kaymakamlığı Sakarya Taraklı Kayaboğazı Göleti – Sakarya İl Özel İdaresi Çorum Ülkempınarı Kazı Göleti – Çorum İl Özel İdaresi DENİZLİ DEMİRCİLER H.E.S. PROJESİ TAŞERONLUĞU – AKFEN HOLDİNG MUĞLA KAVAKÇALI H.E.S. PROJESİ TAŞERONLUĞU – AKFEN HOLDİNG ÇANAKKALE 32 DAİRE KONUT PROJESİ MÜTEAHHİTLİĞİ – UYSAL KENT KOOP. ÇANAKKALE 26 DAİRE KONUT PROJESİ MÜTEAHHİTLİĞİ – ÇETİNKAYA İNŞ. ÇANAKKALE / KEPEZ 4 DAİRE KONUT PROJESİ ÇANAKKALE / BARBAROS 6 DAİRE KONUT PROJESİ

Bitirdiğimiz İşlerimiz ÇANAKKALE KONAKKALE BOSPHORUS EVLERİ 237 KONUT – TOKİ PROJESİÇANAKKALE KONAKKALE BOSPHORUS EVLERİ 237 KONUT – TOKİ PROJESİ 18 MART ÜNV. KREŞ İNŞAATI PROJESİ18 MART ÜNV. KREŞ İNŞAATI PROJESİ 18 MART ÜNV. YURT PROJESİ – PROSES İNŞAAT A.Ş.18 MART ÜNV. YURT PROJESİ – PROSES İNŞAAT A.Ş. ÇANAKKALE / BİGA 33 DAİRE KONUT PROJESİÇANAKKALE / BİGA 33 DAİRE KONUT PROJESİ ÇANAKKALE 30 ADET VİLLA PROJESİÇANAKKALE 30 ADET VİLLA PROJESİ ÇANAKKALE AQUA PARK PROJESİÇANAKKALE AQUA PARK PROJESİ KÜLTÜR BAKANLIĞI ÇAN KÜLTÜR MERK. İNŞAATIKÜLTÜR BAKANLIĞI ÇAN KÜLTÜR MERK. İNŞAATI ÇANAKKALE / GÖKÇEADA 52 ADET VİLLA PROJESİÇANAKKALE / GÖKÇEADA 52 ADET VİLLA PROJESİ ÇANAKKALE / GÖKÇEADA 38 ADET KONUT PROJESİÇANAKKALE / GÖKÇEADA 38 ADET KONUT PROJESİ ÇANAKKALE 8 ADET YAP SAT PROJESİÇANAKKALE 8 ADET YAP SAT PROJESİ ÇANAKKALE 17 ADET KONUT PROJESİÇANAKKALE 17 ADET KONUT PROJESİ ÇANAKKALE 11 ADET KONUT PROJESİÇANAKKALE 11 ADET KONUT PROJESİ ÇANAKKALE 16 ADET KONUT PROJESİÇANAKKALE 16 ADET KONUT PROJESİ ÇANAKKALE 14 ADET KONUT PROJESİÇANAKKALE 14 ADET KONUT PROJESİ

Devam Eden İşlerimiz ÇANAKKALE BARBAROS MAH. 8 DAİRE 2+1 KONUT PROJESİ ÇANAKKALE BARBAROS MAH. 8 DAİRE 2+1 KONUT PROJESİ ÇANAKKALE BARBAROS MAH. 8 DAİRE 1+1 KONUT PROJESİ ÇANAKKALE BARBAROS MAH. 8 DAİRE 1+1 KONUT PROJESİ ÇANAKKALE KEPEZ 8 DAİRE 1+1 KONUT PROJESİ ÇANAKKALE KEPEZ 8 DAİRE 1+1 KONUT PROJESİ ÇANAKKALE KEPEZ 14 DAİRE 1+1/2+1 KONUT PROJESİ ÇANAKKALE KEPEZ 14 DAİRE 1+1/2+1 KONUT PROJESİ ÇANAKKALE KEPEZ 8 DAİRE 2+1 KONUT PROJESİ ÇANAKKALE KEPEZ 8 DAİRE 2+1 KONUT PROJESİ ÇANAKKALE BARBAROS MAH. 8 DAİRE 2+1 KONUT PROSESİ ÇANAKKALE BARBAROS MAH. 8 DAİRE 2+1 KONUT PROSESİ

Firma Bilgileri SUNYA İNŞAAT TURİZM TİCARET AŞ.SUNYA İNŞAAT TURİZM TİCARET AŞ. ADRES : İsmetpaşa Mahallesi İnönü Caddesi No: 225 Kat: 4 ÇANAKKALE /MERKEZADRES : İsmetpaşa Mahallesi İnönü Caddesi No: 225 Kat: 4 ÇANAKKALE /MERKEZ VERGİ DAİRESİ : ÇanakkaleVERGİ DAİRESİ : Çanakkale VERGİ NO : VERGİ NO : TELEFON : 0 (286) FAX : 0 (286) E-MAİL : : KURULUŞ YILI : 2013KURULUŞ YILI : 2013 TİCARET SİCİLİ : ÇANAKKALETİCARET SİCİLİ :

Dış Görseller

Yiğit Apartmanı

Karaca Apartmanı

Komşular Apartmanı

Erdem Apartmanı

Ulucan Apartmanı

TEŞEKKÜRLER