SPİNA BİFİDA DERNEĞİ EDİRNE TEMSİLCİĞİ Yrd. Doç. Dr. Neşe ÖZKAYIN Trakya Üniversitesi, Pediatrik Nefroloji Bilim Dalı, EDİRNE.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bozok Üniversitesi Bologna Süreci Uyum Çalışmaları
Advertisements

AB FONLARI VE PROJE YAZIMI SEMİNERİ
Doç.Dr.İlhan ÖZTEKİN Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ
ADÜ TIP FAKÜLTESİ TEB MÜFREDAT VE ENTEGRASYON ALT BİRİMİ Başkan Doç.Dr. Mustafa ALTINIŞIK.
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KTÜKAM)
HASTANE ETİK KURULLARI
“Sürdürülebilir Kalkınma Açısından İklim Değişikliği Politikaları” 16 Mayıs 2012 Rektörlük – Hünkar Dairesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Beşiktaş YTÜ İKTİSADİ.
11 Üniversite hastanelerinin organizasyonu
PROGRAMLAMA DİLLERİNE GİRİŞ Ders 5: Fonksiyonlar
NÜKLEER TIP TRAKYA BÖLGE TOPLANTILARI-6
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Tanı ve tedavi için gerekli olan laboratuvar hizmetlerini yapmak.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü / Prof. Dr. AYLİN GÖRGÜN BARAN.
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Geri Kazanılmış Atık Suların Kullanımı ve İzmir’de Uygun Stratejiler.
Prof. Dr. Mustafa Dülger Hocamız.
ERCİYES ÜNİ. TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ ANABİLİM DALI
İntörn Doktor Eğitimi Doç. Dr. Metin AYDOĞAN.
Yeditepe Hukuk Günleri
TÜRK HEMATOLOJİ DERNEĞİ EĞİTİM ÇALIŞMALARINDAN 2011 HASTA ve HASTA YAKINLARINA YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI MERSİN 4 Şubat 2012 Kan Hastalıkları Nelerdir.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi
.. HASTANEMİZE HOŞ GELDİNİZ. .. EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNİN TARİHÇESİ 20 Mayıs 1955 günü Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen.
T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ZİRAİ ÜRETİM İŞLETMESİ PERSONEL VE MAKİNE EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SAFER 2009 AÇILIŞ TOPLANTISI.
UYEK 5. Dönem Yönetim Kurulu Faaliyet Sunumu.
ANNE ÖLÜMLERİNİ ÖNLEME SEMPOZYUMU
Prof.Dr.Şükrü Hatun Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
2. GRUP Prof. Dr. Selma ÇİVİ Prof. Dr. Dilek GÜLDAL Doç. Dr. Yeşim UNCU Yrd. Doç. Dr. Nazlı ŞENSOY Yrd. Doç. Dr. Muharrem.
Hipertansif Hastaya Yaklaşım Dr
ANNE ÖLÜMLERİNİ ÖNLEME SEMPOZYUMU
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi İNSAN KAÇAKÇILIĞI VE İNSAN TİCARETİ OLGUSU 18. FARKINDALIK TOPLANTIMIZI.
13 Mart 2012, Rektörlük Konferans Salonu, Boğaziçi Üniversitesi “Türkiye Üniversitelerinde Sınai Mülkiyet Hakları (SMH) Bilgisinin Yaygınlaştırılması”
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Hayat Boyu Öğrenme –LLP (Lifelong Learning Programme) ERASMUS PROGRAMI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları DEÜ Mühendislik Fakültesi 2011/2012.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
Yüksek kalite standartlarında tanı ve tedavi hizmeti sunmak
BÜTÜNLEŞİK KIYI YÖNETİMİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ’NDE ÖLÇME DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
İ.Ü.CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON AD HEMŞİRELİK HİZMETLERİ FAALİYETLERİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HALK SAĞLIĞI ENSTİTÜSÜ
Akademik Genel Kurul Toplantısı
EPİLEPSİ VE EPİLEPTİK ODAK SAPTAMADA KULLANILAN NÜKLEER TIP YÖNTEMLERİ
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi İNSAN KAÇAKÇILIĞI VE İNSAN TİCARETİ OLGUSU 18. FARKINDALIK TOPLANTIMIZI.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ASİSTAN AKADEMİK KURULU
Çalıştay, Mayıs, 2016 VI. DÖNEM Doç. Dr. Cem Cerit Doç. Dr. Yiğit Çakıroğlu Yrd. Doç. Dr. T. Utku Yılmaz İnt. Dr. Emre Eserli.
ENGELLİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ. Kuruluş: 2003 Özürlüler Araştırma ve Uygulama Merkezi 2014 yılından itibaren Engelliler Uygulama ve Araştırma.
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ, 2015 NİSAN 2016.
TBMM’YE BİREYSEL BAŞVURU YOLLARININ TANITILMASI VE DESTEKLENMESİ PROJESİ 1 Mayıs Mayıs 2016.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ Gözde ÇELİK YÖRÜKOĞLU.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
DÖNEM 6 ÇALIŞTAY SUNUMU MAYIS, 2017 Doç. Dr. Nurettin Özgür DOĞAN Yrd
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ III.OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU
SEREBRAL PALSİ SEMİNERİ
Kurucu Öğretim Üyeleri Konferans Salonu
TIP FAKÜLTESİ BEYİN FARKINDALIĞI SEMPOZYUMU
KOÜ PSİKİYATRİ ANABİLİM DALI SEÇKİN KONUKLARIYLA KUTLUYOR
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
Dönem 5 Tıp Eğitimi Çalıştayı 8 Mayıs 2017 Dr. Cem Cerit Dr. Ilgın Sade Dr. Dilara Pirhan.
Eğitim-öğretim Yılı Öğrenci Uyum Programı KTÜ TIP FAKÜLTESİ
ETKİNLİK PROGRAMI 24 Kasım 2014 Saat: 17:00 Kokteyl 18:00
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Doç. Dr. Yalçın KIRDAR Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi.
ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİNE MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme Süreci
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

SPİNA BİFİDA DERNEĞİ EDİRNE TEMSİLCİĞİ Yrd. Doç. Dr. Neşe ÖZKAYIN Trakya Üniversitesi, Pediatrik Nefroloji Bilim Dalı, EDİRNE

SPİNA BİFİDA DERNEĞİ ’de derneğin ilk temsilciliği Edirne’de kuruldu ’de derneğin ilk temsilciliği Edirne’de kuruldu. Yrd. Doç. Dr. Neşe Özkayın Yrd. Doç. Dr. Neşe Özkayın Yük. Hemşire Dilek Bozok Yük. Hemşire Dilek Bozok

İNNER WHEEL KLUBÜ TOPLANTISI (21 MART 2009)

Konferans SPİNA BİFİDA 17 Nisan 2009, Cuma Spina Bifida: Önleme ve Tedavi Prof. Dr. İbrahim Ulman Spina Bifida Derneği Kurucu üyesi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Pediatrik Üroloji Bilim Dalı İzmir Spina Bifida ile Yaşam ve Spina Bifida Derneği Av. Nurdan Anlı Spina Bifida Derneği Başkanı İzmir DÜZENLEME Yrd. Doç. Dr. Neşe ÖZKAYIN Spina Bifida Derneği Edirne Temsilciliği Trakya Üniv. Tıp Fak. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A. Dalı, Edirne Trakya Üniversitesi Rektörlüğü’nün Destekleriyle Yer: Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dekanlık A Salonu. Saat: 10:00-12:00

SPİNA BİFİDA DERNEĞİ EDİRNE TEMSİLCİLİĞİ AİLE EĞİTİM ve DAYANIŞMA TOPLANTISI 17 Nisan 2009, Cuma PROGRAM 14:00Spina Bifida ile Yaşamak ve Spina Bifida Derneği Çalışmaları KONUŞMACI: Av. Nurdan Anlı Spina Bifida Derneği Başkanı, İzmir 14:30-15:00 KAHVE ARASI 15:00-16:00 Hasta ve yakınlarıyla interaktif konuşma (Spina bifida ile ilgili öğretim üyelerinin katılımıyla) Yer: Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dekanlık A Salonu. Saat: 14:00-16:00

Trakya Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi- Havsa- (14 Mayıs 2009)

HASTA İZLEMİ On üç hastaya tekerlekli sandalye bağışı yapıldı On üç hastaya tekerlekli sandalye bağışı yapıldı Yirmi üç hasta izlemde Yirmi üç hasta izlemde Başvuru anında yatırılarak TAK eğitimi almakta Başvuru anında yatırılarak TAK eğitimi almakta Üç ay arayla pediatrik nefroloji plk kontrolünde Üç ay arayla pediatrik nefroloji plk kontrolünde Büyüme gelişme, Büyüme gelişme, Kan basıncı, Kan basıncı, İdrar yolu enfeksiyonu, İdrar yolu enfeksiyonu, Böbrek fonksiyonları yönünden takip edilmekte. Böbrek fonksiyonları yönünden takip edilmekte.

PLAN Konu ve temsilciliğimiz basın toplantıları ve TV programlarında tanıtılacak Konu ve temsilciliğimiz basın toplantıları ve TV programlarında tanıtılacak İnner Whell Grubu ile birlikte Trakya Bölgesi’nde eğitim toplantılarına devam edilecek İnner Whell Grubu ile birlikte Trakya Bölgesi’nde eğitim toplantılarına devam edilecek Bu hastalarla ilgilenen ekip organize edilerek Bu hastalarla ilgilenen ekip organize edilerek Bu hastaların aynı gün plk izlemi yapılması, Bu hastaların aynı gün plk izlemi yapılması, Belirli aralarla hasta ve ailelerine eğitim toplantıları düzenlenmesi sağlanacak Belirli aralarla hasta ve ailelerine eğitim toplantıları düzenlenmesi sağlanacak

TEŞEKKÜRLER…