ICT ODAKLI MELEK YATIRIMCI-GİRİŞİMCİ PLATFORMU 24.10.2013 İstanbul Kalkınma Ajansı 2012 yılı Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
"HEDEFLERİMİZRDEN BİRİ, ÜLKEMİZİ YABANCI YATIRIMLAR İÇİN BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRMEKTİR“ Uygulamaya koyduğumuz orta ve uzun vadeli programlar.
Advertisements

İSTANBUL FİNANS MERKEZİ HAZIRLAYAN MEHMET GÖKÇE. Global sermayenin akış yollarından birinin üzerine kurulan bir dağıtım merkezi olmak. Yatırımcıların.
İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
20. Yaşını kutlayan İnterpro 18.yılını kutlayan BThaber 7. yılındaki BThaber Platform etkinlikleri 3. kez Kamuda BT Yönetimi Platformu. Rakamlarla İnterpro.
BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ Halil İbrahim AKÇA DPT Müsteşar Yrd. 7 Eylül 2006.
Beden Hareketleriyle Kontrol Edilen Kinect Teknolojisinin Zihinsel Engelli Öğrenciler Açısından Eğitimde Kullanım Potansiyeli Figen DEMİREL UZUN Şeyma.
30 Ekim-2 Kasım 2014 ANTALYA, TÜRKIYE
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
T.C. ORMAN GENEL MÜDÜRLÜ Ğ Ü E Ğİ T İ M DA İ RES İ BAŞKANLI Ğ I “ULUSLARARASI VE BÖLGESEL KURULUŞLARLA İ L İ ŞK İ LER Eylül-Ekim 2010” Gülşen DURSUN Bilgisayar.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
11 13 Aralık 2011 YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRME KOORDİNASYON KURULU YAPISAL DEĞİŞİKLİK ÇALIŞMALARI.
11 11 Mayıs 2012 YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRME KOORDİNASYON KURULU (YOİKK) ÇALIŞMALARI.
AB Bilgi ve İletişim Teknolojileri Politika Destek Programı BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ POLİTİKA DESTEK PROGRAMI ( ) 2011 YILI İŞ PROGRAMI.
GENÇLİK PROGRAMI Eylem 1.3. Gençlik Demokrasi Projeleri
Türkiye Yazılım Sektörü Sorunları ve Çözüm Önerileri
İstanbul-25 Nisan 2008 “Hayata Artı” GENÇLİK PROGRAMI.
TÜRK İ YE’DE TE Ş V İ K VE DESTEKLER PROJE YÖNET İ M MERKEZ İ.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
SAN-TEZ Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşım Günü
1 KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ EYLEM PLANI (Yapılan Çalışmalar, Mevcut Durum ve Planlanan Çalışmalar) Ender ÇOLAK Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı.
Belediye Ortaklık Ağları Projesi TUSENET – Türk –İsveç Belediye Ortaklık Ağları / Turkish – Swedish Municipal Network.
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
BEBKA Teknik Destek (TD) BEBKA Doğrudan Faaliyet Desteği (DFD) GSB Gençlik Projelerini Destekleme Programı (GPDP) Fatih KENARLI Bursa İl MEM ARGE Personeli.
17 Şubat 2015 DENİZLİ SONUÇ RAPORU. TİMAKADEMİ 2023 Seminerleri dizisinin 2015 yılında başlayan Şehirler turu kapsamında altıncı seminer, 17 Şubat 2015.
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
AB Bilgi ve İletişim Teknolojileri Politika Destek Programı BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ POLİTİKA DESTEK PROGRAMI ( ) 2012 YILI İŞ PROGRAMI.
10. Yılında Bologna Süreci Uygulamaları 15 Haziran 2011 Galatasaray Üniversitesi.
TDMS TEK DÜZEN MUHASEBE SİSTEMİ Ali Gazi Hastane İşletmeciliği Uzmanı
İSMMMO İSTANBUL VALİLİĞİ AB PROJELERİ İŞBİRLİĞİ HAZİRAN 2009.
Bilimsel/Teknolojik Güç Siyasi Güç Ekonomik Güç AB’nin Hedefi:  İlki 1984 yılında başlamıştır.  Çerçeve Programları, diğer birçok topluluk programı gibi.
TRAFİK SORUNU Çözüm.
Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi Paul Weide Ekip Lideri.
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
e-MarEdu Nedir? Mihenk Taşları İlkeler Misyon ve Vizyon İstatistikler Çözüm Ortakları Önemsediklerimiz İletişim Bilgileri Servisler Uygulamalar.
İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos – 4 Eylül 2015.
“Ideal” eÖğrenme Ortamı… Ulaşmak için Neler yapılabilir?
AB MALİ İŞBİRLİĞİ ULAŞTIRMA OPERASYONEL PROGRAMI
Hızlandırma Programı ‘Fikirden Girişime En Hızlı Yol’
Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti
Proje, İstanbul Kalkınma Ajansı (ISTKA)’nın Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Bilgi Odaklı Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı çerçevesinde desteklenmektedir.
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Kamu Bilişim Platformu - 17
Türkiye’de Sağlik Hizmetlerinin FinansmanI ‘SağlIk hizmetlerinin finansman modelleri, sosyal sağlIk sigortasInIn önemi 25 Ekim 2015, Hacettepe Üniversitesi.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
TC SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
İllerde Hangi Verimlilik Projeleri Uygulanabilir? Dr. Yücel Özkara Sanayi ve Teknoloji Uzmanı, Verimlilik Genel Müdürlüğü 2016 Yılı Verimlilik Projeleri.
BAKANLIK UYGULAMALARI VE MEVZUAT
Türkiye Kadın Girişimci Dernekleri Platformu. Biz kimiz?  KAGİDER 2012 yılında Antalya’da Türkiye’nin farklı bölge ve illerindeki kadın girişimci derneklerinin.
ÇALIŞTAY Türkiye'de Sayısal Okuryazarlığın Artırılması ve Sonuçları Aydın Kolat CeBİT Sinerji.
BEP GELİŞTİRME BİRİMİ Aralık 2005-Ankara. BEP Geliştirme Birimi Başkan Aile Sınıf Öğretmeni Gezerek Özel Eğitim Görevi Verilen Öğretmen Özel Eğitim.
RİSKLİ YENİDOĞAN BEBEKLERDE HEMŞİRELİK BAKIMI VE GÜVENLİ TABURCULUK
T. C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI BÖLGESEL GELİŞME VE YAPISAL UYUM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Aralık 2010, Diyarbakır.
T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti VERİMLİLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN.
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Türkiye’de Teşvik Sistemleri.
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
İnovatif Çözümlere Doğru
“Yeni Hayat”ınızı Tasarlayın!”
10. Yılında Bologna Süreci Uygulamaları
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
T.C. Yükseköğretim Kurulu
UZMAN VE DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU
DESTEK VE TEŞVİK PROGRAMLARI
Bakanlıklar ve Bakanlıklara Bağlı Kurum ve Kuruluşlar;   Adalet Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlikler Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı.
Sunum transkripti:

ICT ODAKLI MELEK YATIRIMCI-GİRİŞİMCİ PLATFORMU İstanbul Kalkınma Ajansı 2012 yılı Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği İstanbul Kalkınma Ajansı ve/veya T.C. Kalkınma Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamakta olup, içerik ile ilgili tek sorumluluk Endeavor’a aittir.

PROGRAM Yuvarlak Masa Toplantısı & Arama Konferansı 16:00-16:10Açılış & Hoş geldiniz: İSTKA & Endeavor Türkiye 16:10-16:15Yuvarlak Masa Konu Uzmanlarının Takdimi - Çevre ve Güvenlik - Turizm ve Eğlence - Eğitim ve Gençlik 16:15-16:25Eş Güdümlü Yuvarlak Masa SWOT Analizleri 16:25-17:15Eş Güdümlü Yuvarlak Masa Beyin Fırtınası Seansları 17:15-17:30Sunum Hazırlıkları İçin Mola 17:30-18:15Konu Bazlı SWOT Özetleri ve Çözüm Önerileri (15’er dk) 18:15-18:30Özet ve Kapanış

KATILIMCILAR Pozisyonİsim / Kurum Çeşitlilik ve Dahiliyet Konu UzmanıTolga Gemicioğlu / İdeistanbul Çevre ve Güvenlik Konu Uzmanı & Seans Yöneticisiİlter Oktay / Besistem Eğitim ve Gençlik Konu Uzmanı & Seans YöneticisiDr. Alper Dinçer / ERG Eğitim ve Gençlik Konu UzmanıHatice Tuğsavul / Bahçeşehir Üniv. Eğitim ve Gençlik Konu Uzmanıİbrahim Üğdül / Akampüs Turizm ve Eğlence Konu Uzmanı & Seans YöneticisiBulut Bağcı / Genç Turizmciler Der. Girişimci EkibiAkbank Düşünce Kulübü Girişimci EkibiE-Tohum Girişimci EkibiGirişim Fabrikası Girişimci EkibiInventram

BİZ KİMİZ ? PROJE SAHİBİ PROJE ORTAĞI

NEDEN ? BIT sektöründe faaliyet gösteren erken, başlangıç ve hızlanma aşamasındaki girişimcilerin finansman (akıllı sermaye) ve mentorluk kaynaklarına erişim kolaylığı sağlanması. Bireysel Katılım Yatırımcılarının sayı, bilgi ve deneyimlerinin artırılması.

HEDEFLERİMİZ Girişimci-Yatırımcı Web Portalı Türkiye’ye özgü “Melek Yatırımcı” eğitimi içeriği Melek yatırımcı eğitmenleri Gelecek girişim alanlarının belirlenmesi 30 yeni Melek yatırımcı

PROJE SÜRECİ Arama Konferansı 1 Eğitmen Eğitimi 2 Melek Yatırımcı Eğitimleri 3 Girişimci Yatırımcı Buluşması 4 İyiYatırım Zirvesi 5

ARAMA KONFERANSI İstanbul’un kalkınma ihtiyaçlarını ele almak ve bu sorunların teknoloji bazlı potansiyel çözümlerini tartışmak üzere yapılmaktadır. Konularımız; Çevre ve Güvenlik Turizm ve Eğlence Eğitim ve Gençlik Her konunun potansiyel çözümü “Çeşitlilik ve Dahiliyet” ekseninde ele alınacaktır.

YUVARLAK MASA SWOT Analizi Brainstorming Seansı AMAÇ: İstanbul’un Global Arenada İtibarını Artırmak ARAÇ: Teknoloji

ÇEVRE VE GÜVENLİK Verimlilik ve Duyarlılık

ÇEVRE VE GÜVENLİK DÜNYADAN ÖRNEKLER Sektör: Araç Paylaşımı Zimride - / Local Motion Sektör: Trafik Yönetimi Smart Signal Technologies

ÇEVRE VE GÜVENLİK DÜNYADAN ÖRNEKLER Sektör: Data Güvenliği Platformu Axcient / Sektör: Enerji/Yazılım Hara / Sektör: Video İzleme Sistemleri - Videonetics / Sektör: Güvenlik/Yazılım Public Engines

EĞİTİM VE GENÇLİK Dahiliyet ve Rekabet Gücü

EĞİTİM VE GENÇLİK Sektör:Eğitim Codeacademy Sektör: Eğitim Edmodo / Coursera /

EĞİTİM VE GENÇLİK Sektör: Spor - Bike Sharing Velib / Sektör:Eğitim Open English /

TURİZM VE EĞLENCE Dahiliyet, Kalite ve Çeşitlilik

TURİZM VE EĞLENCE Yplan / Zerply / Sektör: Eğlence

TURİZM VE EĞLENCE Sektör: Turizm/Eğlence Sidetour / Sektör: Eğlence/Sinema Dealflicks / Sektör: Turizm/Yazılım CloudArena /