1_Açılış. 2-Tutanak. 3-Okul kıyafetleri,temizlik,tertip düzen. 4-Öğrencilerin çantalarında yedek kıyafet bulundurma. 5-İkinci kitapların evlerde olması.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
………………. İLKÖĞRETİM OKULU
Advertisements

EVİMİ VE AİLEMİ SEVİYORUM
İLKÖĞRETİME BAŞLARKEN ÇOCUĞUMUZA NASIL YARDIM EDEBİLİRİZ?
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ VE OKUL YÖNETİMİ Ders Notları Eser ÇEKER (M.Sc.)
OKUL-AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN ÖNEMİ
TEMEL İZCİLİK BİLGİLERİ
8/B SINIFI VELİ TOPLANTISI
SOSYAL BİLGİLER 5 ÜNİTE NO:1 HAKLARIMI ÖĞRENİYORUM
EĞİTİMDE YENİ YAKLAŞIMLAR VE KÖY ENSTİTÜLERİ ÖRNEĞİNDE TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİ VE 21. YÜZYIL BECERİLERİ.
6 Sınıf Düzen Kuşağı.
4. SINIF II. ÜNİTE: TEMİZ OLALIM
Kültür.
Avcılar Mehmetçik İlkokulu
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
ATATÜRK ve İLKELERİ Cumhuriyetçilik:
TANIŞMA TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ
ÇAĞDAŞ ÖĞRETMEN PROFİLİ
KONU:okul öncesi eğitim
Uzm.Psk.Dan.Sinem TARHAN
Değerli Velilerim HOŞ GELDİNİZ….
Sınıf etkinliklerine katılım ve görev paylaşımı
SINIF KURALLARIMIZ.
İ LKELER İ M İ Z Ö ğ rencilerin ilgi, ihtiyaç ve yeteneklerinin birbirinden tamamen farklı oldu ğ unun bilincindeyiz ve ö ğ rencilerimizden aynı başarıyı.
PROGRAM GELİŞTİRME ve PROGRAM GELİŞTİRME SÜRECİ
NELER YAPMALIYIZ ?.
BU 2 RESİMDEN HANGİSİ OLMAK İSTERDİNİZ??? ÖĞRETMENLERİM VE ARKADAŞLARIM ARASINDA OKULDA ÖĞRETMENLERİM VE ARKADAŞLARIM ARASINDA EN ÇOK SEVİLEN ÖĞRENCİ.
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN İLKELERİ
HOŞ GELDİNİZ!.
OYUN ÖRNEKLERİ NAZAN ÜNAL.
Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 14 Aralık 2009 Pazartesi Aşağıda modellenen.
Okul KurallarI.
Mitat Zorlu 1 Adı : ………………………………………… Soyadı : …………………..…………………. çarşamba 6’nın 8 fazlası kaçtır? ………………………… 3’ün 5 fazlası kaçtır? …………………………
Bir Başkadır Benim Memleketim
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
DÜNYANIN HER TARAFINDA ÖĞRETMENLER,
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ÇUKUROVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
OKULUMUZA HOŞ GELDİNİZ
KARTAL BELEDİYESİ KREŞ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI SUNUMU
OKULLARDA ÖĞRENCİLERİN UYMASI GEREKEN KURALLAR
KENDİMİZE SAYGI HERŞEYDEN ÖNCE KENDİNİ SEV VE KENDİNE SAYGI DUY
EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 4/A SINIFI 1.DÖNEM 1. VELİ TOPLANTISI.
Tekirda ğ - Kapaklı Anadolu Lisesi. Kişilerin belli bir e ğ itimle edindikleri ve hayatlarını kazanmak için sürdürdükleri düzenli ve kurallı faaliyetler.
ETKİLİ ÖĞRETMENLİK VE SINIF YÖNETİMİ
Çevre Temizliği Sudenur TAŞTEKİN.
LALA İLKOKULU. Lala Köyünde ilkokul 1930 yılında açılmıştır.Bu okul şimdiki cami arası üzerindeki iki katlı ahşap bina olup 1950 yılına kadar hizmet görmüştür.
ÜZÜLMEZ ANAOKULU 2012.
Eğitim Sisteminde Öğretmenin Rolü
GÜNDEM: 1. Toplantının açılışı, oklama kağıdının imzalanması. 2. Birinci dönem çalışmalarının değerlendirilmesi. 3. Okuma – yazma öğreniminde sınıfın.
Okul Kuralları Niçin Var? √ İnsan sosyal bir varlıktır.Kalabalık gruplar içinde yaşar. √ Toplumda düzenin sağlanması için.
Genel Öğretim İlkeleri
SINIF KURALLARIMIZ.
LALA İLKOKULU. Lala Köyünde ilkokul 1930 yılında açılmıştır.Bu okul şimdiki cami arası üzerindeki iki katlı ahşap bina olup 1950 yılına kadar hizmet görmüştür.
BENİM BÜYÜK YUVAM.
KONU : GERİYE DOĞRU RİTMİK SAYMALAR KAZANIM :
Okula neden devam ediyorsunuz? “Eğitim görmek için.”… Okul bizi hayata hazırlamada laboratuvar görevi görür. Sorunlara uygun çözüm yolları geliştirmemize.
MİSYONUMUZ İNSANİ VE TOPLUMSAL DEĞERLERİ ÖZÜMSEMİŞ, ÖZ GÜVENİ YÜKSEK, SORUMLULUK SAHİBİ, SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE KATILAN, DONANIMLI ÖĞRENCİLER.
UNUTTUĞUM BİR ŞEY VAR MI? SUNUMU. Ders araç gereçlerinizi neye göre hazırlıyorsunuz?
DAHA AZ ÇÖP Hikmet SIRMA. ÇEVRE NE DEMEKTİR ? İnsanların ve diğer canlıların yaşamları boyunca ilişkilerini sürdürdükleri dış ortama çevre denir.
TÜRK MİLLÎ EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL AMAÇ VE İLKELERİ
HOŞ GELDİNİZ Direkli İlköğretim Kurumları. G ÜNDEM M ADDELERI Okul Müdürü Açılış Konuşması Öğretmenlerin Velilerle Tanışması Tutanak yazman seçimleri.
Okul Öncesi Eğitim Dr. Burcu Çabuk.
GENÇLERDE UYUM.
Hazırlayan :Muzaffer ALTINDAL 1/B SINIFI
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
1. SINIF VELİSİ OLMAK.
HAZIRLAYAN: CANAN MAÇAN BALİBEY İLKÖĞRETİM OKULU
Bireysel Çalışma Yöntemi
İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN AHLAK ALGILARI
GELİŞİM.
Sunum transkripti:

1_Açılış. 2-Tutanak. 3-Okul kıyafetleri,temizlik,tertip düzen. 4-Öğrencilerin çantalarında yedek kıyafet bulundurma. 5-İkinci kitapların evlerde olması. 6-Veli iletişim saatleri.17:00-19:30 7-Beslenme. 8-Sunu dosyaları(50’ lik). 9-Magazinlik (dosya). 10-Sayma çubuğu(100)ahşap çay karıştırıcı. 11-Etüt durumu. 12-Dilek temenniler.

 KONUŞULAN EKONULAR  1.ÖZ BAKIM:  1. Tuvalet ihtiyacını kendi başına giderebilme.  2. Pantolonunu ilikleyebilme.  3.Ayakkabı bağcığını bağlayabilme.  4. Yemeğini üzerine akıtmadan yiyebilme.

 1. Dolabını düzenli tutabilme.  2. Okul araçlarını dağıtmadan çantasına koyabilme.  3. Kalemlerini kalem kutusunda muhafaza etmeli, onlara sahip çıkmalı.  4. Okul ders araç ve gereçlerine zarar vermemeli.

 1. Parmak kaldırarak konuşmalı.  2. Başkasının sözünü kesmemeli.  3. Bol bol konuşturmalı. (günlük olaylar v.s)  4. Arkadaşları ile kurallara uygun oynamalı.  5. Yere çöp atmamalı.

 1. Kalemi kurallara uygun tutmalı, içe doğru tutmamalı.  2. El yazının ön hazırlığı olan çizgi çalışmalarını yapabilmeli.  3. Harfleri yazılış kurallarını göre yazabilmeli.  4. Harfleri “Güzel yazı defteri” nde iki çizgi arasına koyabilmeli.  5. Birer birer ritmik sayma yapabilmeli.  6. Sesli harfleri tanıyabilir.  7. 10’a kadar rakamların yazılışı verilebilir.  8. Renkleri tanımalı.

Yurdunu, ulusunu, insanı, doğayı, çalışmayı seven; laik- demokratik, Cumhuriyete, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kişiler yetiştirmek. Çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarıp geliştirmek; onları bir üst öğrenime, yaşama hazırlayan eğitim kurumu olduğumuzu sergileyip kanıtlamaktır. Eğitim-öğretimde ilgi, sevgi, güven ve başarı ile bilimin yol göstericiliğinde en önde olmak istiyoruz. Tüm çalışmalarımızla vizyonumuzu gerçekleştirmeye, mükemmelliği yakalamaya hazırız.

Çocuklarımızı, gençlerimizi, kültür ve eğitim yoluyla, insanın değerini bilen, bu değerleri koruyup, yaşama geçiren, yaşadığı topluma, Dünya insanlarına hizmeti ilke edinen, sürekli öğrenme, uygulayıp üretme anlayışına sahip bireyler olarak geleceğe hazırlamaktır. “Mutlu yaşamak, insanlığa yararlı olmak, iyi eğitim almakla mümkündür.”