PARA KAZANMAK SADECE DÜŞÜNMEK, ÇALIŞMAK VE HIRSLA OLMAZ. İŞTE BUNA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK… PPS: Cem Yurtsev Hikayeyi paylaşan : Sevil Bayer BU SUNU SANALDUNYA.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AMAN BU OYUN HİÇ BİTMESİN... Berber, sokakta oynayan çocuklardan birini çağırdı ve o gelince cebinden biri beş milyonluk, öteki beşyüzbinlik iki banknot.
Advertisements

2012
ANKARA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Nesrin Sipahi
SEVGİ ÖZMEN QATAR - DOHA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Sevgi Özmen
Tutumluluk ve Yatırım.
GELİRLERİM Gelir Kaynağım Gelirlerimi ne Zaman ve Hangi Yoldan Alıyorum?
MEVLÂNÂ MÜZESİ - KONYA BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
BIR ADA GÜNLÜĞÜ Cem Yurtsev
Bir uçak düşmek üzereydi. Uçakta beş yolcu, ama dört paraşüt vardı….
“ Hayatın Ortağı Olmak …” ''günümüz ergenleri” ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacaktır. Günümüzün ''ergen dünyası'' nı, bu dünyada geçerli.
EWAN 22 YAŞINA O YIL BASMIŞTI, KENDİNDEN EMİN, ZEKİ VE ÇEKİCİ BİR GENÇ ADAM OLMANIN GURURUNU TAŞIYORDU. EWAN 22 YAŞINA O YIL BASMIŞTI, KENDİNDEN EMİN,
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
SORUNLARIM VE ÇÖZÜMLERİM
Adam ve hayattaki tek arkadası olan köpeği
POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.
Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
ÜÇ İHTİYAR MİSAFİR ÖYKÜSÜ
BİR BABANIN ENGELLİ OĞLUNA MEKTUBU
AH,ŞU BASIT HAYAT! AH,ŞU BASIT HAYAT! -- ANONIM -- ANONIM.
Ses Bilgisi.
Boya sandığına saklı düşler
Rüyamda yaratıcı ile bir konuşma geçti aramızda
OSMANİYE ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ
HABERLER. Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın.
PARA KAZANMAK SADECE DÜŞÜNMEK, ÇALIŞMAK VE HIRSLA OLMAZ. İŞTE BUNA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK…
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
3 – KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR
ALTINOLUK KAZ DAĞLARININ KIYISINDAKİ CENNET
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Mariah Carey – I don’t wanna cry BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
TEŞEKKÜR EDERİM Cem Yurtsev
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik:
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Şarkı : Pulp Fiction BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem.
BİR ZAMANLAR 3 KÜLTÜRÜN DOSTÇA BİR ARADA YAŞADIĞI BAŞKA BİR İSTANBUL SEMTİ Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi, sununun boyutunu büyütmemek için düşürülmüştür.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Europe
SARP SINIR KAPISI ARTVİN
DOĞAL MUCİZELER 4 PPS: Cem Yurtsev Music : Grease BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
SORUNLARIM VE ÇÖZÜMLERİM
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
DOĞAL MUCİZELER 8 PPS: Cem Yurtsev Music : Modern Talking BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
HESAP KAVRAMI İşleyİŞ ve kurallar A. Vecdi CAN.
AKTİF HESAPLARPASİF HESAPLAR Duran VarlıkDönen VarlıkUVYKKVYK 220 ALICILAR120 ALICILAR400 BANKA KREDİLERİ300 BANKA KREDİLERİ 221 ALACAK SENETLERİ121 ALACAK.
Birlikte Düşünelim Hayatta gerçekleştirmek istediklerinize yardımcı olabilir miyiz? ‘‘Eğer hayatınızı değiştirmek istiyorsanız, düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz.”
Ticari Kararlarda Piyasa Emisyonu ve Kredi-Risk Yönetiminin Önemi
Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Üye Sicil Müdürlüğü olarak, Ülkemizde ilkleri yapan İZMİR TİCARET ODASI’ nın, kendi görev alanında ilkleri yapan Müdürlüğü olmaya devam ediyoruz…
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
AKTİF HESAPLARPASİF HESAPLAR Duran VarlıkDönen VarlıkUVYKKVYK 220 ALICILAR120 ALICILAR400 BANKA KREDİLERİ300 BANKA KREDİLERİ 221 ALACAK SENETLERİ121 ALACAK.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik: Queen Müziğin sesini açmanızı tavsiye ederim. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Cher - Believe
Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Şarkı : Bahar BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
Çocuklar gibi sevindi kadıncağız. (durum zarfı) Nermin gibi güzel bir kızım var benim de. (sıfatın zarfı) Küçük kızım dün hasta gibiydi. (yüklem) Senin.
GENEL MUHASEBE ıı YRD. DOÇ. DR. SERHAN GÜRKAN Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik :Elissa BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
ALACAKLAR-BORÇLAR ALACAKLAR Ticari alacaklar: Bir mal satışı,hizmet yapılması yada borç verilmesi karşılığı ortaya çıkan bedeli isteme hakkına alacak.
BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet- Ajans Press.
UYARI : Sunuda görmekten gerçekten üzüntü duyacağınız fotoğraflar da var. Kendinizi iyi hissetmeyecekseniz izlemeyin lütfen… Fotoğraflar : Reuters ve.
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
YRD.DOÇ.DR(YMM-BD-DU) E.YASEMİN YEGİNBOY
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
ÜÇ ÖĞÜT M.Fatih Derleyen ve slayt tasarım:.
POSITANO - İTALYA PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano
GÖKYÜZÜNDEN DÜNYAMIZ ! DÜNYAYA HİÇ BU GÖZLE BAKTINIZ MI ? Cem Yurtsev
Ticari Alacaklar.
GÖKYÜZÜNDEN DÜNYAMIZ ! DÜNYAYA HİÇ BU GÖZLE BAKTINIZ MI ? Cem Yurtsev
GÖKYÜZÜNDEN DÜNYAMIZ ! DÜNYAYA HİÇ BU GÖZLE BAKTINIZ MI ? Cem Yurtsev
Sunum transkripti:

PARA KAZANMAK SADECE DÜŞÜNMEK, ÇALIŞMAK VE HIRSLA OLMAZ. İŞTE BUNA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK… PPS: Cem Yurtsev Hikayeyi paylaşan : Sevil Bayer BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ

New York'ta bir bankanın önünde duran son model Rolls Royce otomobilden inen adam, hızlı adımlarla bankaya girdi.

Önüne çıkan ilk görevliye, bireysel kredi için başvuruda bulunmak istediğini söyledi.

Görevli onu, müşteri temsilcisine götürdü. Adam, çok acele bir iş için Avrupa’ya gitmek zorunda olduğunu ve bu nedenle bir hafta vadeli beş bin dolar krediye gereksinim duyduğunu söyledi. Müşteri temsilcisi kısa bir araştırma yaptıktan sonra döndü. Ticari ve mali sicilinizi inceledik. Bu krediyi almanız için bir engeliniz yok dedi ve ekledi: - Fakat bir konuyu belirtmeliyiz. Bizim Bankamızla daha önce hiç çalışmamışsınız. Banka olarak sizi resmen tanımıyoruz. Bu nedenle, söz konusu krediyi verebilmemiz için karşılığında sizden bir teminat almak zorundayız.

Adam cebinden Rolls Royce’un anahtarını çıkardı, bankanın müşteri temsilcisine uzattı: “çok acelem var, uçağa yetişecegim.” dedi. Kapıdaki Rolls Royce'umu teminat olarak alabilirsiniz.

Kredi işlemleri çok hızlı bir biçimde tamamlandı. Banka Rolls Royce otomobili bankanın garajına çekti, adama da beş bin dolar krediyi verdiler.

Müşteri temsilcisi, kişisel merakını gidermek için bir hafta boyunca özel bir araştırma yaptı ve bankalarının bu yeni müşterisinin çok büyük bir işadamı ve çok büyük bir servet sahibi olduğunu öğrendi. Bir hafta sonra adam yeniden gelip, borcunun ana parası beş bin dolarla, bir haftalık faizi dokuz buçuk doları ödedikten sonra, müşteri temsilcisi bir türlü yenemediği merakının dürtüsüyle sordu: " Çok büyük bir işadamı ve çok büyük bir servetin sahibi olduğunuzu öğrendim dedi yalnızca kişisel merakımdan soruyorum. Lütfen söyler misiniz, sizin için çok küçük bir miktar olan beşbin dolarlık krediye neden gereksinim duydunuz "

Adam hafifçe gülümsedi: - Siz de bana lütfen söyler misiniz dedi. Böyle lüks bir otomobili, NewYork’ ta hangi kapalı garaja, bir hafta boyunca dokuz buçuk dolara bırakabilirsiniz?

PARA KAZANMAK SADECE DÜŞÜNMEK, ÇALIŞMAK VE HIRSLA OLMAZ. ZEKA DA GEREKTİRİR… PPS: Cem Yurtsev Hikayeyi paylaşan : Sevil Bayer BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ