Liquor Store Database Design Kafkas DUMAN. İş Kuralları  Tekel bayiinde yanlızca sigara çeşitleri, içecek satışı yapılmaktadır.  Bayiideki ürünler kayıtlı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MILLENIUM MARKETING DEMO
Advertisements

Tur Programının Kaydı.
Otomatik Gönderi Programı Temel Öğeler. Otomatik Gönderi Programı •Automatic Delivery Rewards, ya da ADR, Müsterilerin ve Distribütörlerin kaydolup ürünleri.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Sipariş Takip Programı
Firma Tanıtım Sunumu.
YIL SONU YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER ve HATIRLATMALAR
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.
Restaurant Yönetim Sistemi
MILLENIUM MARKETING SUNUMU
Aynı Anda 3 ayrı satış fişi. Bir Müşteri işlemini yarım bırakıp başka bir müşteriye satış yapabilme 40 Ayrı Masa Hesabı -Tüm ürünleri masalara 2. satış.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
İçerik e-Fatura Hakkında e-Arşiv Nedir? e-Arşiv’in Sunduğu Avantajlar
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
Ödeme talep formu hazırlanırken dikkat edilecek hususlar. Yatırımcı (Çiftçinin) Adı Soyadı Bu belgenin tarihi fatura ve uygulama sözleşmesindeki tarihten.
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
HARCAMA YÖNETİM SİSTEMİ Süleyman Demirel Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Isparta, 2012.
Normalizasyon Bütünlük Kısıtları. (integrity constraints) Veritabanında yer alacak değerleri sınırlar. Nesne bütünlüğü: Her nesne “unique” olarak ifade.
TAŞINIRLARIN KAYDI.
TAŞINIRLARIN GİRİŞ İŞLEMLERİ Akış Şeması
ÖDEME EMRİ UYGULAMASI İbrahim ARSLAN
Muhasebede Kullanılan
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
Bilişim sistemlerinin türleri
Kobitsa Grup Ortak Satın Alma Faaliyetleri 1 Copyright © Kobitsa Grup| Tüm Hakları Saklıdır.
4. Hafta Laboratuar Çalışması. ÖĞRENCİ Öğrenci No Adı Soyadı Yaşı D. Tarihi DERS Ders Kodu Ders Adı Kredisi İçeriği Örnek-1: Örnek-2:
Veritabanı Yönetim Sistemleri
İLK İNCELEME Açıklamaya ONAY verilmezse işleme devam edilemez!!!
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
E-Fatura.
GENEL MUHASEBE ıı Yrd. Doç. Dr. Serhan Gürkan
ALISVERiS YAPARKEN NELERE DiKKAT EDERSiNiZ ?
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
ŞİFRE ALIMI BAYİLİK FORMU ALIMI ÜRÜN FORMU ALIMI.
KİTAP SATICISI Samet METE İŞ KURALLARI Kitap kaydı oluşturulmalıdır. Her kitabın adı, ISBN kodu, yazarı, türü, yayınevi, basım tarihi, baskı.
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI VERİ TABANI VE YÖNETİMİ Özkan YAMAN Veri Tabanı saatçi takip örneği.
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ Mehmet Naci DEMİRÇİ VERİTABANI.
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ İsa DURDU VERİTABANI YÖNETİMİ (İlişkisel.
TEMİZLİK FİRMASI VERİTABANI ALT YAPISI OLUŞTURMA ALİ İHSAN ÖZ
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
İŞ KURALLARI  Çalışanların sisteme kayıtlı olması gerekmektedir.  Her bir çalışan sisteme kullanıcı adi ve şifresi ile login olarak girmelidir.  Satışı.
Bilgi Teknolojilerindeki Gelişmelerin Muhasebe ve Denetime Etkileri
 1 T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ Emin YALÇIN VERİTABANI YÖNETİMİ.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
Garanti Bankası’nın Paramatiklerinden, Banka Kartınız Olmadan Ödeme Yapabilirsiniz. Bu İşlemi Yaparken Herhangi Bir Ücret Ödemezsiniz, Besaş’ın Hesap.
Veri Tabanı Ve Yönetimi Vize Ödevi
VERİTABANI SİSTEMLERİ Prof. Dr. Hasan Balık CEP TELEFON SATIŞI Veritabanı Tasarımı Levent ÖZÇELİK.
İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ
Firma kaydı oluşturulmalı. Depo kaydı oluşturulmalı. Ürün birim kaydı oluşturulmalı. Ürün ambalaj şekli kaydı oluşturulmalı. Ürün için bir tanıtıcı kayıt.
KİMLİĞİM NÜFUS CÜZDANI BİLGİLERİ SUNUMU
CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel BilgileriPersonel Bilgileri *. Müşteri BilgileriMüşteri Bilgileri *.
E-DEVLET ŞİFRESİ İLE EK ÖDEME BORDRO SORGULAMA YHGM EK ÖDEME BİLGİ SİSTEMİ.
Elektronik belge KILAVUZU
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İŞLETME DEFTERİ NAZAN PAT
TİTUBB - ÜTS GEÇİŞİ.
MAKRO İKTİSAT EKONOMİNİN ÖLÇÜLMESİ 1: HASILANIN ÖLÇÜLMESİ
İŞLETME BÜTÇELERİ Bu sunudaki değerler “file:///C:/Users/kullanici/Documents/%C4%B0%C5%9Fletme%20B%C3%BCt%C3%A7eleri%20(Do%C3%A7.%20Dr.%20R.%20%C4%B0.%20G%C3%B6kbulut).pdf”
TESLİM ALMA (TESELLÜM)
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
Otomatik Gönderi Programı
Öğretim Görevlisi Alper Talha Karadeniz Veri Tabanı 1
SAĞLIK SEN İOS ve ANDROİD UYGULAMALARI
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI DERSİ MUHASEBE MODÜLÜ UYGULAMA 2
Sunum transkripti:

Liquor Store Database Design Kafkas DUMAN

İş Kuralları  Tekel bayiinde yanlızca sigara çeşitleri, içecek satışı yapılmaktadır.  Bayiideki ürünler kayıtlı tedarikçilerden alınır.  Her tedarikçinin firma ismi, firma telefon numarası, adresi, vergi numarası, adresi bulunur  Satın alınan ürünler için ürün kaydı ve gelen fatura kaydı yapılır.  Her bir ürün için, ürün adı, alış fiyatı, hacmi-adeti ve fatura numarası (Tedarikçiden alınan fatura) kaydı yapılır.  Satılan her parti için programdan fiş alınır. Fiş, ürün adı, sistem tarihi, ürün fiyatı, vergilendirilmiş satış fiyatı ve ödeme şekli bilgilerini içerir.  Programda her bir çalışan için ayrıca kayıt tutulur. Çalışanların Tc kimlik, isim, yaş, telefon, numarası, adres, çalışma saati ve maaş bilgisi sistem üzerine kayıt edilir.

Enhanced E-R Model

Logic Database Diagrams

Attributes Supplier TableGood Table Order TableReceipt Table

Liquor TableTobbaco Table Employee