Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

+. + Tarihçe Türkiye finans sektörünün iki güçlü ve köklü kurumu olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Koçbank A.Ş.'nin güçlerini, tecrübelerini ve kaynaklarını.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "+. + Tarihçe Türkiye finans sektörünün iki güçlü ve köklü kurumu olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Koçbank A.Ş.'nin güçlerini, tecrübelerini ve kaynaklarını."— Sunum transkripti:

1

2 +

3 Tarihçe Türkiye finans sektörünün iki güçlü ve köklü kurumu olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Koçbank A.Ş.'nin güçlerini, tecrübelerini ve kaynaklarını bir araya getirerek daha iyisini sunmak için yarattığı birliktelikle yeni oluşumunu 2006 yılında tamamlayan Yapı Kredi, bugün her iki kurumun tarihini ve ortak değerlerini içeren bir finans devi haline gelmiştir.

4 Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç
Ceo Faik Açıkalın

5 Ortaklık Yapısı Ünvanı Oran(%) Koç Finansal Hizmetler A.Ş. 40,9
UniCredit Grubu ,9 Diğer Ortaklar ,2

6 Vizyon; Finans sektörünün tartışmasız lideri olmak.
Misyon; Uzun vadeli sürdürülebilir büyüme elde etmek, tüm menfaat sahipleri için değer yaratmak, müşterilerin ve çalışanların ilk tercihi olmak.

7 Ürünleri Krediler – Kredi Kartları Yatırım Ürünleri
Ödemeler ve Hizmetler Fatura Ödemeleri Kira Ödemeleri Taksitli Eğitim Sistemi Üniversite Ödemeleri Düzenli Harçlık Düzenli Ödemeler Bağışlar Seyahat Çeki Tahsilatı Mevduat Ürünleri Altın Günleri e-Mevduat Fonlu Mevduat Vadeli Mevduat 5D Mevduat Esnek Vadeli Mevduat Vadesiz Mevduat Altın Mevduatı Mevduat Sigortası Sigorta ve Emeklilik Bireysel Emeklilik Çocuğum Okusun Eğitim Güvencesi Yaşam Riskleri Sigortası Araç Sigortaları Ev Sigortası Sağlık Sigortası Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) Bireysel Kaza Sigortaları Gelir Güvencesi Sigortası Kredi Kartı Ödeme Güvencesi İşimin / KOBİ İşimin Paket Poliçeleri İdeal Hayat Sigortası Kredili Hayat Sigortası Kredi Ödeme Güvencesi Sigortası Kobi Hayat Sigortası Paketler Meşe Paketi Ardıç Paketi Çınar Paketi Sınırsız Bankacılık

8 Rakipleri

9 Sosyal sorumluluk projojeleri; Vadaa’lar çocuklarla buluşmaya hazır!
Yapı Kredi ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı iş birliğiyle Vadaa oyuncakları çocukları bekliyor. D&R'dan satın alacağınız Vadaa oyuncaklarından elde edilen tüm gelir TEGV’e gidiyor.

10 Yapı Kredi Bankacılıkta Engelleri Kaldırmaya Devam Ediyor!
Engellilere yönelik bankacılık hizmetlerinin Türkiye’de ilk örneklerini sergileyen ve bu anlamda birçok ödüle layık görülen Yapı Kredi, ses getirecek yeni uygulamalara imza atmaya hazırlanıyor. Engelsiz Bankacılık Programı kapsamında çağrı merkezinin kapılarını “Home Agent” uygulaması ile engellilere de açan Yapı Kredi, finans alanında kendini geliştirmek isteyen işitme engelliler için ise eğitimlerine işaret dilini ekledi.

11 Çatalhöyük Kazıları Yapı Kredi, Anadolu’da neolitik çağın (Cilalı Taş Devri) ilk ve en önemli arkeolojik buluntularından biri kabul edilen Çatalhöyük arkeolojik kazılarına, 1997 yılından bu yana ana sponsor olarak destek vermektedir.

12 Aldığı Ödüller 13. Altın Örümcek Ödülleri(2015)
- Bankacılık ve Finans Kategorisinde En İyi Web Sitesi (Birinci) International Business Awards(2015) Yapı Kredi Mobil Bankacılık Uygulaması  Altın Stevie Kazananı (Apps-Business/Banking kategorisi) Türkiye'nin İlk Apple Watch Uygulaması(2015) Yapı Kredi Apple Watch uygulaması App Store'a girer girmez "Featured App" olarak seçildi.

13 Visa Europe Best Ödülleri(2015)
World Alışveriş Asistanı İnovasyon Kategorisi Birinciliği Interactive Media Awards(2015) Yapikredi.com.tr - Üstün Başarı Ödülü Global Finance(2014) Mobil Şube’de Avrupa'nın En İyisi Engelsiz Bilişim Ödülleri(2013) Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu - Engelsiz Özel Sektör Ödülü TC Cumhurbaşkanlığı Ödülü(2012) “Eğitim Her Engeli Aşar“ Konuşmak Elimizde(2012) İşitme Engelliler Federasyonu - İşitme Engelliler için Türkiye'nin İlkleri

14 Dinlediğiniz için teşekkür ederiz. 
Doğukan Şimşekler Kadir Sarıtiken


"+. + Tarihçe Türkiye finans sektörünün iki güçlü ve köklü kurumu olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Koçbank A.Ş.'nin güçlerini, tecrübelerini ve kaynaklarını." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları