Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 İnternet haftasının amacı,  İnternet haftasının etkinlikleri,  İnternet haftası ile ilgili şiir/yazı,  İnternet haftası ile ilgili karikatür ve.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " İnternet haftasının amacı,  İnternet haftasının etkinlikleri,  İnternet haftası ile ilgili şiir/yazı,  İnternet haftası ile ilgili karikatür ve."— Sunum transkripti:

1

2

3  İnternet haftasının amacı,  İnternet haftasının etkinlikleri,  İnternet haftası ile ilgili şiir/yazı,  İnternet haftası ile ilgili karikatür ve açıklaması,  Kaynakça.

4  İnsanların ekonomik, teknik ve toplumsal alanlardaki iletişiminde kullandığı ve bilimin temeli olan bilginin özellikle elektronik araçlar kanalıyla, düzenli ve akılcı bir şekilde işlenmesi bilimine bilişim adı verilir.

5  Bilişim STK Platformu İnternetin Türkiye'ye gelişinin yıl dönümünde Türkiye İnternetini büyütmek, yeni projeler başlatmak, İnterneti geniş kitlelere tanıtmak, yaymak, toplumun gündemine İnterneti yerleştirmek ve Türkiye İnternetine ivme verecek etkinliklerin yapılması amacıyla 6-21 Nisan'ı İnternet Haftası olarak ilan etmiştir.

6 Bilimsel düşünceye Eriştirir internet, Bilgi ve beceriyi Geliştirir internet. Sevgi ve paylaşmayı Benimsetir internet, Mutlu eder insanı Gülümsetir internet.

7  Günümüzde sürekli yeni bilgiler üretilmekte ve teknolojik gelişmeler hızla değişerek yayılmaktadır. Bilginin yayılmasında internetin önemi fazladır.

8  İnsanlar sevgisinden bahsederken bile (internet) kelimesini kullanıyorlar.

9  Günümüzde insanlar birbirlerine ulaşmak için interneti kullanırlar.

10  İnsanlar cehennemde bile internet istiyorlar.

11  İnsanlar artık derdini doktorlara gitmeyip, internetten anlatabiliyorlar.

12  E-mail sayesinde mektupları güvercinler bile internetten gönderiyorlar.

13  www.derszamani.net www.derszamani.net  www.tualimforum.com www.tualimforum.com  www.google.com www.google.com


" İnternet haftasının amacı,  İnternet haftasının etkinlikleri,  İnternet haftası ile ilgili şiir/yazı,  İnternet haftası ile ilgili karikatür ve." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları