Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İNTERNET HAFTASI [6-19 NİSAN 2015]

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İNTERNET HAFTASI [6-19 NİSAN 2015]"— Sunum transkripti:

1 İNTERNET HAFTASI [6-19 NİSAN 2015]
Aleyna ÇAKIR 5/İ 397

2 İÇİNDEKİLER İnternet haftası nedir? İnternet haftasının önemi
2015 yılında İzmir’de yapılan internet haftası etkinlikleri İnternet haftası şiiri İnternet haftası ile ilgili karikatür [Eğlenceli vakitler] Kaynakça Son

3 İNTERNET HAFTASI NEDİR?
İnternet haftasının amacı insanların interneti amacına uygun olarak bilinçli bir şekilde kullanmalarıdır. Günümüz; bilgi çağı, bilgi çağının en önemli bileşenleri de elbette bilişim teknolojileri, bunun da olmazsa olmazı internettir. Bu sanal deryada bilgiye ulaşmak çok kolaydır. Önemli olan doğru bilgiyi almak ve amacımız doğrultusunda kull anmaktır.

4 İNTERNET HAFTASI NEDİR?
Bilişim STK Platformu İnternetin Türkiye'ye gelişinin yıl dönümünde Türkiye İnternetini büyütmek, yeni projeler başlatmak, İnterneti geniş kitlelere tanıtmak, yaymak, toplumun gündemine İnterneti yerleştirmek ve Türkiye İnternetine ivme verecek etkinliklerin yapılması amacıyla 6-21 Nisan'ı İnternet Haftası olarak ilan etmiştir.

5 İNTERNET HAFTASI’NIN ÖNEMİ
İnternet Haftası toplumda internet kültürünü yaymak, internet bilincini yaratmak, interneti tanıtmak, büyütmek, yeni projeler başlatmak, sorunları ve çözüm yollarını tartışmak, kısaca interneti Türkiye gündemine yerleştirmeyi amaçlamaktadır.

6 2015 YILINDA İZMİR’DE YAPILAN İNTERNET HAFTASI ETKİNLİKLERİ
Türkiye İnovasyon Haftası 2015 İzmir Buluşması’nda inovasyon, teknoloji, tasarım, mobil gelecek, geleceğin kentleri, sıradışı kadınlar, televizyon dizileri, iş dünyasına yön verenler, markalaşma, kariyer konu başlıklarında çeşitli konferans, panel ve etkinlikler yer alacak.

7 İNTERNET Bilimsel düşünceye Eriştirir internet, Bilgi ve beceriyi Geliştirir internet. Sevgi ve paylaşmayı Benimsetir internet, Mutlu eder insanı Gülümsetir internet. Demokratik davranış Kazandırır internet, Evrensel değerlere Uzandırır internet. İsmail MALATYA

8 İNTERNET HAFTASI İLE İLGİLİ KARİKATÜRLER
İnternet gittikçe hayatımızı daha da çok etkiler.Sizce de yavaş internet çok sinir bozucu bir şey değil mi?

9 EĞLENCELİ VAKİTLER Yıllarca göz dalması sonra-
sında misafir geleceği söy- lenirken şimdiki teknoloji i- le mail gelecek olmuştur bu söz!

10 KAYNAKÇA http://internethaftasi.org.tr http://egitimedair.net

11 TEŞEKKÜR EDERİM!!!!!


"İNTERNET HAFTASI [6-19 NİSAN 2015]" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları