Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kapalı mekan ve açık hava reklam mecralarında yenilikçi ve vurucu çözümler sunar. Düşük enerji tüketimi ile ledden ortalama %80 oranında daha.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kapalı mekan ve açık hava reklam mecralarında yenilikçi ve vurucu çözümler sunar. Düşük enerji tüketimi ile ledden ortalama %80 oranında daha."— Sunum transkripti:

1

2

3

4

5

6

7 Kapalı mekan ve açık hava reklam mecralarında yenilikçi ve vurucu çözümler sunar. Düşük enerji tüketimi ile ledden ortalama %80 oranında daha verimli ve tasarrufludur. Dünyanın en ince homojen ve yumuşak ışık yayan ürünüdür. Esnek, kesilebilir ve kolay şekil alır. Poster, plaka, bant, kablo biçiminde uygulanır. Programlanır sese ve harekete duyarlı animasyonlar yapılır. UV katkılıdır. Düşük karbon salımı ile çevreye duyarlıdır. Gece ve sisli havalarda 8KM görüş mesafesi vardır. -30° +70° Dört mevsim hava koşullarına dayanıklıdır. 10.000 Saatten fazla çalışma ömrü vardır.

8


"Kapalı mekan ve açık hava reklam mecralarında yenilikçi ve vurucu çözümler sunar. Düşük enerji tüketimi ile ledden ortalama %80 oranında daha." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları