Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dr. Fatih BAŞARILI SATICI NASIL OLUR?  Sattığı ürüne inanacak, işin yapılışını, içeriğini, ürünü sevecek  Bulunduğu her ortamda.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dr. Fatih BAŞARILI SATICI NASIL OLUR?  Sattığı ürüne inanacak, işin yapılışını, içeriğini, ürünü sevecek  Bulunduğu her ortamda."— Sunum transkripti:

1 Dr. Fatih ANIL @dr_fatihanil

2 BAŞARILI SATICI NASIL OLUR?  Sattığı ürüne inanacak, işin yapılışını, içeriğini, ürünü sevecek  Bulunduğu her ortamda lafı ürüne veya markasına getirip ya alenen satacak yada bir randevu için girişimde bulunacak  Ne satarsa satsın içine eğlence karıştırabilecek.  Kendi kendini motive edebilecek.  Satamadığı zamanlarda bunun eksikliğini hissedecek.  Uykusunda satış yapacak, randevu takip edecek.  Müşteri datası oluşturup takip edecek  Mesai saatleri dışında da satış düşünecek satış yaşam biçimi olacak.  Her gerçekleşen satışın sonunda mutlu olacak.  Sattığınız ürüne duygu katın.  Ziyarete gelen müşteriyi tanıyın, ona göre hazırlık yapın.

3 PERAKENDE TÜKETİCİSİ KİM ?  Ürünü satıcıdan daha iyi tanıyan  Eskisi kadar çok zamanı olmayan  Eskisinden daha çok ürün arzına muhatap olan  Sürekli olarak benzer ürünlerle karşılaşan  Sadakatsiz  Alışveriş yapmaktan sıkılan  Kalite ve bolluğa alıştırılmış  Dünyanın her yerinde taleplerinin aynı biçimde karşılanması beklentisinde

4 Dr. Fatih ANIL @dr_fatihanil


"Dr. Fatih BAŞARILI SATICI NASIL OLUR?  Sattığı ürüne inanacak, işin yapılışını, içeriğini, ürünü sevecek  Bulunduğu her ortamda." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları