Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Total Video Converter Nedir ? Total Video Converter, video ve ses dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürerek PSP, iPod, iPhone, Xbox ve diğer taşınabilir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Total Video Converter Nedir ? Total Video Converter, video ve ses dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürerek PSP, iPod, iPhone, Xbox ve diğer taşınabilir."— Sunum transkripti:

1

2 Total Video Converter Nedir ? Total Video Converter, video ve ses dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürerek PSP, iPod, iPhone, Xbox ve diğer taşınabilir cihazlarla uyumlu şekilde kullanabilmeniz için tasarlanmış bir ses ve video dönüştürücüdür. Program farklı kalite ve hız seçenekleriyle birçok ses ve video formatı için geniş codec seçeneği sunmaktadır.

3 Program kurulumu sırasında kullanıcıların dönüştürme işlemlerine çok daha kolay ulaşabilmeleri için kendisini Windows gezgini menüsü içerisine entegre etmektedir. Hoş ve kolay kullanımlı bir arayüze sahip olan Total Video Converter dönüştürme işlemlerini oldukça hızlı ve kolay bir şekilde tamamlamanıza olanak sağlar.

4 Özell İ kler İ  Bütün video dosyalarını ses dosyalarına çevirebilir.  Otomatik FLV dosyası indirme aracı ile dosya indirebilir.  Video ve Ses senkronizasyonu için yeni method'ları deneyebilirsiniz.  3GP, MP4, PSP, IPOD, SLF, DVD, VCD, AVI, XVID ve DIVX formatlı dosyaları birbirine çevirebilir.

5 Video Dosyaları 3GP ASF AVI FLV GIF MOV MP4 MPEG SWF WMV MKV

6 Ses Dosyaları AAC AC3 AMR AU FLAC MMF MP2 MP3 OGG WAV

7


"Total Video Converter Nedir ? Total Video Converter, video ve ses dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürerek PSP, iPod, iPhone, Xbox ve diğer taşınabilir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları