Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sedat Uslu / 261384504. AVG 1991 yılında kurulup cihazları, verileri ve insanları korumak için öncü yazılım ve hizmetler sağlayan bir çevrimiçi güvenlik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sedat Uslu / 261384504. AVG 1991 yılında kurulup cihazları, verileri ve insanları korumak için öncü yazılım ve hizmetler sağlayan bir çevrimiçi güvenlik."— Sunum transkripti:

1 Sedat Uslu / 261384504

2 AVG 1991 yılında kurulup cihazları, verileri ve insanları korumak için öncü yazılım ve hizmetler sağlayan bir çevrimiçi güvenlik şirketidir. AVG'nin 31 Mart 2014 itibariyle, internet güvenliği, performans optimizasyonu, kişisel gizlilik ve kimlik koruması gibi AVG ürün ve hizmetlerini kullanan 187 milyonu aşkın aktif kullanıcısı bulunmaktadır.

3 AVG nin desteklendiği platformlar PC, Mac, iOS, Android, Windows Phone

4

5 AVG 2015 hem ev hem de işletme kullanımı için üstün çevrimiçi koruma sağlar. Ürünler, özelliklerin geliştirilmesinde ve ürün gücünün artırılmasında AVG'ye sürekli yardımcı olan çok deneyimli bir internet güvenliği uzmanları ekibi ve dünya genelindeki kullanıcı topluğunun katkılarından yararlanmaktadır. Farklı düzeylerdeki kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan bu ürünlerden her biri hem ev hem de ofis kullanımı için uygundur. Ürünlerin temel görevi virüslerin, istenmeyen e- postaların, casus yazılımların ve Truva atlarının kimlik hırsızlığı, web suiistimalleri, sahtekarlık ve uzak bellekten kök dizin faaliyetlerini engellemektir.

6 AVG 2015, 2011 ürününden tamamen farklı yeni özelliklerle donatılmıştır. 2015'deki yeniliklerden biri olan AVG Accelerator indirmeleri ve Flash videolarını hızlandırarak internet deneyimini çok daha hızlı bir düzeye taşır. Bir diğer yeni özellik AVG Advice, sekmeler uzun süre açık kaldığında ortaya çıkan tarayıcı oturumlarından kaynaklanan bellek sorunları algıladığında yardım ve öneriler sunar.

7 İmza temelli tespit Bu teknik dosyaları bilinen virüs imzalarıyla eşleştirmeye çalışır. Bilinen bir bayt dizisi belirli bir virüsün özelliği olmalıdır. Ardından tam bulaşmayı tanımlamak için ayrıntılı analiz yapılır. Polimorfik temelli tespit Bilinen virüsleri tespit etmek için kullanılan bu yaygın yöntem farklı davranışlar da gösterseler bilinen virüslerin yeni türevlerini tespit etmekte kullanılır. Bu yöntem özellikle makro virüslerin ve komut dosyası virüslerinin tespitinde etkilidir. Buluşsal temelli analiz Virüsleri tespit etmenin üçüncü katmanı buluşsal analizdir. Yazılımının kötü niyetli olup olmadığını belirlemek için yazılımın davranış şekline bakar. Bu durum dahili virüs veritabanında bulunmayan virüsü tespit etmeye olanak verir. Davranış temelli analiz Virüs tespitinin dördüncü katmanıdır. Patent bekleyen bu teknoloji düşmanca dosya davranışı belirlemek ve bunların faaliyetlerini önlemek için yazılımın nasıl davrandığına bakar.

8 Ayak izi ve performans tümüyle geliştirilmiştir. Daha az işlemli, daha düşük bellek kullanımlı ve daha hızlı başlama zamanlı AVG 2015 teknolojisi bilgisayarınızı korumanın yanı sıra hızlandırmaya odaklanmıştır. Web güvenliği geliştirilmiştir. Hileli web tehditlerinin tespiti geliştirilmiştir. Kullanıcı Arayüzü (UI) daha kolay kullanım için yeniden düzenlenmiştir. Genel görünümdeki bileşen sayısını azaltmak için birçok UI bileşeni birlikte gruplanmıştır. Ayrıca, "Kimlik Koruma ayarları" iletişim kutusunu geliştirmek için varsayılan ayarlar eklenmiştir. AVG, yeniden başlatma isteği iletişim kutusunda oturum açan kullanıcılar hakkındaki bildirimi düzeltmiştir ve "Bu bileşenin durumunu yoksay" seçeneğini artık yalnızca gelişmiş ayarlardan erişilebilmektedir. Anti-Rootkit performansı artık çok daha iyidir ve işletim sisteminin derinliklerinde gizlenen zararlı yazılımlar tespit edilebilmektedir. Ayrıca anti-rootkit istisnaları için de destek eklenmiştir.

9

10

11

12

13

14

15

16


"Sedat Uslu / 261384504. AVG 1991 yılında kurulup cihazları, verileri ve insanları korumak için öncü yazılım ve hizmetler sağlayan bir çevrimiçi güvenlik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları