Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

COMENIUS PROJESİ «WORDS DON’T COME EASY» BELÇİKA 20-24 KASIM 2013.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "COMENIUS PROJESİ «WORDS DON’T COME EASY» BELÇİKA 20-24 KASIM 2013."— Sunum transkripti:

1 COMENIUS PROJESİ «WORDS DON’T COME EASY» BELÇİKA 20-24 KASIM 2013

2 20 Kasım günü Belçika’nın başketi Brüksel’e gitmek için Antalya Havalimanından yolculuğumuza başladık. Brüksel’den Sint Niklaas’a bir saatlik tren yolculuğu ile ulaştık.

3 21 Kasım sabahı, öğrencilerin rehberlik yaptığı bir şehir turuna katıldık. Şehir adını Noel Baba’dan almaktadır. Bu şehirde yaşayan insanlar, Noel Baba’nın Antalya, Demre’de doğduktan sonra hayatının geri kalanını Sint Niklaas’da geçirdiğine inanmaktadırlar.

4 Şehir turunun ardından Belediye Başkanı tarafından ağırlandık.

5 Broeders Handel Okulunda yapılan açılış töreni ile Proje Toplantımızı başlattık.

6 Tüm katılımcılar, ülkelerini, şehirlerini ve okullarını tanıtan sunumlar gerçekleştirdi. Daha sonra yöresel ürünlerin sergilendiği standlarımızı hazırladık.

7 22 Kasım sabahı, Türk öğrenciler Belçikalı arkadaşları ile beden eğitimi dersine katılırken öğretmenler toplantı yaptılar.

8 Bölgenin en büyük basımevlerinden birisi olan Pers Group’a bir gezi düzenlendi. Burada basımı yapılan gazete ve dergiler ile bunların basım aşamaları hakkında bilgilendirildik.

9 Öğleden sonra Mechelen’de bulunan Thomas More İletişim Fakültesini ziyaret ettik. TV ve radyo programlarının nasıl yapıldını öğrendik. Akademisyenler tarafından projede yeralan tüm katılımcılara, sosyal medyanın doğru kullanımı ile ilgili ders verildi. Fakülte öğrencileri, öğrencilerimizden Atahan Yıldırım ile bir röportaj gerçekleştirdi ve bunu websitelerinde yayınladılar. (http://www.21bis.be)

10 Mechelen’de bulunan Kilisenin 550 basamaklı kulesine tırmanarak ‘yıldızlarla iletişim’ kurmaya çalıştık.

11 23 Kasım sabahı, öğretmenler toplantı yaparken, öğrencilerimiz kendi müzik aletlerini yaptıkları bir çalışmaya katıldılar.

12 Öğleden sonra Belçika’nın büyük şehirlerinden birisi olan Antwerpen’e bir gezi düzenlendi.

13 Antwerpen’de UNESCO tarafından Dünya Mirası olarak gösterilen Plantin Moretus Müzesini ziyaret ettik. Dünyadaki ilk basımevi olan bu müzede, basılı ilk İncil’i gördük. Baskının nasıl yapıldığı hakkında bilgilendirildik.

14 Son gece, bir veda partisi düzenlendi. Tüm katılımcıların çok eğlendiği bu gecenin ardından ülkemize döndük.


"COMENIUS PROJESİ «WORDS DON’T COME EASY» BELÇİKA 20-24 KASIM 2013." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları