Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ne yapar? tweety, timisi Creative tarafından geliştirilmiş bir yazılımdır. tweety, belli bir lokasyonda tweet atan kullanıcıları tespit eder ve bu kullanıcılara.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ne yapar? tweety, timisi Creative tarafından geliştirilmiş bir yazılımdır. tweety, belli bir lokasyonda tweet atan kullanıcıları tespit eder ve bu kullanıcılara."— Sunum transkripti:

1

2

3 ne yapar? tweety, timisi Creative tarafından geliştirilmiş bir yazılımdır. tweety, belli bir lokasyonda tweet atan kullanıcıları tespit eder ve bu kullanıcılara anlık olarak ulaşır.

4 neye yarar? tweety özellikle satışa yönelik kampanyalarda olağanüstü oranlarda verim elde edilmesini sağlar. tweety, lokasyon servisi sayesinde, markaların hedef kitlesinde bulunan müşterilere kısa süre içinde ve aracısız olarak ulaşmasını sağlar.

5 ne kadar etkili? Pilot uygulama olarak yalnızca 3 gün boyunca, Bulls Eye Waffle markasıyla gerçekleştirilen örnek kampanya verileri, Bu kampanyada, İzmit Çarşı hedef lokasyon olarak belirlenmiştir.

6 ne kadar etkili? Pilot uygulama olarak yalnızca 5 gün boyunca, British Town markasıyla gerçekleştirilen örnek kampanya verileri, Bu kampanyada, Umuttepe Kampüsü hedef lokasyon olarak belirlenmiştir.

7 ne kadar etkili? Pilot uygulama olarak British Town İngilizce Eğitim Kurumu’yla gerçekleştirilen kapmanyaya ait gönderiler,

8 ne kadar etkili? Aynı kampanyaya ait tekil gönderi tipi,

9 ne kadar etkili? Örnek etkileşim,

10 etkin kullanım tweety, lokasyon hedefli olduğundan, anlık satışa uygun altyapıya sahip markalar (Restoranlar, Kafeler ve mağazalar) için önemli bir imkan sağlar. Bununla birlikte, Mass Communication sağladığı için, marka bilinirliğini artırmayı hedefleyen işletmeler için de büyük bir altyapı sunar.

11 Teşekkürler!


"ne yapar? tweety, timisi Creative tarafından geliştirilmiş bir yazılımdır. tweety, belli bir lokasyonda tweet atan kullanıcıları tespit eder ve bu kullanıcılara." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları