Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

4. SUNU:PROJENİN GELİŞTİRİLMESİ (TASARIM AŞAMASI).

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "4. SUNU:PROJENİN GELİŞTİRİLMESİ (TASARIM AŞAMASI)."— Sunum transkripti:

1 4. SUNU:PROJENİN GELİŞTİRİLMESİ (TASARIM AŞAMASI)

2 290741-Canan SULAR 260611-Mehmet Erdem KAYA 260649-Ömer Can AK 260685-Seval ÇETİN 270978-Süleyman DİRİK

3

4  Web bölümünün tasarımında sade bir görünüm kullanıp form sayfası oluşturularak kullanıcıların bir kereye mahsus bilgilerinin (ad-soyad-telefon numarası-bilgisayar ismi- oda numarası ve gerekirse patch panel port numarası) girilmesi istenecektir. Açık kaynak kodlu ve tüm platformlarda çalışma desteği olması sebebi ile PHP dilinde hazırlanan web sayfaları MySQL veritabanı ile birleştirilecektir. Kullanıcı kayıtlarının bu şekilde veritabanında tutulması hedeflenmektedir.

5  Yazılan web servis ile gelen kayıtlar her bilgi işlem personeli için açılan web sayfalarına sırayla düşecektir. Örneğin dört bilgi işlem personeli varsa sistem dört ayrı sayfaya geliş sırasına göre işleri dağıtacaktır. 1. gelen iş A personeline, 2. gelen iş B personeline şeklinde devam edecektir. Sistemde bulunan admin kontrol paneli ile izinli olan personel veya personeller olduğunda iş dağıtım listesinden çıkarılacak ve dağıtım ona göre düzenlenecektir. Örneğin A personeli izinli olduğunda sistem A personelinin sayfasını kapatacak ve B-C-D personellerine dağıtım yapacaktır.

6  CSS’ler yazılmaya başlanmış olup web sayfasının şablonu kısa sürede tamamlanacaktır. Genel hatları ile yapılacak olan web sayfaları planlanmış olup kullanıcı kayıt sayfası oluşturulmuştur.  Buna dair ekran görüntüsü paylaşılmıştır.  Anılan sayfaya uygun olarak MySQL veritabanı kurulmuş olup eksiklikler giderildikten sonra ekran görüntüleri paylaşılacaktır.

7

8


"4. SUNU:PROJENİN GELİŞTİRİLMESİ (TASARIM AŞAMASI)." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları