Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AHMET ERDEM TİCARET MESLEK LİSESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AHMET ERDEM TİCARET MESLEK LİSESİ"— Sunum transkripti:

1 AHMET ERDEM TİCARET MESLEK LİSESİ
WEB MARKETING Bilişim Teknolojileri ve Muhasebe Finansman Alanı Öğrencilerinin Web Tabanlı Pazarlama Yazılımları Staj Eğitimleri

2 Proje Sahibi: Proje Ortakları: Ahmet Erdem Ticeret Meslek Lisesi
Kayseri Ticaret Meslek Lisesi Talas Ticaret Meslek Lisesi

3 Projenin Özel Amacı Projemizin amacı, Değişik Avrupa ülkelerinde alınacak 4 haftalık teorik ve uygulamalı eğitimlerin sonunda öğrencilerin e-ticaret ve e-pazarlama yazılımları ve uygulamaları konusunda mesleki gelişimlerine katkı sağlayarak mezuniyet sonrası istihdam edilebilirliklerini artırmak, öğrencilere yurtdışı hareketlilik tecrübesi kazandırarak farklı kültürleri tanımalarına imkan sağlamak, bu yolla kişisel gelişimlerine ve yabancı dil bilgilerine katkı sağlamaktır.

4 Projenin Hedefi Proje konumuz olan e-ticaret eğitimleri okullarımızın müfredatlarında henüz yer almamaktadır. e-ticaret uygulamalarına ve yazılımlarına hakim, istihdam açısından diğerlerine göre donanımlı eleman yetiştirmektir.

5 Yurt Dışı Faaliyetleri
60 Öğrenci; Portekiz Avusturya İspanya

6 İlimizde daha önce E-ticaret konusunda alınacak eğitimleri içeren bir proje uygulanmadığından projemiz ilimizde ilk olacaktır. Faaliyet diğer meslek liselerine iyi bir örnek teşkil edecek, bu anlamda okullar arasında olumlu bir etki yapacaktır.


"AHMET ERDEM TİCARET MESLEK LİSESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları