Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İSTANBULUN TRAFİK SORUNU. Dünya navigasyon pazarının ilderlerinden TomTom’un 5 kıtada 160’tan fazla şehrin trafik yoğunluğunu belirleyen en son ‘Trafik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İSTANBULUN TRAFİK SORUNU. Dünya navigasyon pazarının ilderlerinden TomTom’un 5 kıtada 160’tan fazla şehrin trafik yoğunluğunu belirleyen en son ‘Trafik."— Sunum transkripti:

1 İSTANBULUN TRAFİK SORUNU

2 Dünya navigasyon pazarının ilderlerinden TomTom’un 5 kıtada 160’tan fazla şehrin trafik yoğunluğunu belirleyen en son ‘Trafik Sıkışıklık Endeksi’ne göre İstanbul, yüzde 62 oranında sıkışıklık ile Avrupa’da Moskova’dan sonra ikinci sırayı alıyor.

3 TRAFİK SORUNU, GEÇMİŞTE ŞEHİR PLANLANIRKEN ULAŞIM DİKKATE ALINMADIĞINDAN KAYNAKLANIYOR

4 HATTA BU KONUDA ÜNİVERSİTELERDE BİLE TEZ HAZIRLANMAYA BAŞLANDI

5 ÇÖZÜM İÇİN 3. KÖPRÜ YAPIMINADA BAŞLANILDI

6 Çözüm İçin.. Sadece şikayet ediyor ve ne yazık ki çözüm üretmiyoruz. Soru sorduğum herkes 'çok sıkıntılıyız, trafik var' diyor ama çözüm nedir?' dediğimde, kimsenin bir fikri yok. Herkes sorun olduğundan emin ama kimsenin sorunu çözüm kısmına geldiğinde çözüm için fikri yok. Doğru iletişim ile haberdar olup, böyle bir tıkanıklığı önceden görüp ona göre hareket etmek gerekli. Hiç kimse lüksünden vazgeçmiyor, fedakarlık yapmıyor. Bir yandan da her şey istediği gibi olsun istiyor. Çözüm için lüksümüzden vazgeçip toplu taşıma araçlarına ve bisiklet vb araçlara yönelmek bunun için belediyelerinde Avrupa daki gibi bisiklet yollarıyla insanları teşvik etmesi gerekir


"İSTANBULUN TRAFİK SORUNU. Dünya navigasyon pazarının ilderlerinden TomTom’un 5 kıtada 160’tan fazla şehrin trafik yoğunluğunu belirleyen en son ‘Trafik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları