Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Borsa İstanbul Yeni Seans Salonu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Borsa İstanbul Yeni Seans Salonu"— Sunum transkripti:

1 Borsa İstanbul Yeni Seans Salonu
Pazarlama ve Satış Bölümü 6 Ocak 2015

2 ÖNEMLİ NOT Bu sunum, 6 Ocak 2015 tarihinde Türkiye Sermaye Piyasaları Birliğinde yapılan tanıtımın paylaşılması amacıyla gönderilmektedir. Tanıtım esnasında aracı kurumlar tarafından getirilen önerilerin kabul edilen kısımları sunuma eklenmiştir. İhale tarihlerinde değişiklik yapılabileceği için konu hakkındaki Borsamız resmi duyurusunun takip edilmesi önem arz etmektedir.

3 YENİ SEANS SALONU

4

5 PİT GRUPLARI TW ALANLARI BAĞIMSIZ TEK KİŞİLİK ODALAR

6

7 7 TW Bağ. Oda 15 TW

8 7 TW Bağ. Oda 15 TW (Asma Kat) 15 TW

9

10 17 TW 4 TW Bağ. Oda

11

12 2 TW Bağ. Oda

13

14 4 TW x 10 veya 10 TW x 5

15 YENİ SEANS SALONU PİT YAPISI

16 YENİ SEANS SALONU PİT YAPISI
4 ADET PC EKRANI+ 1 ADET PC ÜNİTESİ (standart donanım) İşlem terminali Veri yayın terminali Multimedya ve diğer ihtiyaçlar için PC İnternet erişimli PC

17 YENİ SEANS SALONU PİT YAPISI
PİT Alanının 2 Kurum Tarafından Paylaşılması Durumunda Toplam Kapasite 8 TW (4 TW+4TW) olacaktır.

18 PİT ALANI TAHSİS EDİLENLERE SAĞLANACAK AVANTAJLAR
-Kuruma özel alan. -Yeni Seans Salonu Medya Merkezinden yayın imkanı. -PİT Alanı çevresindeki kayan bantlarda (sürekli) ve seans salonunda (belli aralıklarla) kurumsal reklam/tanıtım imkanı yılında PİT alanı tahsis edilen kurumlara –talep edilirse- aynı fiyatlarla 2016 yılında PİT kullanım hakkı. - FixAPI’de 100 emir/sn kapasiteyi iki kullanıcıya paylaştırma imkanı.

19 PİT ALANLARI

20 PİT ALANLARI

21 PİT ALANLARI

22 YENİ SEANS SALONU KAPASİTE
Salonlar: 15 TW kapasiteli salon 15 TW kapasiteli salon (asma kat) 17 TW kapasiteli salon 13 TW bağımsız tek kişilik oda PİT Grupları- 5 Pit Alanı Her biri tek bir kurum tarafından kullanılırsa 10 TW kapasiteli, iki farklı kurum tarafından kullanılırsa 8 TW kapasiteli (4 TW+4 TW) Toplam kapasite 110 TW (maksimum)

23 YENİ SEANS SALONU AÇILIŞ
PLANLANAN AÇILIŞ TARİHİ: Şubat 2015 ikinci yarısı Sayın Başbakanımızın programı çerçevesinde GONG TÖRENİ ile açılış yapılacaktır.

24 YENİ SEANS SALONU YER TAHSİS MODELİ -I
Yer tahsisi ihale usulü ile yapılacaktır. İhalede asgari fiyat Yarım PİT için (4 TW) TL Bağımsız tek kişilik oda TL Diğer TW terminalleri için TL Pit ve bağımsız tek kişilik oda yer tahsislerinde fiyat önceliği dikkate alınacaktır ve kazanan tekliflere fiyatının yüksekliğine göre yer seçim hakkı verilecektir. Yer tahsisleri her yıl başında takvim yılı sonuna kadar yapılacak, her yıl ihale yenilenecektir.

25 YENİ SEANS SALONU YER TAHSİS MODELİ -II
Seans Salonunda ücretsiz TW tahsis edilmeyecektir. (2 adet ücretsiz TW tahsis uygulamasına son verilecektir.) Kurumların devir ve birleşme vb. nedenlerle kullanmakta oldukları ücretsiz TW hakları iptal edilecektir. Kurumlara ücretsiz olarak yalnızca bir adet Uzak Erişim TW tahsis edilecektir. Seans salonunda (herhangi bir grupta) yer tahsisi yapılan aracı kurumlara ücretsiz bir adet Uzak Erişim TW fazladan verilecektir.

26 YENİ SEANS SALONU YER TAHSİS MODELİ -III
Kurumların ilave Uzak Erişim TW talep etmesi durumunda; İlgili aracı kuruma Seans Salonunda yer tahsisi yapılmış ise gerçekleşen ihale tekliflerinin ortalaması üzerinden İlgili aracı kuruma Seans Salonunda yer tahsisi yapılmamış ise gerçekleşen ihale tekliflerinin ortalamasının 500 TL üzerinden ilave Uzak Erişim TW tahsisi yapılacaktır. (Fiyatlar bir üst fiyat adımına yuvarlanacaktır.) Kurumlar en fazla 2 adet yarı PİT alanı için teklif verebilecektir. TW ve bağımsız tek kişilik odalar için teklif verilebilecek sayı sınırı 5 olacaktır. PİT tahsisleri takvim yılı sonuna kadar yapılacaktır.

27 YENİ SEANS SALONU İHALE SÜRECİ - I
Öncelikle PİT alanı teklifleri toplanacaktır: Son teklif tarihi: 2 Şubat 2015 (saat 12:30) En fazla iki yarı PİT alanı için teklif verilebilecektir Teklif bir bütün PİT alanı için verilebilir Teklif iki yarı PİT alanı için ayrı ayrı verilebilir. Sonuçlar aynı gün bildirilecektir. Kurumlardan fiyat önceliğine göre yer seçimi yapması istenecektir.

28 YENİ SEANS SALONU İHALE SÜRECİ - II
PİT alanlarının tahsisleri yapıldıktan sonra tek kişilik oda teklifleri toplanacaktır: Son teklif tarihi: 5 Şubat 2015 (saat 12:30) En fazla beş tek kişilik oda için teklif verilebilecektir Sonuçlar aynı gün bildirilecektir. Kurumlardan fiyat önceliğine göre yer seçimi yapması istenecektir.

29 YENİ SEANS SALONU İHALE SÜRECİ - III
Yeni Seans Salonunun tam kapasite ile devreye alınma tarihine bağlı olarak diğer TW tahsisleri için teklif alınacaktır. (Tarih ayrıca bildirilecektir) En fazla beş TW için teklif verilebilecektir Sonuçlar belli olduktan sonra yer tahsisleri Borsamızca yapılacaktır.


"Borsa İstanbul Yeni Seans Salonu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları