Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YÜKSEK SADAKAT KONSERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YÜKSEK SADAKAT KONSERİ"— Sunum transkripti:

1 YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
60. YIL ANADOLU LİSESİ 29 MAYIS MARTI ŞENLİĞİ YÜKSEK SADAKAT KONSERİ

2 MARTI ŞENLİĞİ NEDİR? Okulumuzun kuruluşundan beri süregelen, her sene gerçekleştirilen geleneksel şenlik Öğrenciler tarafından organize edilip, spordan müziğe birçok etkinliğe ev sahipliği yaptığı için farklı okullardan da öğrencilerin ilgisini çeken organizasyon

3 GEÇMİŞ SENELERDE MARTI ŞENLİĞİ
2014 yılında Martı Şenliğine Başıbozuk grubunu konser verdi. Gün boyu açık olan standlarda hem tanıtımlar hem de yemek servisleri yapıldı. 1000’e yakın katılımla çeşitli sponsorlar tarafından kurulan standlarda ürün satışı yapıldı.(Pizza Pizza vb.)

4 MARTI ŞENLİĞİ ETKİNLİKLERİ
TANITIM STANDLARI YÜKSEK SADAKAT KONSERİ ÖN GRUPLAR TURNUVALAR YARIŞMALAR SPONSOR ADI GEÇEN SÜRPRİZ HEDİYE ÇEKİLİŞİ

5 KONSER ALANI

6 OKULUMUZ 60. Yıl Anadolu Lisesi yılında eğitime başlamıştır. İlk mezunlarını yılında vermiştir. Bu yıldan bugüne toplam mezun vermiştir. İzmir’in en başarılı öğrencilerine ev sahipliği yapan okulumuz günümüzde 800’e yakın öğrencisi ve 70’e yakın öğretim görevlisiye eğitim öğretime devam etmektedir.

7 OKULUMUZUN IZMIR GENELI BAŞARILARI

8 MARKAYA SAĞLANACAK FAYDALAR
Banner, flyerda, spiderlar, roll up’larda logo (Etkinlik boyunca) Etkinlik boyunca okul içi ve dışındaki brandada logo, çevreye asılacak afişlerde sponsor adı Firma adının, logosunun; Facebook, Twitter ve okulun resmi sayfasında güncellenerek döndürülmesi. Basın ilanları(yerel gazeteler, web tv), şenlik afişlerinde logo. Mithatpaşa caddesi üzerinde bulunan okulumuz üzerine asılacak brandalar üstünde marka adının bulunması.

9 NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?
İzmir’in en başarılı Anadolu Lisesi Genç kitlelere ulaşmak 2000’e yakın katılımcıyla gerçekleşecek konser Geniş katılımcı profili İnternetten canlı yayın Okulumuzda yapılcak olan tanıtımlarda yer almada öncelik Katılımcılara dağıtılacak formlardan sponsora katılımcıların adresleri, iletişim bilgilerinin sunulması ve bu doğrultuda sponsorun katılımcılara direk ulaşmasını sağlamak İzmirdeki her liseden öğrenci 60. Yılın öğrencileri Yüksek mertebelerde çalışan mezun kitlesi

10 ANA SPONSORLUKLAR GOLD SPONSORLUK SILVER SPONSORLUK BRONZ SPONSORLUK

11 GOLD SPONSOR Basın Çalışmaları ve Sosyal Medya: Basın ve sosyal medya için hazırlanan tüm dökümanlarda Gold Sponsor’un logosu yer alacaktır. Etkinlik Alanı: Gold Sponsor’a etkinlik alanında afiş ve bayrak asma hakkı, Martı Şenliği kapsamında ve şenlik saatleri içinde okulda açılacak standlarda tanıtım imkanı verilecektir. Konferans Salonu: Tüm okul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek panel yapma hakkına sahip olacaktır. İsim Hakkı: Sponsora etkinliğin isim hakları verilecektir. (Örn: ….. Üniversitesi Martı Şenliği) Elektronik Ortamlar: Tanıtım videosunda yer alma Etkinlik Biletleri: Konser biletinde Gold Sponsor logosu kullanılacaktır.

12 SILVER SPONSOR Etkinlik Alanı: Silver Sponsor’a etkinlik alanında afiş ve bayrak asma hakkı, Martı Şenliği kapsamında ve şenlik saatleri içinde okulda açılacak standlarda tanıtım imkanı verilecektir. Konferans Salonu: Tüm okul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek panel yapma hakkına sahip olacaktır. İsim Hakkı: Sponsora etkinliğin alt dallarında isim hakları verilecektir. (Örn:…. Üniversitesi En Tarz Yarışması vb.) Elektronik Ortamlar: Tanıtım videosunda yer alma ve web sitesinde bannerda logo bulundurma hakkına Silver Sponsor sahip olacaktır. Etkinlik Biletleri: Konser biletinde Silver Sponsor logosu bulunacktır.

13 BRONZ SPONSOR Etkinlik Alanı: Bronz Sponsor’a etkinlik alanında afiş ve bayrak asma hakkı, Martı Şenliği kapsamında ve şenlik saatleri içinde okulda açılacak standlarda tanıtım imkanı verilecektir.. İsim Hakkı: Sponsora etkinliğin alt dallarında isim hakları verilecektir. (Örn:…. Üniversitesi ile En Tarz Yarışması vb.) Elektronik Ortamlar: Tanıtım videosunda yer alma ve web sitesinde bannerda logo bulundurma hakkına Bronz Sponsor sahip olacaktır. Etkinlik Biletleri: Konser biletinde Bronz Sponsor logosu bulunacktır.

14 BASIN ÇALIŞMALARI VE SOSYAL MEDYA
Okul tanıtım videosunda yer alma. Twitter Instagram vb. sosyal ağlarda sponsor adının geçtiği hashtag oluşturma Gazetelerin ve internet gazetelerinin sitelerinde bulunma Google Ads de şenlik sitesi linkinde isim bulunma

15 ÖNCEKİ ETKİNLİKLER BAŞIBOZUK NASUH MAHRUKİ

16 BİLGİ YARIŞMALARINDA ÜSTÜN BAŞARILAR MESLEK TANITIM KONFERANSLARI

17 ANA SPONSORUMUZDAN TALEBİMİZ
8.000 ₺

18


"YÜKSEK SADAKAT KONSERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları