Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Paket Oluşturma. B u kısımda yeni paketler oluşturup, başka paketler içerisinden import kelimesiyle programa dahil edip kullanmayı öğreneceğiz. örnekte.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Paket Oluşturma. B u kısımda yeni paketler oluşturup, başka paketler içerisinden import kelimesiyle programa dahil edip kullanmayı öğreneceğiz. örnekte."— Sunum transkripti:

1 Paket Oluşturma

2 B u kısımda yeni paketler oluşturup, başka paketler içerisinden import kelimesiyle programa dahil edip kullanmayı öğreneceğiz. örnekte ymt isimli yeni bir paket oluşturuluyor. Class isimlerine dikkat ediniz.

3 DortIslem.java DortIslem.java

4 Görüldüğü gibi bu temel matematiksel işlemleri gerçekleştirmek üzere metotlar içeren bir sınıf ve paket yapısıdır. Şimdi bir başka paket içerisinden yukarıdaki paketimizi import edip kullanmaya çalışalım. Yeni bir paket oluşturup adına istediğiniz bir isim verebilirsiniz. Daha sonra yapılacak işlem;

5 import dahiledilecekpaket.metotismi yazım kuralına uygun olarak, yeni oluşturulan yapıya yukarıdaki paketin dahil edilmesidir. Bunu gerçekleştirmek üzere örneklerimiz için import ymt.DortIslem; kodu ile yukarıdaki ymt adında paketimizi yeni projemize import ediyoruz.

6 Hesaplama.java


"Paket Oluşturma. B u kısımda yeni paketler oluşturup, başka paketler içerisinden import kelimesiyle programa dahil edip kullanmayı öğreneceğiz. örnekte." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları