Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI MODÜLÜ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI MODÜLÜ"— Sunum transkripti:

1 İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI MODÜLÜ
VELİLER ve ÖĞRENCİLER İÇİN ANKET GİRİŞİ YAPILACAK İŞLEMLER VE AÇIKLAMALAR

2 Kurum Standartları anketine MEBBİS (http://mebbis.meb.gov.tr)
ana sayfasında bulunan "Kurum Standartları Öğrenci ve Veli Girişleri" bağlantısını kullanarak veya “E-OKUL” üzerinden verilmiş olan bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

3 MEBBİS ÜZERİNDEN GİRİŞ YAPILACAKSA, Yeşil İşaretçi İle İleri, Geri Tuşları İle “KURUM STANDARTLARI ÖĞRENCİ VE VELİ GİRİŞLERİ” ekranına gelinir. Kırmızı işaretçinin olduğu yer, okunur, incelenir. Tıklanır. Veli ankete giriş yapacaksa kendi TC’si, Çocuğunun okul numarası ile sisteme giriş yapar. Öğrenci ankete giriş yapacaksa, öğrenci kendi TC’ si ve kendi okul numarası ile sisteme giriş yapılır.

4 E-OKUL ÜZERİNDEN GİRİŞ YAPILACAKSA Öğrenci ve veli kendi kurumunu “e-okul” üzerinden de değerlendirebilir. Bunun içen “e-okul”a giriş ana sayfasında aşağı inilir. “Veli / Öğrenciler olarak kurumunuzu değerlendirmek için Tıklayınız ”. Seçilir. Buradan da hem veli, hem de öğrenci, kurum değerlendirmesi yapabilir.

5 2. Açılan bu sayfada TC Kimlik numaranız ve değerlendirme yapmak istediğiniz çocuğunuzun Öğrenci Numarası ile giriş yapabilirsiniz. jjKendi TC kimlik numaranızı ve çocuğunuzun okul numarasını yazarak Giriş yapınız

6 3. Açılan ekranda anketi dolduracağınız çocuğunuza ait kimlik ve okul bilgileri yer alacaktır.

7 İşaretleyeceğiniz “Evet” ve “Kısmen” seçeneklerinde, soruların daha detaylı değerlendirilmesi için alt sorular açılacaktır. ĠĢaretleyeceğiniz “evet” ve “kısmen” seçeneklerinde, soruların daha detaylı değerlendirilmesi için alt sorular açılacaktır.

8 ĠĢaretleyeceğiniz “evet” ve “kısmen” seçeneklerinde, soruların daha detaylı değerlendirilmesi için alt sorular açılacaktır. “Değerlendirmeyi bitir” ile değerlendirmeye ara verip daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

9 ile verdiğiniz tüm yanıtları silebilirsiniz.
ĠĢaretleyeceğiniz “evet” ve “kısmen” seçeneklerinde, soruların daha detaylı değerlendirilmesi için alt sorular açılacaktır. “Değerlendirmeyi Sıfırla” ile verdiğiniz tüm yanıtları silebilirsiniz.

10 Kalan sayfa sayısı bu kısımda görünecektir.
ĠĢaretleyeceğiniz “evet” ve “kısmen” seçeneklerinde, soruların daha detaylı değerlendirilmesi için alt sorular açılacaktır. Kalan sayfa sayısı bu kısımda görünecektir.

11 ÖĞRENCİ ANKETİ DE, VELİ ANKETİNE BENZER ŞEKİLDE DOLDURULUR.
"Yazdır" butonunu kullanarak dilerseniz verdiğiniz cevapların dökümünü de alabilirsiniz. ĠĢaretleyeceğiniz “evet” ve “kısmen” seçeneklerinde, soruların daha detaylı değerlendirilmesi için alt sorular açılacaktır. ÖĞRENCİ ANKETİ DE, VELİ ANKETİNE BENZER ŞEKİLDE DOLDURULUR.

12 Bilgisayarınız yoksa, anketleri okulda doldurabilirsiniz ya da çocuğunuzun sınıf rehber öğretmeni tarafından anketlerin çıktısını aşağıdaki şekilde alınmasını isteyebilir ve size ulaştırılmasını sağlayarak elde doldurabilirsiniz.


"İLKÖĞRETİM KURUMLARI STANDARTLARI MODÜLÜ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları