Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BALE Seçil Akbaş MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun BEDEN EĞİTİMİ Seda Cenci MODERN DANS Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Şebnem Özyurtda ş İNGİLİZCE Meltem.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BALE Seçil Akbaş MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun BEDEN EĞİTİMİ Seda Cenci MODERN DANS Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Şebnem Özyurtda ş İNGİLİZCE Meltem."— Sunum transkripti:

1

2 BALE Seçil Akbaş MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun BEDEN EĞİTİMİ Seda Cenci MODERN DANS Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Şebnem Özyurtda ş İNGİLİZCE Meltem D oyuran, Esther Bruner YÜZME Emine Baytekin,Hülya Alkış,Sinan Duman

3 Çift ayak sıçrama ve atlama yapıldı. Yerden yüksek ve yerden alçak oyunu oynatıldı. Alçak ve yüksek engel üzerinden atlama ve sıçrama yapıldı. Koordinasyon ve ısınma hareketleri yapıldı. Isınma ve koordinasyon geliştirme için koşu oyunları oynandı.

4

5 Streching, releve ve pilie çalışması yapıldı. Streching, pilie ve nokta dönüş çalışıldı. Koroografi çalışmalarına başlandı.

6 4 zamanlı ritm ile koroografi çalışması yapıldı. 4 zamanlı kombinasyon çalışması yapıldı. Öğrenilenler ile ilgili genel tekrar yapıldı.

7 ♫ “Resimdeki Atatürk” isimli şarkı ritm aletleri ile çalışıldı ♫ “Küçük Oduncular” isimli şarkı öğretildi. Ritm aletleri ile eşlik edildi. ♫ Ritim aletleri eşliğinde “Heykel” oyunu oynandı.

8

9 Sınırlı boyama oyunu oynandı Eğitici interaktif oyunlar oynandı.

10 ☺ DUYU ORGANLARIMIZ; ☺ Dokunma duyu organımız eller ☺ Tat alma duyu organımız dilimiz ☺ Görme duyu organımız gözümüz ☺ İşitme duyu organımız kulağımız ☺ Koklama duyu organımız burnumuz

11


"BALE Seçil Akbaş MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun BEDEN EĞİTİMİ Seda Cenci MODERN DANS Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Şebnem Özyurtda ş İNGİLİZCE Meltem." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları