Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun HALK OYUNLARI Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Şebnem Özyurtdaş BALE Seçil Akbaş BEDEN EĞİTİMİ Seda Cenci FEN LABORATUVARI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun HALK OYUNLARI Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Şebnem Özyurtdaş BALE Seçil Akbaş BEDEN EĞİTİMİ Seda Cenci FEN LABORATUVARI."— Sunum transkripti:

1

2 MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun HALK OYUNLARI Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Şebnem Özyurtdaş BALE Seçil Akbaş BEDEN EĞİTİMİ Seda Cenci FEN LABORATUVARI Gülfer Fidan SATRANÇ Şevket Karadağ GÖRSEL SANATLAR Yasemin Koyuncuoğlu YÜZME Emine Baytekin, Hülya Alkış, Sinan Duman İNGİLİZCE Meltem Doyuran, Esther Brunner

3 -TAKLİDİ ASILMA VE SALLANMA ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ “DENGENİ KORU” OYUNU OYNANDI. -BEDENSEL KOORDİNASYONU GELİŞTİRMEK AMAÇLI EL ÇIRPARAK YÜRÜME, SEKME VE SIÇRAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI.

4 -1. DÖNEM ÖĞRENİLENLERİN TEKRARI YAPILDI. -STRECHİNG VE TANDÜ TEKNİKLERİ ÇALIŞILDI.

5 -PİYONLARDA TERFİ NASIL OLUR? -PAT NEDİR? NASIL GERÇEKLEŞİR? ÖRNEKLER VERİLEREK ÇALIŞILDI.

6 -1. DÖNEM ÖĞRENİLENLERİN TEKRARI YAPILDI. -SAHNEYE GİRİŞ VE SAHNE YERLEŞİMİ ÇALIŞILDI.

7 -1. DÖNEM ÖĞRENİLENLERİN ŞARKILARIN TEKRARI YAPILDI. -GÖSTERİDE SÖYLENECEK ŞARKILARIN ÖĞRENİMİNE BAŞLANDI.

8 -”DRAWİNG FOR CHİLDREN” PROGRAMINDA RESİM ÇALIŞMASI YAPILDI. -”UZAYDA YILDIZ BUL” BİLGİSAYAR OYUNU OYNANDI.

9 -SEVGİMİZİ BELİRTMENİN YOLLARINI KEŞFETME İLE İLGİLİ “SEVGİ” DRAMASI, -GRUP İÇERİSİNDE YARDIMLAŞMA VE GÜVEN DUYGUSUNU SAĞLAMA AMAÇLI “KÖREBE” OYUNU VE “AYNA” DRAMASI ÇALIŞILDI.

10 -KEÇELİ KALEM İLE İNSAN FİGÜRÜ ÇALIŞMASI YAPILDI. -İSTENİLEN BOYA MALZEMESİYLE “SEVGİ” KONULU RESİM ÇALIŞMASI YAPILDI. -EBRU (SU ÜZERİNE RESİM YAPMA) ÇALIŞMASI YAPILDI.

11 KONU: Vücudumuz ve sağlığımız konulu video gösterimi-iskelet maketinin gösterimi HEDEF: Öğrencilere ders konularına paralel olarak vücudumuzu tanıtmak ve sağlığımızla ilgili bilgi vermek UYGULAMA: Video ve slayt gösterisi KONU: Bir roket yapalım HEDEF: Öğrencilere roketin nasıl çalıştığı ile ilgili video gösterimi ve basit roket yapımı. UYGULAMA: Bir parça karpit suya atılarak çıkan gaz plastik şişede toplanır ve şişe ateşlenerek fırlatılır.

12


"MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun HALK OYUNLARI Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Şebnem Özyurtdaş BALE Seçil Akbaş BEDEN EĞİTİMİ Seda Cenci FEN LABORATUVARI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları