Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Giresun Üniversitesi Katalog Tarama

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Giresun Üniversitesi Katalog Tarama"— Sunum transkripti:

1 Giresun Üniversitesi Katalog Tarama
Web üzerinden Katalog taraması yapabilirisiniz. Katalog tarama menüsünden “Özel Oturum” açabilirsiniz. Katalog tarama menüsünden oturum sekmesini açarak eser isteğinde bulunabilirsiniz. Oturum sekmesini açarak kitap süresini uzatabilirsiniz.

2 Yordam Ayrıntılı Katalog Tarama Ekranı

3 Yordam-Katalog Tarama
Taramak istenen yayınla ilgili anahtar sözcük bu alana yazılır ve yandaki kutucuktan ilgili alan seçilerek tarama gerçekleştirilir.

4 Yordam Özel Oturum Açma Üye Girişi
Üye kodu olarak ; Öğrenciler okul numarası, akademik ve idari personel kurum sicil numarası, sözleşmeli personeller TC kimlik numarası ile giriş yapabilirler. Şifre olarak da üye kodlarını gireceklerdir.

5 Şahsi Bilgilerim Kullanıcıların şahsi bilgilerini özellikle e- posta adreslerini doğru girmeleri gerekmektedir Şahsi Bilgilerim Şahsi Bilgilerim Butonundan; üyelik bilgileri güncellenebilir Not : Şifrelerini güvenlik açısından isteyenler belli aralıklarla değiştirebilirler.

6 Üzerimdekiler Üzerimdekiler
*Ödünç alınmış materyallerin görüntüsü listelenebilir *İade tarihi yaklaşan kayıtlar için uzatma işlemi yapılabilir

7 Üzerimdekiler- Süre Uzatma
*Uzatma işlemi iade tarihinden önceki son üç gün yapılabilmektedir *Görülen saat butonunu tıklayarak sistemden uzatma işlemi yapılabilmektedir. Uzatma Yapılamayacak Durumlar *Kullanıcı üzerinde ceza sınırını aşması durumunda uzatma işlemini yapamaz *Üçüncü kez uzatma yapılmak istenmesi durumunda sistem uzatma işlemine izin vermemektedir. *Eserin en kısa zamanda kütüphaneye iade edilmesi gerekmektedir

8 İade edilmiş olan materyallerin listesi görüntülenmektedir
İadelerim İadelerim İadelerim İade edilmiş olan materyallerin listesi görüntülenmektedir

9 Materyal Sipariş Etme Eser İstek
Eser İstek (Sipariş) Bu sayfada yer alan form ile Kütüphane koleksiyonunda bulunmayan ve gereksinim duyulan yayınların merkez ve birim kütüphane koleksiyonuna kazandırılması sağlanmaktadır.

10 Listemi Göster Sipariş
“Listemi göster” butonuna basarak istekte bulunulan eserler ve sipariş durumları görülebilir, yapılan istekler buradan iptal edilebilir

11 Eser istek Durumu Sipariş Listesi Sipariş Durumu *Mevcut *Geldi
*Temin edilemedi *Fiyat istendi *Sipariş verildi


"Giresun Üniversitesi Katalog Tarama" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları