Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1. Kelime Madenî, saksı şeklinde çeşitli boyları olan, içinde sarkan tokmağı bulunan, bu tokmağın kenarlarına vurması ile ses çıkaran ve işaret vermek.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1. Kelime Madenî, saksı şeklinde çeşitli boyları olan, içinde sarkan tokmağı bulunan, bu tokmağın kenarlarına vurması ile ses çıkaran ve işaret vermek."— Sunum transkripti:

1 1. Kelime Madenî, saksı şeklinde çeşitli boyları olan, içinde sarkan tokmağı bulunan, bu tokmağın kenarlarına vurması ile ses çıkaran ve işaret vermek için kullanılan alet. Harp gemisinde ………., düdük ve insan sesleri birbirine karıştı.

2 2. Kelime Kitap ve dergi bastırıp yayan, kitapçı. Yayımcı. Ben hem yazar hem de yazdıklarımın …………….üydüm.

3 3. Kelime Kadınların yaptığı el işleri. ……………. ………….. işlenen çeyizler bir sanat eseri kadar güzeldi.

4 4. Kelime 1. Basit şakalar yaparak herkesi güldüren, şakacı kimse, her kalıba giren. 2. Dalkavuk. Şirkete genel müdür olmak için patrona ……………..luk yapıyordu.

5 5. Kelime Hac mevsimi dışında Kâbe'yi ve Mekke'nin öbür kutsal yerlerini ziyaret etme. Yaz tatilinde …………… ye gitmeyi düşünüyordu.


"1. Kelime Madenî, saksı şeklinde çeşitli boyları olan, içinde sarkan tokmağı bulunan, bu tokmağın kenarlarına vurması ile ses çıkaran ve işaret vermek." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları