Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÇOCUK BÖBREK VAKFI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÇOCUK BÖBREK VAKFI 2014 YILI FAALİYET RAPORU"— Sunum transkripti:

1 ÇOCUK BÖBREK VAKFI 2014 YILI FAALİYET RAPORU
Hazirlayan : selin özgür Sunan : Güldehen özyol üner

2 Gezici Erken Tanı Projemiz
İlkokullarda yapmakta olduğumuz Gezici Erken Tanı Projemiz için gerekli mercilere 8 Nisan tarihinde müracaat ettiysek de, Halk Sağlığı, Toplum sağlığı ve Valilikten ancak 2014 Aralık ayında müspet cevap alınabilmiş ve bu seneki taramamıza ancak 2015 sene başında başlanabilmiştir.

3 Gezici Erken Tanı Projemiz
Geçen sene Ekim 2013 – Şubat 2014 tarihleri arasında 40 okulda 1192 talebenin idrar tahlili yapılmış 347 öğrencinin tahlili normal dışı bulunmuştur. Şubat 2014 – 15 Haziran 2014 arasında ise 32 okulda 2898 talebe tahlile tabi tutulmuş ve 492 talebe normal dışı tespit edilmiş ve ailelerine yazılı olarak bilgi verilmiştir. Ümit ederiz aileleri bu ikazımıza istinaden çocuklarını bir doktora götürmüşlerdir.

4 Bakırköy Kaymakamı, Halk Eğitim Müdürü ve Müdür Yardımcılarının da katıldığı yemeğimiz
10 Nisan 2014 tarihinde Vakıf Binamızda Bakırköy Kaymakamı, Halk Eğitim Müdürü ve Müdür Yardımcılarının da katıldığı bir yemek yenilmiş ve kendilerine vakfımız hususunda malumat verilmiştir. Bu toplantıya gençlerimiz ve bazılarının ebeveynleri de iştirak etmiştir.

5

6

7 23 Nisan Çocuk Bayramı 23 Nisan Çocuk Bayramını Projemizde gitmiş olduğumuz Hasan Gündeş okulundan 57 öğrenci ve Öğretmenlerini Erenköy’deki Marmara Yelken Kulübü’nde ağırladık. Müzikli ve yemekli olan bu günde çocuklarımıza sahilde yelkenli tekneler hususunda bilgi verilmiş ve arzu eden 10 öğrenciye bedelsiz yelken kursu verileceği belirtilmiştir. Ancak maalesef hiçbir talep olmamıştır, sanıyoruz ki bu aradaki mesafe ve trafikten kaynaklanmıştır.

8 Anneler Günü 8 Mayıs 2014 Anneler Günü Vakıf Binamızda yemekli olarak kutlanmıştır.

9 Sponsorlarımız 2014 senesinde Maas Arıtma firması aylık 2000 TL ve Yıldız Entegre Firması da Tedrisat döneminde aylık 6500 TL olarak katkılarını devam ettirmişlerdir. Kendilerine huzurlarınızda bir defa daha teşekkür ederiz.

10 Gönüllü Öğretmenlerimiz
Gönüllü Gitar Öğretmenimiz Cem Beye ve Resim Hocamız Aynur Hanımefendiye bizlere zaman ayırdıkları için teşekkürlerimiz sunarız.

11 Gönüllü Öğretmenlerimiz
Bakırköy Halk Eğitim Müdürlüğünce Vakfımıza gönderilmiş bulunan El Sanatları Öğretmeni Ümmühan Topal ve Stilistlik Öğretmeni Vildan Kuşçu Hocalarımızda 2014 senesinde bizlerle birlikte oldular.

12 iftar yemeği Emel ve Süha Gönen ailesi her sene olduğu gibi 2014 yılında da Ramazanda Vakıf binasında bir iftar yemeği verdiler. Kendilerine çok çok teşekkür ederiz.

13 Yeni Yıl kutlaması 17 Aralık 2014 tarihinde Pendik’teki Marmara Üniversitesinde Kozyatağı Lions Kulübü ile birlikte Diyaliz hastalarına yemekli Yeni Yıl kutlaması yapıldı. Yemek sonrası Müzisyen Cem hocamız ve Vakfımız üyesi Fatma Dilmaç birlikte 3 parça seslendirdiler. Ayrıca topluluğa Periton Diyalizi nasıl yapılır, nasıl yapılmalıdır, nelere dikkat edilmelidir hususlarını açıklayan bir konuşma yer almıştır

14

15

16

17 Web Sitemiz Vakıf Web sayfası yeni baştan elden geçirildi ve de günümüz şartlarına uygun hale getirildi, beğeneceğinizi tahmin ederiz.

18 Fikirleriniz bizim için çok değerli !
Vakfımızın neler yapmasını istediğinizi neler beklediğinizi belirtirseniz memnun oluruz. Uygulayabileceğimiz yeni fikirlere ve sizlerin yardımlarınıza her zaman ihtiyacımız olduğunu lütfen unutmayın. Yeni internet sitemiz fikirleriniz ve dileklerinizin paylaşmanızı artık daha da kolay hale getirdi!

19 sağ üst köşedeki iletişim kutusundan

20 Veya sol üst köşedeki destek ol butonundan dileklerinizi ve taleplerinizi bildirebilirsiniz.

21 Sosyal Medya https://www.facebook.com/CocukBobrekVakfi
Sosyal medya’da da bizi takip etmeyi unutmayın !


"ÇOCUK BÖBREK VAKFI 2014 YILI FAALİYET RAPORU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları