Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine."— Sunum transkripti:

1

2

3

4

5

6 Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine meslek örgütlerine destek olmak, çalışmaları aktive etmek, mesleki çalışmalara katılımı arttırmak ve mesleki çalışmaların koordinasyonu, geniş kesimlere duyurulması ve etkinliği için çalışmalar yapar.

7

8

9

10 AB Platform adına yapılan teknik çalışmalar (basın açıklaması, raporlar, meslek içi ve kamuoyuna yönelik çalışmalar vb.) uzmanlar, öğretim üyeleri Platform Temsilciler Kurulunun ve gönüllü veteriner hekimler tarafından hazırlanır. Yapılan her çalışma, Platform Temsilciler Kurulunun görüşüne sunularak demokratik ve katılımcı bir yöntemle ve II.Koordinasyon Toplantısında kabul Çalışma Kılavuzunda edilen Çalışma Kılavuzunda belirtilen kurallar çerçevesinde karara bağlanır. AB Platform web sitesinde e-Bülten e-gruplarda Çalışmalar/makaleler/duyurular/mesleki güncel haberler ve yorumlar; AB Platform web sitesinde, periyodik yayın organı olan e-Bülten’de ve Platform çatısı altında kurulan e-gruplarda yayınlanarak paylaşıma sunulur.

11

12

13

14

15

16 Ülkemizde, Avrupa Birli ğ ine uyum sürecine Veteriner Hekimlik mesle ğ i alanında katkı yapmak isteyen tüm meslekta ş larımızı ve kurumları Platforma davet ediyoruz. Saygılarımızla Saygılarımızla AB Veteriner Hekim Platformu Sekreterya Birimi “III.Koordinasyon Toplantısı” 21 Şubat 2009 Kozaklı/NEVŞEHİR


"Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları