Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Grup 4-Apple TV Emre KARAKAŞ Okan YİĞİT Halil GÜVEL Fatih AKKAYA Emine Şeyda KERVAN Hüseyin ÖZKAN Kübra KANTARCIOĞLU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Grup 4-Apple TV Emre KARAKAŞ Okan YİĞİT Halil GÜVEL Fatih AKKAYA Emine Şeyda KERVAN Hüseyin ÖZKAN Kübra KANTARCIOĞLU."— Sunum transkripti:

1 Grup 4-Apple TV Emre KARAKAŞ Okan YİĞİT Halil GÜVEL Fatih AKKAYA Emine Şeyda KERVAN Hüseyin ÖZKAN Kübra KANTARCIOĞLU

2 Apple Tv Nedir?  Apple Tv, eğlence sektöründe ulaşabileceğin hemen hemen bütün isimlere erişebilmemizi sağlayan küçük bir eğlence kutusudur.  Üstelik 1080p HD çözünürlük kalitesine sahiptir.  Tek yapmanız gereken fişi prize takmak ve film, spor, müzik ve daha birçok eğlenceli şeyin keyfine varabilirsiniz.  Airplay sayesinde, MAC veya İOS aygıtınızda bulunan herhangi bir dosyayı HDTV’nizde görüntüleyebilirsiniz  Yani kısaca şöyle açıklayabiliriz. Apple tv günlük hayatta kullandığımız uydu alıcıların en gelişmiş hallerinden biridir.

3 Apple Tv İçindekiler?  Bu eğlence kutusunun içerisinde vizyon filmlerinden global müziklere, favori spor programlarınızdan kendi videolarınıza kadar tüm etkinliklere ulaşabilirsiniz. Bir iOs firması olduğundan dolayı iTunes’deki filmleri izleyebilir, iTunes’deki müzikleri dinleyebilirsiniz.

4 Apple Tv İçindekiler?  Dünya’da olup bitenlerden haberdar olmak isterseniz Bloomberg, WSJ(Wall Street Journal) gibi programlar sizlerin ihtiyaçlarını çok iyi bir şekilde karşılayacaktır.  Spor programlarını izlemek isterseniz de MLB.Tv, NHL Gamecenter, RedBull.tv gibi güncel kanallar sizin keyfinize keyif katacaktır.

5 Apple Tv İçindekiler?  Kendi videolarımızı kendi görüntülerimizi paylaşarak daha fazla eğlenebilmek için ise flickr, Youtube, vimeo, podcastler, qello. tv, iMovie Theater gibi kanallar imdadınıza yetişiyor. Ben kore kültürüne meraklıyım diyorsanız Kore.Tv tam size göre. Japon animelerine meraklı kişiler de düşünülmüş onlar için de crunchyroll isimli bir kanal bulunmakta.

6 Apple Tv Elde Etmek  294 TL ücreti olan bu ürünü internet üzerinden de ulaşabilmeniz ve bayilerden de temin edebilmeniz mümkün.

7 Apple Tv Teknik Özellikleri? Yüksekliği: 23 mm (0.9 inç) Genişliği: 98 mm (3.9 inç) Derinliği: 98 mm (3.9 inç) Ağırlığı: 272 gr (0.6 pound)

8 Apple Tv Teknik Özellikler ? İşlemci Apple tek çekirdekli A5 işlemcidir. Sistem gereksinimleri ise, Wi-Fi, Kablosuz ağ veya Ethernet ağı iTunes Store hesabı iTunes 10.6 veya daha yeni bir sürümü Maç seyredebilmek için MLB.TV aboneliği ve NHL GameCenter Live aboneliği gerekmektedir. 2 adet HDMI girişi Optik ses Yerleşik kızılötesi alıcısı Micro-Usb Wi-Fi

9 Apple Tv Teknik Özellikler ?  Çalışma yüksekliği: 3.000 metreye (10.000 fit) kadar test edilmiştir  Yerleşik 6 watt'lık evrensel güç kaynağı ile çalışmaktadır.  Hitachi, JVC, LG, Mitsubishi, NEC, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba, Vizio ve Westinghouse gibi üreticilerin popüler modelleri dahil, HDMI girişi olan yüksek çözünürlüklü ve at 60/50Hz'de 1080p veya 720p çözünürlüğü destekleyen TV'lerle uyumludur

10 Tanıtıcı Video  https://www.youtube.com/watch?v=yQ8QeyQESz0 https://www.youtube.com/watch?v=yQ8QeyQESz0  Bu linkten tanıtıcı videoyu izleyebilirsiniz.

11 Kaynakça  https://www.apple.com https://www.apple.com  http://shiftdelete.net/apple-tv-nihayet-turkiyede-42205.html http://shiftdelete.net/apple-tv-nihayet-turkiyede-42205.html


"Grup 4-Apple TV Emre KARAKAŞ Okan YİĞİT Halil GÜVEL Fatih AKKAYA Emine Şeyda KERVAN Hüseyin ÖZKAN Kübra KANTARCIOĞLU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları