Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de."— Sunum transkripti:

1

2 HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de Yelken ve Denizcilikle ilgili etkinlik, yarışma, gösteri ve eğitimler ile hakemlik, antrenörlük ve amatör kaptanlık seminerler ve sınavlarını topluluk üyelerine duyurmak, sınavlara ilişkin üniversite içinde eğitim çalışmaları gerçekleştirmek, * Hacettepe Üniversitesi öğrencileri arasında dayanışma ve işbirliği sağlamak. Bu amaç doğrultusunda üniversitemiz geneline yönelik alana ilişkin eğitsel ve rekreasyonel etkinlikleri tertiplemek, Yelken ve Denizciliğe yönelik eğitim notları ve etkinliklere yönelik duyuruları yayınlamak,

3 Her dönem yeni üyeler kazanarak daha geniş bir öğrenci kitlesine ulaşmak ve artan üye desteğiyle çalışma verimini yükseltmek.

4 Hacettepe Üniversitesi Yelken, Denizcilik ve Yatçılık Topluluğu Akademik Danışmanı: Yrd. Doç. Suat KASAP Topluluk Başkanı: Kıvanç KANARYA Başkan Yardımcısı: Mustafa Utkan SOYKAN Genel Sekreter: Deniz OLCAV Sayman: Burçin KAHRAMAN ÜYE: Berk BAŞTÜRKMEN ÜYE: Onur ULAY ÜYE: Murat Can GÜLER

5 Hacettepe Üniversitesi Yelken, Denizcilik ve Yatçılık Topluluğu’nun yaklaşık 200’e yakın üyesi bulunmakta.

6 Hacettepe Üniversitesi Yelken, Denizcilik ve Yatçılık Topluluğu son bir yıl içerisinde; * 2011 ve 2012 Yılında üyelerine yaptığı etkinlikle Yelken ve Katamaran eğitimi verdi. Bir çok üyesini Uluslararası Windsurf lisansı sahibi yaptı.

7 HUYEL Yeni yönetim kuruluyla; * 21-23 Nisan 2013 tarihinde Kuşadası 'Temel Yelken Eğitimi’ Faaliyeti adı altında üyelerine Windsurf ve Katamaran eğitimi verdi. * 24-26 Mayıs 2013 tarihinde Fethiye Surf Center kurumunda üyelerine ‘Gelişim Yelken Eğitimi’. (Uluslararası Windsurf Lisansı) * 22-25 Temmuz 2013 tarihinde Bodrum suları açıklarında ‘İleri Yelken Eğitimi’ planlamaktadır.

8 21-23 Nisan 2013 tarihinde Kuşadası 'Temel Yelken Eğitimi’ Faaliyetinden görüntüler.

9 Windsurf eğitimi Katamaran eğitimi

10 Hacettepe Üniversitesi Yelken, Denizcilik ve Yatçılık Topluluğu

11


"HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları