Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ayşeyle Ali okuldan çıkıp evlerine gideceklerdir. Evlerine gitmek için caddelerden gitmeleri gerekmektedir. Bunun için yaya geçidi olan, lamba olan yolları.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ayşeyle Ali okuldan çıkıp evlerine gideceklerdir. Evlerine gitmek için caddelerden gitmeleri gerekmektedir. Bunun için yaya geçidi olan, lamba olan yolları."— Sunum transkripti:

1

2 Ayşeyle Ali okuldan çıkıp evlerine gideceklerdir. Evlerine gitmek için caddelerden gitmeleri gerekmektedir. Bunun için yaya geçidi olan, lamba olan yolları aramaya başlarlar. Ali okullarının arkasındaki yolun güvenli olduğunu oradan daha rahat gidebilceklerini söyler.

3 Ayşeyle Ali okul yaya geçidi olan yoldan karşıya geçerler.Evlerine ulaşmak için lamba olan, yaya geçidi olan yolları kullanırlar.

4 Ayşe evlerine yakın çok güzel bir oyun alanı görür. Hemen Ali’ye gösterir. Ayşeyle Ali burayı çok beğenmişlerdir.Çocukların neşe içinde oyun oynadıklarını görünce burada oyun oynamayı çok isterler. Ama evlerine gitmeleri gerekiyodur.

5 Ayşe Ali’ye oyun alanının eve giden güvenli yollardan birinde olduğunu ve ailelerinden izin alıp gidebilceklerini söyler. Ayşeyle Ali izin alıp oyun alanına gelmenin sabırsızlığıyla evlerine giderler.


"Ayşeyle Ali okuldan çıkıp evlerine gideceklerdir. Evlerine gitmek için caddelerden gitmeleri gerekmektedir. Bunun için yaya geçidi olan, lamba olan yolları." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları