Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Zeynel Cebeci Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Adana, 2008 Sürüm: 2008-1.0 Taslak Copyright 2008 TrAgLor. Bu bir Türkiye Tarımsal.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Zeynel Cebeci Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Adana, 2008 Sürüm: 2008-1.0 Taslak Copyright 2008 TrAgLor. Bu bir Türkiye Tarımsal."— Sunum transkripti:

1 Zeynel Cebeci Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Adana, 2008 Sürüm: Taslak Copyright 2008 TrAgLor. Bu bir Türkiye Tarımsal Öğrenme Nesneleri Deposu öğrenme nesnesidir. Kaynak gösterilerek kullanılabilir. Cebeci,Z (2008). İnek Sütünün Bileşimi, Türkiye Tarımsal Öğrenme Nesneleri Deposu Öğrenme Nesnesi.

2 İnek Sütünün Bileşimi BileşenMiktar (g/100g) Su88,0 Kuru madde12,0 Protein3,2 Yağ3,4 Laktoz4,7 Mineral maddeler0,72

3 İnek Sütünün Bileşimi-Mineraller Mineral MaddelerMiktar (mg/100ml) Potasyum138,0 Kalsiyum125,0 Klor103,0 Fosfor96,0 Sodyum58,0 Sülfür30,0 Magnezyum12,0 İz elementler (kobalt, bakır, demir, manganez, molibden, çinko, selenyum, iyot vd) < 0,10

4 İnek Sütünün Bileşimi-Vitaminler Vitaminler Miktar (  g/100ml) Vitamin A30,00 Vitamin D0,06 Vitamin E88,0 Vitamin K17,0 Vitamin B137,0 Vitamin B2180,0 Vitamin B646,0 Vitamin B120,42 Vitamin C1,7  g=0,001 g

5 Kaynaklar 1. Michel A. Wattiaux, Dairy Essentials, 19) MILK COMPOSITION AND NUTRITIONAL VALUE, Babcock Institute for International Dairy Research and Development, University of Wisconsin- Madison 2.


"Zeynel Cebeci Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Adana, 2008 Sürüm: 2008-1.0 Taslak Copyright 2008 TrAgLor. Bu bir Türkiye Tarımsal." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları